Previsió de preus USD / SGD Q4 2020: manteniment del límit des del 2015

El dòlar nord-americà solia canviar per gairebé 2 dòlars de Singapur SGD a principis dels anys noranta, però des de llavors, el SGD ha guanyat terreny enfront del dòlar nord-americà, reduint aquest parell a la baixa. Un dels motius d’això és l’augment de l’economia xinesa en les darreres tres dècades, i el SGD se n’ha beneficiat, ja que l’economia de Singapur està estretament connectada amb l’economia xinesa, cosa que empeny el SGD cap amunt i fa baixar el USD / SGD.

Actual USD / SGD Preu: $

Canvis recents en el preu USD / SGD

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +0,007  +0,05%
6 mesos -0,07 -5,1%
1 any -0,015 -1,1%
5 anys -0,05 -3,6%
Des del 2000 -0,33 -24,1%

Es va produir un retrocés a finals dels anys 90 i principis del 2000, fet que va augmentar aquest parell d’1,40 a 1,85, en part a causa de la crisi econòmica japonesa d’aleshores. Però la tendència a la baixa es va reprendre de nou i aquest parell es va mantenir baixista fins al 2010, que va ser seguit per un retrocés més elevat fins al 2015. Però, des de llavors, el USD / SGD s’ha negociat lateralment i, després de l’augment del SGD en els darrers mesos, aquest parell es dirigeix ​​cap al final del rang. Però, el 100 SMA sembla mantenir-se, de manera que probablement el rang continuarà, oferint bones oportunitats comercials a la llarga.   

Previsió USD / SGD: quart trimestre de 2020 Previsió USD / SGD: 1 any Previsió USD / SGD: 3 anys
Preu: 1,40 dòlars

Preus conductors: COVID-19, Eleccions als EUA, tècniques,

                                                                                       

Preu: 1,45-46 dòlars

Preus conductors: Publicar eleccions als Estats Units, guerra comercial entre els EUA i la Xina, tècnics, FED

                                                                      

Preu: 64 $ – 

Preus conductors: Fonaments dels EUA i Singapur, l’avanç militar de la Xina a Singapur, política mundial

   

Gràfic en viu de USD / SGD

USD / SGD

Predicció de preus en USD / SGD per als propers 5 anys

SGD que es beneficia del boom econòmic xinès  

A més de l’expansió de l’economia xinesa, que ha ajudat l’economia de Singapur, el SGD està una mica correlacionat amb el Yuan xinès CNY, per la qual cosa se’n beneficia també, com s’ha demostrat en els darrers mesos, ja que la Xina ha deixat enrere el coronavirus , mentre la pandèmia continua enfurismant-se als EUA. Però, l’avantatge es remunta molt enrere i probablement en el futur.

L’economia xinesa ha passat d’un foraster del G20 als anys noranta a la segona posició a escala mundial. Aquest és un dels principals motius de la tendència baixista de 30 anys en aquest parell. L’economia xinesa continuarà creixent i l’economia de Singapur se’n continuarà beneficiant, cosa que al seu torn significa que el dòlar de Singapur continuarà augmentant, fent que el USD / SGD sigui més baix. No obstant això, la guerra comercial entre els EUA i la Xina complica una mica la situació, ja que afectarà el creixement econòmic de la Xina, però, en general, és un avantatge a llarg termini per a aquest parell.   

Banc Central de Singapur i COVID-19

El coronavirus ha afectat totes les economies de tot el món aquest any i s’espera que l’economia de Singapur es contraurà al voltant d’un 1-4% el 2020, a causa de les mesures COVID-19. També s’espera una inflació de l’IPC, que tindrà una mitjana d’entre l’1% i el 0% aquest any. Tot i això, la Xina i l’Àsia oriental semblen haver deixat enrere la pandèmia del coronavirus i la situació econòmica ha millorat considerablement, tant a la Xina com a Singapur..

El SGD va perdre uns 12 cèntims durant el primer trimestre, ja que Singapur i la Xina van establir restriccions per frenar el virus i el USD / SGD va augmentar de 1,3450 a 1,4650. Però aleshores el virus es va començar a estendre a Europa i els Estats Units, i el USD / SGD es va revertir i, des de llavors, s’ha mantingut baixista. Les mesures extremes preses per l’Autoritat Monetària de Singapur (MAS), que actua com a banc central, també han ajudat. Van reduir la pendent (tipus d’interès) al 0%, des de l’1,75% a principis d’aquest any, i van introduir 100.000 milions de dòlars en ajuda per al coronavirus. Per tant, aquest parell continua sent baixista, tot i que s’acosta al final del rang.  

Anàlisi tècnica USD / SGD: es mantindrà la part inferior del rang 

 

Els 200 SMA es van afegir a la resistència superior a 1,45

Com es va esmentar anteriorment, el USD / SGD es cotitzava al voltant dels 2 a principis dels anys 90, però després va tornar a baixar, ja que la Xina va començar a augmentar la velocitat i, fins al 1997, el 20 SMA (gris) va resistir al gràfic mensual . Això va demostrar que el ritme del descens era força fort. Durant els cinc anys següents, vam veure una reculada superior, fins a superar els 1,85, ja que la crisi econòmica japonesa va espantar els mercats d’Àsia Oriental i els 20 SMA es van convertir en suport. La tendència baixista es va reprendre el 2002 i, aquesta vegada, el 50 SMA (groc) va entrar en joc com a resistència durant els retrocessos. El USD / SGD va tornar a pujar de nou des del 2012 fins al 2015, però des d’aleshores s’ha negociat lateralment, amb el 100 SMA (verd) convertint-se en suport ara, mentre que la zona de resistència, al voltant de la 1,45, forma la part superior.   

 

Els MA es van convertir en resistència al setembre

Parlant de suport i resistència, al gràfic setmanal es poden veure amb claredat, així com el rang. El rang no és estricte, ja que hi ha hagut pauses per sobre i per sota, però el preu continua rebotant amunt i avall a la zona entre línies. Podem veure que durant la pujada del primer trimestre, quan va esclatar el coronavirus a la Xina, el preu va baixar a partir del març. Els MA es van convertir en resistència en el gràfic setmanal i el preu s’acosta a la part inferior del rang, on podríem anar molt de temps en aquest parell en diverses setmanes, un cop acabades les eleccions nord-americanes i el USD recuperat.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me