Predicció de preus Tezos el quart trimestre de 2020: falta la demanda recent a Cryptos

Tezos (XTZ), que ocupa el lloc 18 per capitalització borsària, al voltant de 1.55 mil milions de dòlars a partir del 15 de novembre de 2020, va començar la seva vida a mitjan 2018, que no va ser el millor moment per a les criptomonedes, ja que el mercat de divises digitals es trobava a mitjan un gran retrocés, després de l’augment de finals del 2017. Com a resultat, va seguir els principals cryptos cap avall durant els primers mesos de la seva vida, perdent més del 90% del seu valor fins al desembre d’aquest any.

Però, va tornar a la vida el 2019, a mesura que el seu ús va augmentar i el mercat de les criptomonedes va començar a revifar-se una vegada més i, a l’agost del 2020, va arribar als 4,38 dòlars. Tot i això, no es va beneficiar de l’augment del mercat de divises digitals durant els mesos d’octubre i novembre, quan Bitcoin i altres cryptos van augmentar, cosa que genera preguntes. Però el 20 SMA es manté com a suport en el gràfic mensual i hi ha algunes novetats fonamentals per a Tezos, així que esperem que l’impuls alcista es reprengui, tot i que ara per ara no és tan cert.

Llegiu la darrera actualització a Previsió Tezos (XTZ / USD) 2021. Previsió

 

 


Canvis recents en el preu de Tezos

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +0,44 +19,9%
3 mesos -0,92 -25,8%
6 mesos -0,16 -5,7%
1 any +1,32 +100%
3 anys -1,36 -0,34%

 

Factors que afecten Tezos 

Igual que amb la resta de criptomonedes, Tezos es veu afectat pel sentiment del mercat de criptografia, tot i que, en els darrers mesos, s’ha quedat per darrere d’altres principals monedes altes, que han anat augmentant, mentre que el XTZ / USD s’ha reduït a la baixa, cotitzant al voltant A més, els fonaments darrere de la xarxa són una mica més brillants, ja que Tezos s’associa amb certs bancs d’Europa, amb l’objectiu de convertir-se en la cadena de blocs preferida pels principals bancs centrals europeus. Però, caldrà veure com anirà això, perquè la reacció dels mercats davant les notícies no va ser massa optimista.  

Previsió de Tezos: quart trimestre de 2020 Previsió de Tezos: 1 any Previsió Tezos: 3 anys
Preu: 2,80 dòlars

Preus conductors: Sentiment del mercat criptogràfic, tècniques

                            

Preu: 3,40-3,60 $ 

Preus conductors: Entrant al mercat dels bancs centrals, desenvolupament de Tezos, mercat Crypto

Preu: 8-10 dòlars

Preus conductors: Evolució a Tezos, sentiment del mercat Crypto

                     

Gràfic en viu de Tezos

TEZOS

 

Predicció de preus de Tezos per als propers 5 anys

Desenvolupaments recents de Tezos

La xarxa Tezos utilitza un mecanisme de prova d’estaca (POS), que Ethereum també està adoptant ara, ja que és més senzill d’utilitzar que la prova de treball (PoW) i requereix menys energia. La xarxa Tezos és una xarxa d’aplicacions i contractes intel·ligents descentralitzada. Té una capa de governança en cadena, per tal de permetre actualitzacions de xarxa eficients i proporcionar una comunitat d’interessats transparent.    

Però Tezos podria haver caigut fora de la demanda fins a cert punt, ja que les monedes DeFi s’han estès. No obstant això, hi ha algunes novetats que poden fer que la xarxa Tezos sigui força popular a Europa. A principis del 2020, Banque de France va anunciar que el banc d’inversions francès Societe Generale i altres organitzacions treballaran en un projecte per dur a terme assentaments interbancaris a Europa, mitjançant una moneda digital del banc central. Aquesta podria ser una gran notícia si es materialitza, tot i que la reacció fins ara ha estat mínima, com vam veure aleshores, cosa que suggereix que els comerciants no són molt optimistes al respecte, tot i que encara és una mica aviat per dir-ho.    

 

Anàlisi tècnica: les mitjanes mòbils continuaran empenyent la XTZ / USD cap avall?

Tezos va començar la vida en un mal moment, a finals de juny del 2018, quan el mercat de criptomonedes estava fent un gran descens, després de l’augment important de finals del 2017. Va començar al voltant dels 4 dòlars i va pujar a 4,38 dòlars, però després va començar a caigut a 0,325 dòlars el desembre del mateix any, on va romandre durant uns mesos, formant diversos canelobres doji, que són senyals d’inversió alcistes, després del descens. El preu es va invertir a l’alça a principis del 2019 i des de llavors ha estat en una tendència alcista.

 La tendència alcista es reprèn de nou a Tezos

El 20 SMA (gris) va proporcionar resistència durant un mes al desembre del 2019, però es va trencar el gener del 2020, convertint-se immediatament en suport. Es va celebrar per segona vegada al març, quan va esclatar el coronavirus, cosa que va fer caure el mercat de les criptografies a la baixa, a causa de la incertesa. Però més tard, la incertesa mundial va resultar positiva per a les monedes digitals i el XTZ / USD va pujar a 4,33 dòlars a l’agost. Tot i això, l’increment no va seguir la resta del mercat durant els mesos següents i el preu es va revertir a la baixa, baixant de nou als 20 SMA del gràfic mensual. Els 20 SMA encara es mantenen, cosa que és un bon senyal per als compradors.

 

 El moviment alcista de novembre encara sembla força feble 

Al gràfic setmanal veiem que el 20 SMA proporcionava resistència quan el preu baixava, però es va trencar a principis del 2019, poc abans del 50 SMA (groc). El 50 SMA es va convertir en suport i es va mantenir després del gran declivi del març del 2020. Es va mantenir de nou durant diverses setmanes al setembre / octubre, però finalment es va trencar, tot i que el 100 SMA (verd) es va convertir en suport. Però, el rebot no sembla massa convincent, ja que el 50 SMA s’ha convertit en resistència en aquest gràfic, de manera que, segons el gràfic setmanal, el futur no és gaire segur ara mateix, ja que el preu s’està quedant entre aquests 2 AM a la moment.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me