Un intercanvi de derivats que posa els operadors en primer lloc: BaseFEX

Reescrivint les regles del comerç criptogràfic i posant en primer lloc les vostres necessitats, Basefex ofereix les tarifes comercials més baixes del món, la seguretat verificada més alta, l’assistència en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i un apalancament de fins a 100 vegades, tot sense cap tipus de KYC.

El comerç de derivats necessita més que conèixer les diferències entre índexs i bons. Es necessita un gran coneixement i experiència per fer-ho bé, sobretot entre els professionals. També requereix treballar amb la plataforma de negociació adequada.

BaseFEX: una visió general

BaseFEX és un participant relativament nou al camp de l’intercanvi de derivats de criptomonedes. Però ja s’està fent un nom com a plataforma de confiança que permet als usuaris negociar derivats de criptografia amb l’apalancament més atractiu de la indústria..

Com a regla general, tant si sou inversor com si és un comerciant habitual que vulgui guanyar-se la vida amb el negoci d’intercanvi de derivats de criptografia, és primordial entendre els aspectes més crítics que heu de buscar a la vostra plataforma comercial.. 


Dit això, aquí teniu alguns dels serveis de l’empresa:

 • Plataforma fàcil d’utilitzar
 • Comerç apalancat
 • gràfic de preus baseFEX
 • seguretat dels usuaris
 • procés de registre fàcil

basefexSeguretat BaseFEX

Al llarg dels anys, el comerç criptogràfic s’ha vist afectat per moltes irregularitats, principalment a causa de pirateries regulars que costen molt i molt de temps als inversors. Actualment, qualsevol comerciant voldria saber com la seva possible plataforma d’intercanvi garanteix que els seus actius digitals estiguin en mans segures.

BaseFEX utilitza una sèrie de funcions de seguretat que garanteixen la seguretat dels actius dels comerciants. Actualment, és una de les poques empreses d’intercanvi que mai no ha piratejat, cosa que és habitual amb altres plataformes. Curiosament, un programa de proves d’observatori que va incloure més de 500 plataformes d’intercanvi dut a terme a Mozilla que va classificar BaseFEX entre els quatre primers amb una puntuació d’A +, tot i que la plataforma tenia amb prou feines dos anys en el negoci d’intercanvi de derivats criptogràfics..

 Entre les funcions de seguretat que ha integrat baseFex hi ha l’autenticació de dos factors (2FA), que dificulta l’accés als actius dels usuaris als pirates informàtics. A més, totes les adreces de la plataforma s’emmagatzemen fora de línia i són signatures múltiples. 

És el sistema de seguretat més alt que garanteix que, fins i tot si es produeixi un col·lapse del sistema, un pirata informàtic encara no tindria accés a totes les claus necessàries per accedir als actius dels comerciants.

 Plataforma fàcil d’utilitzar

BaseFEX entén que cotitzen en una indústria molt poblada, per superar la competència; la plataforma ha fet bé per diferenciar-se. La plataforma està dissenyada amb la tecnologia d’última generació més actual que permet als usuaris gaudir d’una experiència comercial fiable i transparent. 

Tot i que la plataforma ofereix les eines comercials més avançades del mercat actualment, s’ha simplificat relativament per adaptar-se tant als comerciants experts com als nous entrants. A més, BaseFEX utilitza Trading View, programari de tercers que proporciona gràfics de preus i preus profundament analitzats.

Si l’anglès no us convé o no us sentiu còmode comerciar-hi. La plataforma té altres opcions per a vosaltres. Hi ha rus, xinès, coreà i japonès. Només haureu de canviar al vostre favorit a l’extrem superior dret de la pàgina de destinació del lloc web.

Comerç apalancat

Entre els punts que gaudeixen els usuaris a la plataforma hi ha el comerç amb palanquejament. El comerç amb palanquejament significa que obtindreu exposició a certs augments o disminucions de preus de les criptogràfiques sense necessàriament tenir els actius necessaris.

