6 millors carteres de maquinari de múltiples criptomonedes revisades

Les carteres són una part important de l’ecosistema criptogràfic, ja que són les que tenen totes les claus, ja siguin privades o públiques dels inversors. Per això, sovint són objectius de pirates informàtics i atacants. Per tant, la comunitat d’inversors sempre busca opcions que siguin segures i que protegeixin les seves fitxes i monedes. Com que és un aspecte tan important, cal que entengueu quines són les opcions disponibles i quina és la més adequada per a elles.

Què són les carteres de criptomonedes?

Per definició formal, una cartera de criptomonedes és un programa que manté claus públiques i privades i es connecta amb altres cadenes de blocs per ajudar els usuaris a enviar i rebre moneda digital i comprovar el seu saldo. Si un usuari vol rebre o enviar Bitcoin o qualsevol altra moneda criptogràfica, haurà de tenir una cartera digital per realitzar aquesta transacció.

Hi ha més d’un milió de persones que utilitzen criptomoneda carteres diàriament, però encara hi ha un gran buit de coneixement que crea múltiples malentesos sobre el funcionament d’aquestes carteres. A diferència de les carteres de butxaca d’estil antic, les carteres digitals no emmagatzemen moneda. De fet, les monedes no s’emmagatzemen en cap lloc ni existeixen en cap forma física. Tot el que existeix són registres de transaccions emmagatzemades a la cadena de blocs.

Com transfereix Wallets la criptomoneda

Quan una persona envia bitcoins o qualsevol altre tipus de moneda digital a una altra persona, passa essencialment de la propietat de les monedes a l’adreça de la cartera de l’altra persona. Per a l’usuari destinatari, per poder rebre aquestes monedes i desbloquejar els fons, la clau privada emmagatzemada a la cartera de l’usuari ha de coincidir amb la direcció pública a la qual està assignada la moneda. Si les claus públiques i privades coincideixen, el saldo de la cartera digital del destinatari augmenta i disminueix de la cartera del remitent en conseqüència. A diferència del món tradicional actual, no hi ha un intercanvi real de monedes reals. La transacció es significa només mitjançant un registre de transaccions a la cadena de blocs i un canvi de saldo a la cartera de criptomonedes d’emissors i receptors..

Tipus de carteres de criptomonedes

Hi ha diversos tipus de carteres que ofereixen diferents maneres d’emmagatzemar i accedir a la vostra moneda digital. Classificant àmpliament, les carteres de criptomonedes es poden dividir en tres categories diferents: programari, maquinari i paper. Les carteres de programari es divideixen en ordinadors, mòbils o en línia.

Carteres d’escriptori:

Es tracta de carteres que els usuaris descarreguen i instal·len al seu ordinador o portàtil. Aquestes carteres només són accessibles des de l’ordinador únic en què es descarreguen i s’instal·len. Amb un accés d’un sol punt, es considera que les carteres d’escriptori ofereixen un dels nivells més alts de seguretat Tanmateix, si l’ordinador on es troben les carteres, està piratejat o és atacat per un virus, hi ha la possibilitat que l’usuari perdi tots els seus fons.

L’aspecte positiu de les carteres d’escriptori és que les claus privades no s’emmagatzemen en cap servidor de tercers i que funcionen perfectament amb el programari TOR que afegeix una capa de privadesa. L’únic aspecte negatiu que es pot treure de les carteres d’escriptori és que aquestes carteres poden necessitar l’actualització oportuna del sistema operatiu, ja que necessita el sistema operatiu més recent per funcionar..

Carteres en línia:

Les carteres en línia normalment s’executen al núvol i proporcionen accés a l’usuari des de qualsevol dispositiu informàtic i des de qualsevol ubicació. Tot i que són més còmodes d’accedir, les carteres en línia emmagatzemen les vostres claus privades en línia i estan controlades per un tercer, cosa que les fa més vulnerables als atacs de pirateria i al robatori. Els clars aspectes positius de la cartera en línia són que és ideal per contenir petites quantitats de criptomoneda, ja que proporciona un accés més fàcil amb un temps de transacció ràpid, mentre que, a la part negativa, aquestes carteres són les més susceptibles de piratejar i robar amb un alt risc de malware..

Carteres mòbils:

Aquestes carteres són bàsicament aplicacions que s’executen al telèfon de l’usuari. Aquestes carteres ofereixen als usuaris l’agilitat necessària perquè es poden transportar a qualsevol lloc i a qualsevol lloc, permetent-los als usuaris en qualsevol punt de venda, incloses les botigues minoristes. Les carteres mòbils solen ser molt més petites i tenen funcionalitats més senzilles que les carteres d’escriptori a causa de l’espai limitat disponible al mòbil. El millor d’aquestes carteres mòbils és que és el millor per a les transaccions del dia a dia, ja que són més fàcils d’utilitzar en moviment. A més, moltes d’aquestes aplicacions inclouen un sistema d’escaneig de codis QR que fa que el pagament en criptomoneda sigui més ràpid.

