Predicció del preu de l’efectiu de Bitcoin per al 2021: BCH segueix endarrerint el creixement de les xifres

Bitcoin Cash: resum de la previsió

Previsió de diners en efectiu de Bitcoin: H1 2021

Preu: 1.000 $ – 1.200 $

Conductors de preus: fluxos de caixa, sentiment del mercat, COVID-19

Previsió de diners en efectiu de Bitcoin: 1 any

Preu: 1.500 – 2.000 dòlars

Conductors de preus: estat de refugi segur, publicació COVID-19, política global

Previsió d’efectiu de Bitcoin: 3 anys

Preu: 5.000 dòlars / fort>

Conductors de preus: bancs centrals falcons? Sentiment del mercat criptogràfic, estat de refugi segur, economia global

 

Bitcoin Cash BCH va ser una de les últimes criptomonedes que es va unir a la pujada del mercat de la criptografia, que només va començar el gener d’aquest any per a aquesta altaïna, mentre que per a altres monedes altes principals la pujada va començar a principis de novembre de 2021. BCH va rebotar d’uns 300 a 620 dòlars al gener 10 i a 775 dòlars per Bitcoin Cash el 15 de febrer, però encara queda molt lluny del màxim de 4.000 dòlars del 2017-18. A més, mentre la major part del mercat de criptografia ha obtingut el màxim de gener al febrer, BCH / USD encara cotitzava per sota dels 600 dòlars, cosa que indicava que la pressió de compra no era tan forta, però es va recuperar fins a mitjan febrer, quan vam veure la segona onada. Tot i que, a finals de febrer, va retornar gairebé el 40% dels guanys. Però la pressió sembla que torna a ser alcista al març.

Des del coronavirus i la recessió econòmica mundial, que encara continua a Europa, les criptomonedes han obtingut la condició d’actius de refugi segur. Però Bitcoin Cash no s’ha beneficiat gaire d’aquest estat. Va començar a baixar al gener d’aquest any, però ha retrocedit, de manera que està perdent la major part de l’acció. El mercat sentiment ha estat positiu per a la criptografia mercat, però no per BCH aparentment.

Les transaccions de Bitcoin Cash són més barates que Bitcoin, ja que el l’escalabilitat és més alt, fent petites transaccions més barates, que va ser el motiu principal pel qual Bitcoin Cash es va desviar de Bitcoin el 2017 i BCH planeja augmentar la mida del bloc per permetre transaccions més ràpides mentre reduint les taxes també. El competència amb Bitcoin ha fet mal a BCH; tanmateix, com grans institucions, com Paypal, adoptar Bitcoin Cash, el preu finalment hauria de tornar a pujar per unir-se a la resta del mercat criptogràfic.

Canvis recents en el preu en efectiu de Bitcoin

Període Canvi ($) Canvia el%
3 mesos +143 +57,9%
6 mesos +125 +43,6%
1 any +36 +9,6%
3 anys -1.150 -73,7%
4 anys +110 +9.800%

Factors que afecten Bitcoin Cash

Just abans de la pujada del quart trimestre del 2017, Bitcoin Cash es va desviar de Bitcoin, que era el moment perfecte, a un preu inicial de 300 dòlars. Va augmentar fins als 1.000 dòlars gairebé immediatament i, a finals del 2017, havia arribat als 4.000 dòlars. El descens que va seguir al mercat de criptografia també va ser brutal l’any següent i, en alguns punts, Bitcoin Cash va acabar per sota dels 50 dòlars. Com hem esmentat, la competència amb Bitcoin va fer mal a BCH i els atacs de la comunitat Bitcoin per la divisió van fer mal reputació. Aquesta disputa familiar ha estat perjudicant la reputació de BCH, que és un dels motius pels quals aquesta criptomoneda s’ha mantingut darrere d’altres criptomonedes importants, tot i estar entre els 5 primers criptos en termes de capitalització borsària..

Des del 2018, la tendència ha estat lleugerament alcista en general, i hem vist un augment a principis d’aquest mes, cosa que va ser encoratjadora per als compradors, que esperaven que Bitcoin Cash s’unís a la resta del mercat de criptografia després de trencar el llarg termini resistència a 500 dòlars. Però això no va succeir, i el preu ha tornat a situar-se dins del rang, tot i que aquest moviment és un senyal de que BCH és viu i, de fet, ha obtingut alguns guanys dignes, duplicant el seu valor en diversos mesos.