  “Aprofitar” significa simplement demanar préstec a la plataforma per apostar més. Per exemple, BaseFEX us proporciona un apalancament de 100 vegades per als bitcoins i 20 vegades més per a les altres monedes.

La plataforma no us limitarà a operar només amb bitcoin. Entre els cryptos comercialitzats a la plataforma hi ha;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin Cash
 • Etherium
 • Binance Coin
 • Ondulació
 • Litecoin

Cap procediment KYC

BaseFEX entén que a molts comerciants de futurs els agrada negociar en una plataforma que els garanteixi que es mantingui la seva privadesa. BaseFEX només sol·licitarà la vostra adreça de correu electrònic, nom i sobrenom perquè pugueu començar a negociar.

Procés d’inscripció a BaseFEX

Fer selfies, escanejar documents d’identificació són algunes de les burocràcies KYC que BaseFEX vol eliminar. Per tant, els usuaris que s’uneixen a la plataforma ho poden fer de manera anònima. Tot el que necessiteu és una adreça de correu electrònic vàlida perquè pugueu comprar bitcoins i començar a operar a la plataforma. Aquí teniu un procés d’inscripció fàcil;

 • Un cop esteu al lloc de BaseFEX, feu clic al botó “Registra” situat a la part superior dreta de la pàgina de destinació.
 • Introduïu la vostra adreça de correu electrònic, el vostre nom i àlies.
 • Reviseu els termes i feu clic al botó Registra.

Negociació de contractes perpetus BTC a BaseFEX

BaseFEX és una plataforma de negociació de futurs que ofereix als usuaris contractes de negociació molt apalancats tant per a bitcoins com per a altres criptos. Els usuaris han de tenir en compte que les operacions es liquiden en BTC o USDT. Abans de començar, es recomana que tots els comerciants estiguin familiaritzats amb els termes següents;

Contracte perpetu– és un acord entre dues entitats per comprar / vendre criptos a un preu predeterminat en el futur.

Contracte perpetu– és un contracte similar al contracte de futurs comentat anteriorment. L’única diferència és que no tenen una data de caducitat fixada.

Marge inicial– aquesta és la quantitat mínima de bitcoins que un usuari ha de dipositar per obrir una posició.

Marge de manteniment– aquest és el dipòsit mínim que un usuari hauria de conservar perquè conservés la posició.

Preu de liquidació– aquest és el preu on s’estableix un contracte de futurs.

Marca el preu– es marca un contracte a aquest preu durant la liquidació i el càlcul del PNL.

Ordre de mercat: un cop realitzada l’ordre de mercat, l’ordre s’executa amb efecte immediat al ritme de mercat.

Ordre límit– és un tipus de comanda que permet a l’usuari establir un preu mínim o màxim pel qual comprareu o vendreu. L’ordre s’executa un cop es compleix aquesta condició.

Assistència al client de BaseFEX

Tot i que moltes plataformes d’intercanvi de derivats criptogràfics s’esforcen per oferir l’experiència d’atenció al client ideal, principalment manquen de moltes maneres, com ara canals d’accés limitat, centres de suport que no responen i disfuncionals. Per sort, BaseFEX ha aprofitat el seu programa d’atenció al client per garantir que totes les consultes es responguin ràpidament.

Entre les opcions que el comerciant pot accedir inclouen assistència per correu electrònic, twitter i fins i tot mitjançant xat en directe. En cas de problema urgent, el compte de LinkedIn de les plataformes sempre té algú que pugui respondre les vostres preguntes.

En conclusió

Tot i ser un nou participant a la indústria del comerç de futurs, BaseFEX ha guanyat un immens interès tant per part dels inversors experimentats com dels nous. La plataforma és de les poques que aplica sistemes de protocols generats per riscos que protegeixen els inversors del risc de produir enormes pèrdues més enllà del saldo del compte.

 BaseFEX és una de les poques plataformes comercials que permeten als usuaris transaccionar i negociar de forma anònima. Les tecnologies d’avantguarda que impulsen l’empresa i l’alt nivell de transparència que retrata la companyia permeten als usuaris transaccionar sense problemes i amb més freqüència. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me