Carteres de paper:

Aquestes carteres són fàcils d’utilitzar i ofereixen un nivell de seguretat molt alt. Bàsicament, es considera un pont entre la tradició de peus de paper i la criptografia digital. Tot i que el terme cartera de paper es pot referir simplement a una còpia física o a una impressió de les vostres claus públiques i privades, també pot referir-se a un programa que s’utilitza per generar de forma segura un parell de claus que després s’imprimeixen. L’ús d’una cartera de paper és relativament senzill. La transferència de Bitcoin o qualsevol altra moneda a una cartera de paper s’aconsegueix mitjançant la transferència de fons de la cartera de programari a la direcció pública que es mostra a la cartera de paper.

Com a alternativa, si es vol retirar o gastar moneda, tot el que han de fer és transferir fons de la seva cartera de paper a la cartera de programari. Aquest procés s’anomena ‘escombrat’ i es duu a terme introduint manualment les claus privades o escanejant el codi QR de la cartera de paper. Els avantatges d’una cartera de paper són el control de nivell que proporciona a l’usuari, ja que no s’emmagatzema en cap dispositiu. A més, es fa gairebé impossible piratejar-hi digitalment. Tot i que la seguretat és la màxima, a l’inconvenient alguns inversors pensen que és bastant complicat moure monedes digitals amb la cartera de paper.

Carteres de maquinari:

Les carteres de maquinari emmagatzemen les claus privades d’un usuari en un dispositiu de maquinari com un USB. Tot i que les carteres de maquinari realitzen transaccions en línia de la mateixa manera que les carteres de programari, s’emmagatzemen fora de línia, cosa que proporciona la seguretat molt necessària. Les carteres de maquinari solen ser compatibles amb diverses interfícies web i també admeten una varietat diferent de monedes i monedes; només depèn de quin usuari decideixi utilitzar. És més, fer una transacció és fàcil. Els usuaris simplement connecten el dispositiu a qualsevol ordinador o dispositiu habilitat per Internet, introdueixen un PIN, envien moneda i confirmen. Les carteres de maquinari permeten fer transaccions fàcilment i, alhora, mantenir els diners fora de línia i allunyats del perill dels pirates informàtics i dels lladres digitals. Els avantatges de la cartera de maquinari ofereixen més seguretat que la resta de tipus de cartera. A part de la seguretat, aquestes carteres són dispositius portàtils que es poden plegar i transportar fàcilment. La majoria de les carteres de maquinari admeten diverses monedes. L’únic inconvenient d’aquestes carteres és que l’usuari pot necessitar algun coneixement tècnic per utilitzar-lo fàcilment.

Com que les carteres de maquinari proporcionen la solució més completa per als usuaris, cal veure les opcions disponibles al mercat.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

El Ledger Nano S admet més de 25 criptomonedes, incloses Bitcoin, Ethereum, Ripple i Altcoins, cosa que permet a l’usuari gestionar diversos actius amb la mateixa cartera de maquinari. La clau privada de Ledger Nano S no s’exhibeix mai. Està protegit dins d’un xip segur bloquejat per un codi PIN, el mateix xip que s’utilitza per als passaports i les targetes de crèdit.

El dispositiu és senzill i només es controla amb 2 botons i es poden verificar totes les accions a la pantalla. I les aplicacions complementàries de Ledger permeten als usuaris gestionar fàcilment les seves transaccions de criptografia.

El Ledger Nano S es basa en una arquitectura de doble xip (ST31 CC EAL5 +, STM32) i la integritat del microprogramari està assegurada mitjançant una certificació criptogràfica. El xip segur comprova la integritat del dispositiu cada vegada que s’encén, cosa que el converteix en un adhesiu antimodificació per protegir el dispositiu.

Igual que altres carteres de llibres, Ledger Nano S també funciona amb BOLOS, un sistema operatiu únic i propietari desenvolupat per Ledger. Aquest sistema crea un escut individual al voltant de cada aplicació de la cartera Ledger per protegir-les contra atacants d’aplicacions.

Potser també t’agrada: Sumsung inverteix en el major fabricant de carteres de maquinari Bitcoin, Ledger

Llibre blau

Llibre blau

Llibre blau és una cartera de maquinari premium amb una experiència d’usuari avançada gràcies a una gran interfície de pantalla tàctil. Està construït al voltant d’un element segur i inclou totes les funcions de seguretat que l’usuari espera d’un dispositiu Ledger.

