Predicció de preus EOS el quart trimestre de 2020: negociació EOS en un triangle baixista

EOS és un sistema de cadena de blocs similar a Ethereum. Es va crear a finals del 2017 i la seva capitalització borsària se situava en 2.688 milions de dòlars a l’octubre del 2020. Va tenir una gran evolució durant els primers mesos de la seva vida. Va arribar en el moment adequat, just abans de començar la “febre de l’or” per a les criptomonedes. Com sabem, Bitcoin va augmentar prop dels 20 dòlars, mentre que l’EOS / USD va pujar de menys de 3 a 18,50 dòlars el gener del 2018. Aleshores, el preu es va reduir per sota dels 4 dòlars, però va tornar a augmentar durant els primers mesos d’aquest any , mentre que la resta del mercat criptogràfic retrocedia. EOS va assolir el seu nivell més alt a l’abril de 2018 i va superar els 23,30 dòlars, però des de llavors ha tingut una tendència baixista a llarg termini i la situació no sembla massa prometedora, ja que es forma un triangle baixista en gràfics de períodes de temps més grans..   

 

Canvis recents en el preu EOS / USD

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +0,09  +3,4%
3 mesos -0,35

-11,7%
6 mesos -0,11 -4,0%
1 any -0,61 -18,7%
Des del 2017 +2,23 +531,5%

Factors que afecten EOS 

La imatge tècnica no sembla massa brillant per a EOS, ja que la tendència s’ha mantingut baixista des de l’abril del 2018, amb les màximes baixes i mitjanes mòbils que ofereixen resistència durant les recuperacions. La recent acció de preus tampoc no sembla molt optimista per a l’EOS / USD, ja que altres crypto-monedes importants augmenten a un ritme considerable, mentre que EOS ha disminuït des de l’agost. Tanmateix, hi ha alguns desenvolupaments positius per a EOS, com ara “EOSIO per a empreses”, que es dirigeix ​​al món empresarial, però, al mateix temps, també hi ha preocupacions sobre la descentralització de les participacions, amb la quota més gran d’entitats que governen la cadena se situa principalment a la Xina.     

 

Previsió EOS / USD: quart trimestre de 2020 Previsió EOS / USD: 1 any Previsió EOS / USD: 3 anys
Preu: entre 3 i 3,20 dòlars

Preus conductors: Tècniques, sentiment de mercat criptogràfic, sentiment EOS

    

Preu: 4,50 $ – 5 $

Preus conductors: Adaptació d’EOS per a empreses, sentiment de mercat de criptografia

Preu: de 8 a 10 dòlars 

Preus conductors: Novetats d’EOS, problema d’accionistes, mercat Crypto


Gràfic en viu EOS / USD

EOS / USD

Predicció de preus EOS per als propers 5 anys

Desenvolupaments recents per a EOS / USD

EOS funciona amb el sistema EOS.IO, que és un sistema descentralitzat de blockchain que permet allotjar i executar aplicacions descentralitzades, o Dapps, i el desenvolupament de Dapps a la seva plataforma. Com s’ha esmentat anteriorment, aquest sistema de xarxa és similar al d’Ethereum, però, si bé Ethereum vol passar del POW de prova de treball a la prova de participació, EOS ja funciona amb TPV, cosa que el fa més barat que la mineria.

EOS no cobra per transaccions a clients individuals i té la capacitat d’oferir un milió de transaccions per segon (TPS) i una gran escalabilitat. En canvi, utilitza la inflació, que la comunitat EOC va votar reduir del 5% a l’1%. Però un problema per a EOS actualment és la concentració d’una gran part dels seus accionistes a la Xina, cosa que la fa menys rendible per a la resta de participants i també menys democràtica. Ara EOS ha llançat “EOSIO for Business”, després d’haver modelat el seu programari amb Blockchain-as-a-Service (BaaS) a una versió centrada en empreses. LimeChain va crear l’eina EOSLIME després de rebre una subvenció EOS VC, per ajudar a personalitzar un mòdul existent d’EOSIO o desplegar tot un sistema.

Anàlisi tècnica: les mitjanes mòbils continuen empenyent EOS / USD cap avall?

 

Els 20 SMA ofereixen resistència a EOS el 2020

EOS es va crear en el moment adequat, a finals de 2017, quan tot just començava l’augment de les criptomonedes. El parell EOS / USD va augmentar durant el desembre d’aquest mateix any i el gener de 2018, però va retrocedir a la baixa en els dos mesos següents. A l’abril, vam veure una altra pujada massiva que va portar el preu a 23,30 dòlars. Des de llavors, la pressió ha anat cap a la desavantatge, i els retrocessos més alts han anat disminuint cada vegada. No obstant això, es va formar una zona de suport al voltant del nivell d’1,50 dòlars, que es manté des de finals del 2018, i que ha format un triangle descendent, juntament amb la línia de tendència baixista. El 20 SMA també està ajudant a mantenir EOS a la baixa en el gràfic mensual, i ha estat proporcionant resistència als retraces recentment, tot i haver estat perforat un parell de vegades..

 

L’estocàstic es troba ara sobrevendut i apareix al gràfic setmanal

Al gràfic setmanal, la tendència baixista també és visible, amb màximes cada vegada més baixes, cosa que indica pressió de venda, tot i que els venedors no han aconseguit fer mínims nous. En aquest període de temps, el 100 SMA ha estat la màxima resistència per a l’EOS / USD, ja que ha proporcionat resistència el febrer de 2020, rebutjant el preu i revertint-lo cap avall, després d’un canelobre doji situat a sota, que és un senyal de reversió baixista resseguir més amunt. El 100 SMA va tornar a rebutjar el preu a l’agost, ja que l’indicador estocàstic es va tornar a comprar de manera excessiva. Però ara, l’estocàstic està sobrevendut i gira cap amunt, de manera que podríem veure un retrocés més elevat a les 100 SMA fins a finals d’any i després un altre rebuig i una inversió baixista.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector