Previsió de preus AUD / INR Q4 2020: s’ha tornat a reprendre la tendència alcista?

La rupia índia i el dòlar australià són monedes de risc; l’AUD és una moneda bàsica, mentre que l’INR és una moneda de mercat en desenvolupament. Tot i això, els fonaments a llarg termini han estat a favor de l’AUD, d’aquí la tendència alcista a llarg termini. L’AUD / INR va superar els 62,50 el 2013, després d’un xoc a l’INR, a mesura que el dèficit va augmentar a l’Índia, però des de llavors ha anat retrocedint a la baixa..

No obstant això, la situació del coronavirus ha augmentat la incertesa enormement per a cada moneda. Per tant, tot i que els fonaments d’Austràlia podrien ser incerts per al futur a mig termini, no són molt positius per a l’INR, que va ser el motiu de la reversió de l’AUD / INR. Actualment, aquest parell cotitza per sobre dels 52 i sembla que ara es dirigeix ​​cap als màxims. Sorgeix la pregunta de quin és el probable pronòstic del preu AUD / INR?

Actual AUD / INR Preu: $

Canvis recents en el preu AUD / INR

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies -0,60  -1,1%
3 mesos +4,33 +8,2%
6 mesos +14,84 +28,1%
1 any +17.03 +32,2%
5 anys +25.15 +47,6%

AUD / INR: factors que afecten els preus de AUD / INR

L’AUD / INR es cotitzava per sota dels 20 a principis dels anys noranta, però va començar a augmentar constantment fins al 2013, quan va assolir el màxim. La guerra comercial entre els EUA i la Xina no va ajudar la situació per a l’AUD. Aquest va ser el motiu de la segona etapa del retrocés inferior, que es va intensificar amb l’esclat del coronavirus a la primera trimestre d’aquest any..

Però, l’índex australià del dòlar AXY ha augmentat des del març, pujant al voltant dels 17 cèntims a mesura que el sentiment va millorar i va superar la inversió alcista de l’INR, que s’ha traduït en un augment de 13 cèntims de l’AUD / INR. Per tant, aquest parell torna a la tendència alcista a llarg termini i la imatge apunta a un nou impuls alcista, inicialment puja per sobre de 55 i després apunta a 60 i el màxim històric a 62,50..  

Previsió AUD / INR: quart trimestre de 2020 Previsió AUD / INR: 1 any Previsió AUD / INR: 3 anys
Preu: 50 dòlars

Preus conductors: Tècniques, mesures COVID-19 a Austràlia, Sentiment als mercats financers

   

Preu: 50 dòlars

Preus conductors: Tècniques, mesures COVID-19 a Austràlia, Sentiment als mercats financers

  

Preu: 64 $ – 

Preus conductors: Fonaments a l’Índia i Austràlia, RBI, RBA, Global Politics, Risk Sentiment

Gràfic en viu AUD / INR

AUD / INR   

Predicció de preus AUD / INR per als propers 5 anys

Els fonaments afavoreixen l’AUD per sobre de l’INR 

El dòlar australià s’ha beneficiat de la ràpida expansió de l’economia xinesa, ja que la nació del drac és la principal destinació d’exportació del mercat australià de matèries primeres. Això va mantenir la demanda australiana fins al 2013, mentre que la rupia índia va caure a la baixa aquell any, ja que el dèficit comercial va assolir el màxim històric, pressionant l’INR. El dèficit es manté elevat, ja que l’Índia és un importador net i això ha mantingut l’INR sota pressió, però la situació s’ha invertit per als dòlars de les primeres matèries, ja que les principals matèries primeres han anat disminuint en l’última dècada. Com a resultat, el dòlar australià també ha anat disminuint i, des del 2018, la situació s’ha vist amplificada per la guerra comercial entre els EUA i la Xina..

L’esclat del coronavirus va donar un altre impuls a l’AUD, ja que els productes bàsics van caure a la baixa, amb el cru brut dels EUA a -37,50 dòlars. Però, des de llavors, els productes bàsics i el sentiment de risc han millorat, cosa que ha convertit la tendència alcista en l’austràlia. A l’Índia, el dèficit es manté elevat, mentre que la inflació també ha augmentat considerablement des de mitjans de l’any passat, situant-se per sobre del 6% a l’octubre del 2020. A més, el banc central de l’Índia (RBI) ha reduït les taxes aquest any, amb expectatives de noves retallades, ja que hi ha marge per a accions similars. Tot això mantindrà l’INR sota una pressió més gran, mentre que la situació de l’AUD és bastant neutral, de manera que s’espera que la tendència alcista continuï a l’AUD / INR.

Anàlisi tècnica: els MAs faran passar AUD / INR per sota del suport?

 

Els 200 SMA es van mantenir tot i haver estat foradats

L’anàlisi tècnica també apunta a un nou impuls alcista per a l’AUD / INR. La tendència principal és alcista, amb mitjanes mòbils que han donat suport a aquest parell al gràfic mensual des de principis de la dècada de 2000. La tendència no va ser massa forta durant la dècada dels 90, però va augmentar el ritme durant la dècada de 2000, i més encara fins al 2013. El preu va formar un canelobre de martell cap per avall el 2013, que és un senyal d’inversió, després del qual va començar revertir. Però el 20 SMA (gris) es va mantenir com a suport fins al 2014, quan es va trencar. No obstant això, el 100 SMA (verd) va ocupar el seu lloc i va augmentar aquest parell des del 2015 fins al 2018, quan va començar la guerra comercial EUA-Xina, que va ferir l’AUD. Aleshores va arribar el coronavirus i l’AUD / INR va caure a 41, retirant-se més de 21 cèntims del màxim de 62,50, només un terç del valor..

 

En el primer intent, els 20 SMA es van mantenir al gràfic setmanal

Tanmateix, el retrocés inferior va acabar a 41, i la gran inversió es va produir després. L’AUD / INR va pujar més de 13 cèntims, arribant als 55, però es va retirar durant la darrera setmana de setembre. Tot i que el retrocés sembla complet en el gràfic setmanal ara, amb l’indicador estocàstic gairebé sobrevendut i el preu rebota del 20 SMA, que s’ha convertit en suport. Però el gràfic mensual que apareix a la part superior d’aquest article ja s’ha comprat excessivament i la recuperació més baixa pot continuar més enllà del setembre, probablement fins que el preu arribi als 100 SMA, que ha actuat com a suport anterior, situant-se ara en els 50. Aquí és on els 200 SMA ( violeta) es troba al gràfic setmanal, de manera que és probable que la recuperació pugui continuar fins als 50 anys, abans que la tendència alcista es reprengui completament.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me