Predicció de preus Ripple (XRP) Q4 2020: baixista a curt termini, alcista a llarg termini

Ripple (XRP), que va ser cofundat per Chris Larsen i Jed McCaleb, es va establir el 2012. Va començar a un nivell minúscul, però va cobrar vida el març del 2017, quan segons la majoria de plataformes de corredors Ripple, va saltar de 0,0005 dòlars a 0,07, que no sembla gaire, però va ser el primer senyal que aquesta criptomoneda s’estava establint i que podria sobreviure. El 2017 es va convertir en un any massivament alcista per a les monedes digitals, amb un augment de Bitcoin de prop de 20.000 dòlars al desembre, per sota dels 1.000 dòlars anteriors aquell any, mentre que Ripple va augmentar d’uns 0,20 a 3,30 dòlars, la qual cosa significa un augment de més de 15 vegades en un parell de mesos. Però el XRP / USD posteriorment, va fer una forta inversió a la baixa, tal com mostren els gràfics XRP que es mostren a continuació i, des de llavors, no ha estat capaç de tornar a ser alcista en els gràfics de períodes de temps més grans. Les mitjanes mòbils continuen tapant aquesta criptomoneda, posant fi als retrocessos ascendents i fent baixar el preu. Com a resultat, la imatge tècnica no sembla massa prometedora per a Ripple, però els fonaments semblen una mica més interessants per als compradors, així que fem una ullada més àmplia als factors que poden afectar el XRP / USD i pronostiquem la direcció futura per a això altcoin.

 

Llegiu la darrera actualització a Previsió Ripple (XRP) 2021

 

Preu actual XRP / USD: $

Canvis recents en el preu Ripple

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies -0,053 dòlars -17,4%
3 mesos +0,057 dòlars +22,8%
6 mesos +0,109 dòlars +43,6%
1 any 0,063 USD 20,1%
5 anys +0,243 dòlars +97,2%

Gràfic en viu de Ripple

XRP

 

Segons el consens general, el mercat de les criptomonedes va començar amb Bitcoin el 2009. Però l’interès es va despertar després de la forta pujada del 2017, durant l’apogeu de la “febre de l’or de les criptomonedes”. Tanmateix, aquesta onada es va esvair un cop Bitcoin va assolir gairebé els 20.000 dòlars, arran dels rumors de comerç social, i els criptos es van retirar. El XRP / USD també va fer un gran augment durant diverses setmanes, abans de retirar-se també. Tot i que, la diferència en comparació amb altres cryptos és que, tot i que la majoria de les criptomonedes principals han reprès la seva tendència alcista ara, encara que d’una manera més normal que la que vam veure a finals de 2017, Ripple continua sent baixista. Des del 2018, les màximes han anat baixant cada vegada i els compradors continuen pressionant per obtenir nous mínims. El 100 SMA manté la tapa d’aquest parell, pressionant els compradors, tal com explicarem a l’anàlisi tècnica següent. Els 200 milions de dòlars recaptats recentment van tornar a cridar l’atenció sobre aquest altcoin i l’adaptació de Ripple a les transaccions ha estat prometedora, cosa que significa que els fonaments no són tan dolents com mostren els gràfics tècnics, però no ajuden a Ripple tot això. Per tant, de moment, hi ha una batalla entre els fonaments i els factors tècnics de Ripple, i els tècnics encara tenen el domini del moment..

Previsió Ripple: quart trimestre de 2020 Previsió Ripple: 1 any Previsió de l’ondulació: 3 anys
Preu: 78-80 dòlars 

Preus conductors: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates

                                                                                    

Preu: 78-80 dòlars 

Preus conductors: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates

                                                                                              

Preu: 88-90 dòlars

Preus conductors: Impulsors de preus: inflació, recuperació econòmica, mercats en desenvolupament, accions RBI, inflació


Predicció de preus per als propers cinc anys

Les monedes digitals es veuen afectades per diversos factors, que podem agrupar en quatre categories; 1. Fonaments per a cada moneda digital 2. Tècniques 3. El sentiment del mercat de criptomonedes en el seu conjunt i 4. El rendiment del dòlar americà, que ha adquirit cada vegada més importància aquest any en particular. Ripple va tenir un esdeveniment de recaptació de fons reeixit a finals de 2019, que va convertir aquesta criptomoneda en alcista durant diversos mesos, però el sentiment més ampli del mercat de criptografia el va agafar al març, ja que va esclatar el coronavirus i els USD es van unir a la festa, ajudant el XRP. / USD per triplicar el seu valor. Tot i que el panorama tècnic no sembla massa prometedor per a Ripple, els fonaments es veuen més brillants a llarg termini, tal com han demostrat les notícies recents..

Desenvolupaments recents de Ripple

Ripple Labs és l’empresa matriu de Ripple, que va començar com OpenCoin el 2012. A l’agost de 2020, en termes de capitalització borsària, amb 11.000 milions de dòlars, Ripple és el quart altcoin més gran. Proporciona a les institucions financeres un mitjà per transferir valor a nivell mundial, entre diverses monedes fiduciàries. Bàsicament és una moneda pont subjacent al producte de canvi i liquiditat de Ripple xRapid. XRP Ledger és el DLT que proporciona assentaments XRP verificables i està obert a tothom. Per tant, un dels avantatges de Ripple és que és molt adaptatiu per al públic en general, ja que és alhora una moneda digital i una xarxa de pagament..   

Retard del projecte d’igual a igual                                                     

Parlant d’una moneda adaptativa, el 2019 es van intentar institucions financeres com UBS Group AG, Barclays Plc, Credit Suisse i Banco de Santander, crear una empresa. Les institucions van finançar el projecte de 50 milions de lliures esterlines. La idea era / és que una solució d’igual a igual ofereixi monedes simbolitzades. El nom de l’empresa és Fnality i el seu propòsit és oferir als bancs la solució que necessiten, és a dir, la Moneda de liquidació d’utilitat. Però, l’intent s’ha endarrerit, ja que estan pendents d’aprovació reglamentària. Segons Rhomaios Ram, CEO de Fnality International, el primer temps de resposta dels reguladors serà la primera meitat del 2021, que falta gairebé un any, i ni tan sols és el pas final.  

Fons per un import de 20 milions de dòlars recaptats

Ripple va tenir un bon any el 2019. De fet, el conseller delegat de Ripple, Brad Garlinghouse, es va referir a ell com “l’any de creixement més fort fins ara”. La xarxa de pagaments RippleNet va créixer a més de 300 clients el 2019 i també es va associar amb MoneyGram. Ripple va realitzar una inversió per valor de 30 milions de dòlars inicialment i, posteriorment, va comprar 20 milions de dòlars en accions de MoneyGram, a 4,10 dòlars, un terç per sobre del valor del preu de mercat. Això significa una participació del 10% en MoneyGram. L’empresa de remeses, per altra banda, va acordar utilitzar els productes de Ripple per a assentaments transfronterers.

Va ser una bona jugada d’un executiu de Ripple, però no va ser tot. Ripple va recaptar fons de 200 milions de dòlars a finals de 2019, amb l’empresa japonesa SBI Holdings i VC, Route 66 Ventures, que va participar a la ronda de finançament de la sèrie C, dirigida per la firma d’inversió d’actius alternatius Tetragon. Brad Garlinghouse, CEO de Ripple, va dir: “Estem en una forta posició financera per executar contra la nostra visió. A mesura que el creixement d’altres en l’espai blockchain s’ha desaccelerat o fins i tot es va aturar, hem accelerat el nostre impuls i el lideratge de la indústria al llarg del 2019 “. De fet, el 2019 va ser un bon any fonamentalment per a Ripple i el sentiment va millorar per aquest altcoin, tot i el retard en el projecte de monedes d’assentament d’utilitat..

