Predicció del preu de l’efectiu de Bitcoin el quart trimestre de 2020: s’integrarà aviat BCH a la tendència alcista de Bitcoin?

Bitcoin Cash BCH es va llançar molt bé, just abans de la pujada del quart trimestre del 2017. Va començar la seva vida a 300 dòlars i va acabar a 4.147 dòlars el desembre d’aquest mateix any. Però, el descens també va ser força ferotge l’any següent i, en alguns punts, [[Bitcoin]] Cash va acabar per sota dels 50 dòlars, ja que els atacs de la comunitat Bitcoin, a causa de la divisió, van perjudicar la seva reputació. Això ha mantingut els inversors desconfiats de BCH, que és un dels motius pels quals aquesta criptomoneda s’ha mantingut darrere d’altres criptomonedes importants, tot i estar entre les millors en termes de capitalització borsària..

Llegiu la darrera actualització a Previsió Bitcoin Cash Price 2021

 

El preu ha tornat al preu d’obertura, cotitzant-se al voltant dels 300 dòlars des del maig del 2019, però va perdre el gran moment de la pujada de la segona meitat del 2020. Les mitjanes mòbils també mantenen aquest altcoin reduït, cosa que no és un bon senyal , però esperem que trobi la voluntat de superar-los i unir-se a la carrera alcista que hem vist al mercat de criptografia durant la major part del 2020.

 

Canvis recents en el preu en efectiu de Bitcoin

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +56 +22,2%
3 mesos +78 +33,9%
6 mesos +70 +29,4%
1 any +133 +76%
3 anys -1.513 -83%

 

Factors que afecten Bitcoin Cash

 

El sentiment és un factor important per al mercat de les criptomonedes, que ha estat força positiu aquest any, i BCH també és propens al sentiment. L’escalabilitat és atractiva per als usuaris, ja que fa que les transaccions petites siguin més econòmiques, que va ser la principal raó per la qual Bitcoin Cash va divergir de Bitcoin el 2017. La competència amb Bitcoin també és un factor important per a BTC, amb la reducció de les comissions de transacció per a Bitcoin, mentre que BCH planeja augmentar la mida del bloc per permetre transaccions més ràpides, alhora que redueix les comissions. L’adaptació de BCH per grans institucions o inversors serà un altre factor que afectarà el preu de Bitcoin Cash, com ara l’entrada de Paypal al joc el setembre de 2020.  

Previsió de diners en efectiu de Bitcoin: quart trimestre de 2020 Previsió d’efectiu de Bitcoin: 1 any  Previsió d’efectiu de Bitcoin: 3 anys
Preu: 340 $ a 350 $

Preus conductors: Estat criptogràfic, sentiment BCH, indicadors tècnics

                                                                                     

Preu: 450-500 $ 

Conductors de preus: sentiment del mercat criptogràfic, estat de refugi segur per a criptos, progressió de l’escalabilitat

                                                                  

Preu: 1.500 dòlars

Preus conductors: Estat del mercat criptogràfic, Altres competències criptogràfiques, reputació negativa

                                                                              

Gràfic en viu de Bitcoin Cash

BCH

 

Predicció de preus en efectiu de Bitcoin durant els propers 5 anys

Desenvolupaments recents de Bitcoin Cash

Bitcoin Cash va començar la seva vida en competència immediata amb Bitcoin, ja que va ser una dura forquilla d’aquest últim. Bitcoin va tenir un problema d’escalabilitat i va decidir desenvolupar el testimoni segregat per a les transaccions SegWit2x, però diversos titulars de Bitcoin no van pensar que això solucionaria el problema del temps de transacció, de manera que van decidir desviar-se i crear Bitcoin Cash. Van augmentar la mida del bloc d’1 MB a 8 MB i van prometre que complirien l’objectiu del llibre blanc de Satoshi Nakamoto.

Això fa que BTC sigui un competidor directe de Bitcoin. Per tant, un element principal del potencial d’èxit de Bitcoin Cash serà si els usuaris decideixen que augmentar directament la mida del bloc és més eficaç que SegWit. La velocitat de transacció és més ràpida per a BCH, amb 11.000 transaccions per segon TPS, i augmentarà encara més, ja que Bitcoin Cash té com a objectiu augmentar la mida del bloc a 32 MB.

No obstant això, la competència amb Bitcoin ha provocat atacs contra Bitcoin Cash, perjudicant la seva reputació, que ha estat un dels principals factors perquè BCH no es beneficiés de l’augment recent de les principals criptomonedes de la segona meitat del 2017. Però això no ha estat va aturar el suport de grans inversors com Paypal, que va adoptar BCH juntament amb altres tres grans criptogràfiques el setembre del 2020. Però una vegada més, BCH no es va beneficiar d’aquestes notícies. El mercat criptogràfic també s’ha beneficiat molt el 2020 del nou estat de refugi segur, però una vegada més Bitcoin Cash no se n’ha aprofitat..  

Anàlisi tècnica de l’efectiu de Bitcoin: mantindran el BCH / USD sotmès a les MA, o aviat sortirà per sobre d’ells?

 

BCH / USD s’està esforçant massa per trencar els MA recentment

Com es va esmentar anteriorment, Bitcoin Cash va arribar en un moment fantàstic, just abans que comencés la gran pujada de criptomonedes a finals de 2017. Va passar de 300 dòlars, on va començar, a 4.147 dòlars el desembre d’aquell any, però va caure durament a principis de 2018. Després d’un curt intent de revertir el preu a l’abril / maig de 2018, el preu va caure a 75 dòlars a finals de 2018. El 2019 vam veure un rebot, però la pujada es va aturar al voltant dels 500 dòlars, que es va celebrar per segona vegada el febrer d’aquest any. Finalment, el 20 SMA (verd) també es va posar al dia amb el preu del gràfic mensual i, des de llavors, ha estat resistent per al BCH / USD i el manté baix.

 

 El següent objectiu és la resistència anterior a 500 dòlars si es trencen els MA

Al gràfic setmanal, veiem que el 20 SMA es va convertir en resistència per a Bitcoin Cash a la primavera del 2018, després d’intentar revertir més, i va continuar baixant el preu fins a l’abril del 2019, quan el preu va saltar per sobre. El 50 SMA (groc) va augmentar el preu durant la major part del 2019, mentre que el 100 SMA (verd) va prendre el seu torn el 2020 i continua empenyent els retrocessos més baixos. Per tant, l’anàlisi tècnica no presenta una imatge brillant per al BCH / USD, però si el preu es trenca aviat, ja que s’ha adherit als 100 SMA recentment, és possible que vegem un trencament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me