Gràfic en viu de Bitcoin Cash

Predicció de preus en efectiu de Bitcoin durant els propers 5 anys

Bitcoin Cash va començar com una forma dura de Bitcoin BTC el 2017, després que diversos usuaris de BTC van expressar la seva preocupació pel fet que Bitcoin es desviés dels objectius del llibre blanc de Satoshi Nakamoto per a Bitcoin. Des de llavors, BCH ha estat en competència amb Bitcoin com a resultat, i això ha perjudicat la seva reputació. Com sabem, Bitcoin té alguns problemes d’escalabilitat, sobretot després dels recents guanys del preu, que en algun moment els van portar a 40.000 dòlars. Bitcoin va decidir desenvolupar el Segregated Witness, SegWit2x, per resoldre els problemes de transaccions, però diversos titulars de Bitcoin no van pensar que això s’encarregaria de solucionar el problema, de manera que van crear Bitcoin Cash i es van ramificar pel seu compte, augmentant el bloc de mida a 8 MB respecte als 1 MB anteriors i prometen adherir-se als objectius del llibre blanc de Satoshi Nakamoto.

Tanmateix, això no va funcionar bé per a BCH, després de la pujada per sobre dels 4.000 dòlars a finals de 2017, que va ser el resultat de la “febre de l’or” als cryptos, que també va fer pujar BCH. Des de llavors, la competència amb Bitcoin ha perjudicat Bitcoin Cash. BCH també està sent utilitzat com a mitjà de pagament per certes empreses, com Sequoia Holdings, segons Roger Ver, que ofereix als seus empleats l’opció de rebre part del seu salari en criptomoneda, cosa que indica que BCH és popular entre el personal. Però l’equip de BCH haurà de seguir augmentant l’escalabilitat i les transaccions hauran de seguir sent més econòmiques per fer que BCH sigui encara més popular per a transaccions petites. Això significa que l’element principal del potencial d’èxit de Bitcoin Cash serà si els usuaris decideixen que augmentar directament la mida del bloc és més eficaç que el SegWit. A 11.000 transaccions per segon (TPS), la velocitat de transacció de BCH és més ràpida i augmentarà encara més, ja que Bitcoin Cash té com a objectiu augmentar la mida del bloc a 32 MB.

L’adopció de BCH també augmenta; l’equip a Bit.com, un intercanvi segur de derivats de criptomoneda “d’alt rendiment” segur que oferirà permutes i opcions perpetues de Bitcoin Cash (BCH). K.IM Dotcom també adopta BCH per als pagaments. L’equip va dir que, tot i que Bitcoin (BTC) és ideal per a l’emmagatzematge d’actius, Bitcoin Cash és ideal per a pagaments de serveis com K.IM. Tot i això, la competència amb Bitcoin ha provocat atacs contra Bitcoin Cash, que han perjudicat la seva reputació. Com hem esmentat anteriorment, aquesta ha estat una de les principals raons per les quals BCH no es va beneficiar tant com hauria de tenir-se de la recent pujada del mercat de criptografia a la segona meitat del 2017.

Anàlisi tècnica de efectiu de Bitcoin: continuarà el rebot dels 50 SMA per BCH / USD?

Bitcoin Cash fa uns quants anys que respecta la zona de resistència al voltant dels 500 dòlars, revertint a la baixa un cop arribada a aquesta zona. Però, segons el meu corredor de divises, a principis de gener, es va unir a l’impuls alcista al mercat de criptografia i va augmentar fins als 630 dòlars. El preu es va revertir a partir d’aquí, però BCH / USD va trobar suport al 20 SMA (gris) al gràfic diari durant més d’una setmana. Tanmateix, no va haver-hi cap rebot d’aquesta mitjana mòbil i, després d’un canelobre de martell cap per avall, el SMA 20 es va trencar definitivament i va continuar la davallada, tot i que la caiguda sembla haver-se estancat a les 50 SMA (groc). Però hi ha un rebot clar i el preu va pujar al voltant dels 40 dòlars, cosa que demostra que els compradors encara són aquí, tot i que veurem si el rebot continuarà més i la tendència alcista es reprendrà. 

 El rebot ha començat, però veurem si continuarà 

En el gràfic mensual, BCH / USD ha cotitzat de costat als darrers dos anys. Com es mostra més amunt, Bitcoin Cash va arribar en un moment fantàstic, just abans de començar la gran pujada de les criptomonedes a finals de 2017. Va arribar a 4.147 dòlars el desembre del mateix any, des del seu preu inicial de 300 dòlars, tot i que va baixar durament a principis del 2018. Després d’un curt intent de revertir el preu a l’abril / maig del 2018, el preu havia caigut a 75 dòlars al final d’aquest any. El 2019, vam veure un rebot, però la pujada es va aturar al voltant dels 500 dòlars, que es va celebrar per segona vegada al febrer d’aquest any. Finalment, el 20 SMA (gris) també es va posar al dia amb el preu del gràfic mensual i, des de llavors, ha proporcionat resistència al BCH / USD. Tot i que es va trencar el gener de 2021 quan es va foradar la resistència. Però el preu va tornar a caure per sota dels 500 dòlars, de manera que ara caldrà veure si els compradors tornaran a controlar ara.

Bitcoin Cash ha retornat la majoria dels guanys del gener

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me