Comentari del mercat

Activitat reguladora

 • L’Oficina de controlador de la moneda (OCC) va nomenar Brian Brooks com a interventor en funcions. Brooks té previst donar a conèixer una nova carta de pagaments, amb l’esperança de crear un marc federal únic perquè les empreses tecnològiques puguin oferir serveis tradicionalment oferts pels bancs. L’OCC també va emetre un avís avançat de proposta de regles, sol·licitant comentaris sobre, entre altres coses, l’adopció d’activitats relacionades amb la criptografia per part dels bancs nord-americans. 
 • L’expresident de la CFTC, J. Christopher Giancarlo, va publicar un document on explicava perquè XRP no s’ha de considerar una seguretat segons la legislació dels EUA i el precedent judicial. També dirigeix ​​The Digital Dollar Project, que va publicar un llibre blanc sobre la seva proposta d’una iniciativa pública-privada conjunta per crear una moneda digital del banc central dels Estats Units (CBDC).. 
 • L’Oficina de protecció de les finances del consumidor (CFPB) va publicar la seva regla final de remeses que inclou com els actius digitals, específicament XRP mitjançant ODL, poden ajudar a reduir significativament el cost de les remeses transfrontereres.
 • El Ministeri de Finances de l’Índia va proposar prohibir legalment les criptomonedes i imposar severes sancions als ciutadans que utilitzen criptomoneda. Això es produeix després de l’acció prèvia del Banc de Reserva de l’Índia que va emetre una declaració aclaridora segons la qual els bancs comercials de l’Índia podrien proporcionar serveis bancaris a comerciants i empreses que treballin en criptomonedes. 
 • El Grup de Treball Financer Intergovernamental (IFWG) de Sud-àfrica va publicar un document de posició que proposa un estricte marc de política criptogràfica per a la regió. 
 • El comissari de la SEC, Hester Peirce, va ser nomenat per un mandat de cinc anys més a l’agència de valors. Caroline Crenshaw també va ser nominada per ocupar una vacant demòcrata a la Comissió. Les seves audiències de confirmació estaven previstes per al juliol de 2020.
 • La UE vol crear un nou règim regulador per als actius digitals, que cobreixi els actius no regulats fins a les monedes estables. 

Moviments del mercat

 • L’inversor macro Paul Tudor Jones va comprar Bitcoin com a cobertura contra la inflació i va dir que el seu fons pot mantenir fins a un percentatge baix d’un sol dígit dels seus actius en futurs de Bitcoin.
 • JPMorgan va oferir comptes bancaris a intercanvis de criptomonedes, començant per Gemini i Coinbase. 
 • De prop de 800 enquestats institucionals a una enquesta de fidelitat, el 36% va dir que posseïa actius digitals o derivats.
 • El Departament de Serveis Financers de Nova York va concedir BitLicense a Eris X.
 • Els usuaris van retirar més de 220 milions de dòlars en BTC dels intercanvis abans i poc després de la meitat de maig.

Jugadors de la indústria

 • La Xina va completar el desenvolupament de l’arquitectura de fons del seu iuan digital. El ràpid desenvolupament del iuan digital va impulsar els titulars sobre la forta influència i el lideratge potencial de la Xina en la indústria de pagaments.
 • El Banc Popular de la Xina (PBOC) va anunciar un programa pilot per provar el seu nou iuan digital amb 19 empreses locals, incloses les cadenes nord-americanes Starbucks, Subway i McDonald’s.
 • PayPal i Venmo tenen previst afegir compra i venda de criptografia a les seves plataformes. 
 • El Brasil va suspendre el servei de pagaments de WhatsApp, només una setmana després del llançament inicial. 
 • Visa va signar un acord de col·laboració amb M-Pesa de Safaricom.
 • Binance va llançar una aplicació de pagaments criptogràfics a Nigèria.  
 • Revolut va anunciar que posa a disposició de la criptomoneda tots els seus set milions de clients.
Font: Ripple.com

Sentiment Covid-19 i la relació amb Bitcoin i el mercat criptogràfic

El coronavirus també ha afectat el mercat de divises digitals. El brot del virus a Europa i els Estats Units no va ser rebut massa bé per aquest mercat i vam veure un gran accident des de mitjans de febrer fins a mitjans de març. Això demostra que les monedes digitals no retindran la pressió en temps de crisi, com s’esperava. Ripple també es va estavellar, amb el XRP / USD que va caure d’uns 0,35 a 0,11 dòlars, cosa que significa una pèrdua de dos terços del seu valor.

 Bitcoin ha guanyat valor des del febrer, abans de l’accident

Això estava en línia amb el mercat de criptografia més ampli, però la recuperació des de llavors no ha estat exactament igual a la del mercat. Tot i que el valor d’Ethereum ha augmentat més de cinc vegades des del mínim del març, i Bitcoin s’ha multiplicat gairebé per quatre, fins a 12.500 dòlars, XRP / USD encara no ha compensat les pèrdues d’aquest accident i el seu valor s’ha multiplicat per tres. Això significa que hi ha certa divergència entre Ripple i la resta del mercat de criptomonedes, inclòs Bitocin. Bàsicament, Ripple es queda enrere en èpoques alcistes i probablement serà dels primers a baixar quan s’acabi l’impuls alcista, cosa que ja està passant. 