The Ledger Blue admet més de 30 criptomonedes, incloses Bitcoin, Ethereum, XRP i Altcoins, cosa que us permet gestionar fins a 11 actius simultàniament amb la mateixa cartera de maquinari. Aquesta cartera de maquinari incorpora una pantalla en color i una gran pantalla tàctil capacitiva amb vidre anti-ratllades, encastada en una robusta coberta.

Igual que Nano S, Ledger Blue to està dissenyat al voltant d’un robust xip segur, construït per suportar atacs sofisticats: les vostres claus privades estan aïllades de manera segura a l’interior del dispositiu..

Trezor One

Trazor One

Trezor un és una cartera de maquinari provada a pressió que admet una àmplia varietat de criptomonedes a un preu assequible. L’empresa que hi ha darrere del TREZOR One (Satoshi Labs) es considera pionera en la indústria Bitcoin i això realment surt al producte. Mesures de seguretat addicionals, com ara codis PIN i frases de contrasenya, fan que aquesta cartera de maquinari sigui la més propera a la “prova de tall”.

A diferència de Ledger, les carteres TREZOR en general admeten 700 monedes i fitxes ERC-20. Les principals monedes admeses són Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZCH), Stellar (XLM). La cartera actualment no admet Ripple (XRP), Monero (XMR) i Cardano (ADA)

Trezor T

Trazor T

El El model T de Trezor ve amb un acabat negre elegant amb una bonica pantalla LCD de 240 x 240. A través de la pantalla LCD, l’usuari pot manipular i configurar la cartera segons sigui necessari. El disseny elegant del Model T el fa més atractiu que el seu homòleg, ja que desprèn un ambient acabat i refinat. A més, la pantalla tàctil disponible amb el Model T crea una altra capa de seguretat.

Relacionat: La cartera TREZOR ara és compatible amb Lisk [LSK], Decred [DCR] & Bitcoin privat [BTCP]

Igual que Trezor One, Trezor T també pot gestionar més de 500 criptomonedes, que inclouen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Zcash i molts altres..

Keepkey

Mantén la clau

KeepKey va ser fundada per Darin Stanchfield el 2015 i té la seu als Estats Units. KeepKey va adquirir la cartera Bitcoin Multibit el 2016 i posteriorment va ser adquirida per Shapeshift l’agost del 2017. La companyia està dirigida per Darin com a CEO i Ken Hodler (sí, Hodler és el seu nom real) com a CTO.

Tot i que la cartera afirma ser la més sofisticada en termes de seguretat, queda per sota dels seus competidors en termes de suport monetari. KeepKey només admet 40 recursos digitals diferents.

Les principals monedes admeses són Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin. Les altres funcions que fan que Keepkey sigui especial és que proporciona a l’usuari protecció del PIN contra l’ús no autoritzat, protecció de contrasenya addicional, velocitats de transacció personalitzables i adreces de cartera sense límits en un dispositiu. A més, amb la protecció de Shapeshift, la cartera de maquinari té una mica de credibilitat afegida.

Mini cartera de maquinari Archos Safe T

Mini cartera de maquinari Archos Safe TMini cartera de maquinari Archos Safe T

Archos és una empresa francesa que fins ara s’ha centrat principalment en la producció de tauletes, telèfons, dispositius Android i dispositius portàtils d’emmagatzematge de dades. Amb l’augment de la demanda de criptos, l’empresa va entrar a l’espai criptogràfic amb la seva cartera de maquinari anomenada Archos SafeT. Funciona com una cartera típica d’emmagatzematge en fred de maquinari que permet als usuaris emmagatzemar la seva criptomoneda d’una manera segura i fora de línia.

Com el seu nom indica, el producte és una versió més petita de la cartera de maquinari insígnia d’Archos anomenada Archos Safe-T Touch. La cartera utilitza un xip STM32 STMicroelectronics ARM Cortex-M3 de 120 Mhz, recolzat per memòria de xips encriptada amb quatre claus AES de 256 bits. Archos Safe-T Mini té una pantalla OLED de 128x64p fàcil de llegir, però amb una diagonal de 0,96 polzades. Utilitza una funció segura anomenada EEPROM (memòria de només lectura programable esborrable elèctricament).

El contingut d’aquesta memòria de només lectura només es pot esborrar i reprogramar mitjançant una tensió pulsada. Archos Safe-T Mini admet una quantitat decent de criptomonedes del mercat. Actualment es poden emmagatzemar Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Dash (DSH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) i una àmplia gamma de fitxes ERC-20 a la cartera. Tot i que hi ha diverses criptomonedes importants que la cartera no admet, el projecte ha afirmat que estan estudiant ampliar la seva oferta d’emmagatzematge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me