Correlació Ripple-USD

Abans del 2017, el gràfic de Ripple i de la majoria de criptomonedes era una línia recta, de manera que no té sentit mirar la història del XRP / USD anterior al 2017. En comparar-lo amb l’índex USD DXY, podem veure que hi va haver un fort descens per a aquest últim el 2017, que va agafar ritme de maig a agost. Això va durar fins a finals d’any. Vam veure un fort augment del XRP / USD des de maig fins a juliol, que va mostrar una correlació amb el descens del DXY, però després l’increment es va aturar, cosa que significa que es va perdre la correlació. El desembre del 2017 i el primer trimestre del 2018 van ser extraordinaris per al conjunt del mercat de criptografia, amb la majoria de les monedes digitals que augmenten més que que inverteixen, de manera que no podem parlar de correlació. Però des del segon trimestre del 2018 fins a principis del 2020, Ripple ha experimentat un descens constant, mentre que el DXY ha tingut una tendència alcista constant, que mostra una correlació una vegada més. Aquest any, la correlació ha augmentat encara més, amb el dòlar nord-americà que va augmentar durant el pànic inicial al febrer i al març, i que després va invertir a la baixa i es va mantenir baixista fins a finals d’agost. El XRP / USD va experimentar un descens important durant el febrer i principis de març, com ja hem explicat, però es va convertir en alcista fins a finals d’agost i, des de llavors, s’ha reduït a la baixa. Per tant, la correlació entre Ripple i el dòlar nord-americà ha augmentat, cosa que significa que hauríem de comparar tots dos actius a l’hora de negociar el Ripple, però s’ha de veure si la correlació es manté després del coronavirus.. 

La correlació amb l’USD no ha estat molt forta des del 2017

Tot i això, la correlació ha augmentat aquest any

Anàlisi tècnica: les mitjanes mòbils continuaran impulsant l’XRP / USD cap amunt?

Les SMA mantenen viva la tendència baixista

Com que el mercat de criptografia no existeix des de fa massa temps, els gràfics de períodes de temps més grans, com els gràfics mensuals, no ajuden gaire a l’anàlisi. L’únic que hi puc veure és que el 20 SMA (gris) ha superat el preu del XRP / USD des del novembre del 2018, quan va superar aquest nivell. Ha superat aquest nivell de tant en tant, com en els darrers dos mesos, però sembla que el preu s’ha revertit per sota d’ell, cosa que fa que la imatge sigui baixista. A més dels 20 SMA, que funcionen com a resistència, la configuració del gràfic sembla baixista. El XRP / USD va formar un canelobre doji a l’agost, que és un senyal d’inversió baixista després de la pujada al juliol, i aquest canelobre ha estat seguit fins ara per un canelobre baixista al setembre, cosa que reforça el patró de gràfics d’inversió baixista..

El 200 SMA manté la tendència baixista en el període setmanal

Al gràfic setmanal, la mateixa mitjana mòbil actuava com a forma de suport durant el 2017, abans de la “Gold Rush” al desembre del 2018. El febrer del 2018, va mantenir-se com a suport durant algun temps, una vegada més, després de la gran reversió, i ara fa dues setmanes que torna a actuar com a suport, juntament amb el 50 SMA (groc). El 50 SMA ha proporcionat resistència un parell de vegades, però també actua com a suport en aquest moment. Tot i així, la resistència definitiva des del desembre del 2018 ha estat la 100 SMA (verda). Es va convertir en resistència immediatament aquell mes, després de trencar-se des de dalt, el fort retrocés es va aturar al maig de l’any passat, va espantar els compradors el febrer de 2020 i torna a oferir resistència des del juliol. Per tant, el 100 SMA manté el XRP / USD baix i la tendència encara és baixista aquí, a diferència de la majoria d’altres criptomonedes importants. Però els temps no són normals ara, i els altres 2 MA es mantenen des de baix, de manera que el futur no és molt segur en aquest moment, tot i que és probable que mantingui un biaix baixista a curt termini, probablement fins al 2T-Q3 del 2021 i llavors és probable que es produeixi una inversió alcista i una pujada constant, ja que Ripple avança amb els plans per al projecte de monedes d’assentament d’utilitat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector