Predicció de preus d’Ethereum (ETH) per al 2020: continuarà augmentant l’ETH / USD durant el quart trimestre?

Les criptomonedes s’utilitzen com a cobertura resistent a la inflació, per la seva naturalesa descentralitzada. Els efectes econòmics del brot de coronavirus han enviat els inversors a la recerca d’actius que puguin oferir refugi durant les fluctuacions borsàries. La raó darrere de l’augment recent de la segona criptomoneda més popular es va deure a la incertesa que ha persistit en relació amb els programes d’alleujament monetari sense precedents de la Reserva Federal.

Llegiu la darrera actualització a Previsió d’Ethereum 2021

 

La segona moneda criptogràfica més gran del món, Ethereum, ha experimentat un comportament explosiu de preus en les darreres tres setmanes, amb una moneda que va augmentar de 232 dòlars a un màxim local de 407 dòlars..

Els desenvolupadors d’Ethereum van llançar el testnet final d’ETH 2.0, conegut com a Medalla, el 4 d’agost. Actualment, més de 20.000 validadors s’han unit a la xarxa i 3.670 estan en mode d’espera. La xarxa no admet l’ETH real; tanmateix, s’han dipositat més de 650.000 monedes de prova amb fins d’aposta. 

Medalla no utilitzarà ETH real ni obtindrà recompenses reals d’aposta. La xarxa s’orienta exclusivament a preparar la segona criptomoneda més gran, en termes de capitalització, per a la transició al mecanisme de consens de prova d’aposta.

A més, dijous, el gestor d’actius en moneda digital, Grayscale, va dir que la firma va presentar públicament una declaració de registre a la Securities and Exchange Commission (SEC), en el formulari 10, per a Ethereum Trust de la companyia..

 

Actual ETH / USD Preu:  $

Canvis recents en el preu Ethereum

En els darrers temps, Ethereum s’ha convertit en una de les monedes amb millor rendiment, després de recuperar de 90 dòlars al març a 407 dòlars a l’agost. A principis d’aquesta setmana. Després d’un ral·li extremadament fort durant les darreres dues setmanes, l’ETH va augmentar, registrant guanys, però va imprimir un signe de reversió a les darreres sessions, seguit de la correcció tècnica, que encara continua. De juny a juliol, l’ETH / USD va experimentar un augment del 53,58%, dels quals la majoria dels guanys es van obtenir en les dues darreres setmanes de juliol. La primera setmana d’agost, els preus de l’ETH / USD van caure un 2,16%. Al seu torn, això planteja la següent pregunta: quina és la probabilitat de previsió del preu d’Ethereum?

Previsió Ethereum: quart trimestre de 2020 Previsió Ethereum: 1 any Previsió Ethereum: 3 anys
Preu: 602 dòlars

Conductors de preus: 38,2% de retrocés de Fibonacci, augment de l’atractiu de refugi segur en or, BTC (correlació positiva).

 

Preu: 760 dòlars

Preus conductors: 50% d’extensió de Fibonacci, recuperació de COVID19, retallades de tarifes alimentades

Preu: 1.136 dòlars

Preus conductors: Suport de 50 EMA, finalització del patró W 

Gràfic en viu d’Ethereum

ETH / USD 

ETH / USD Factors que afecten els preus d’Ethereum

Ethereum (ETH / USD) és el segon actiu digital més gran, amb una suma de 43.400 milions de dòlars en capitalització borsària i uns 11.000 milions de dòlars aproximats en operacions diàries. L’augment dels preus de l’ETH / USD es podria atribuir a l’augment de l’activitat blockchain, que ha provocat un augment de les comissions de transaccions d’Ethereum, fins al nivell més alt des del 2018. Des de llavors, els preus d’Ethereum s’han mantingut en la pista alcista i recentment , van superar el nivell de 400 dòlars, que és el més alt des de l’agost del 2018. Discutim les prediccions d’Ethereum segons diverses fonts.

L’últim any, Ethereum ha sobreviscut davant d’una ferotge competència. Mentre que la transició popular dura la va empènyer, el boom de DeFi va impulsar l’ETH en un moment desafortunat. L’esperada transició de prova d’aposta i Ethereum 2.0 proporcionaran suport el 2020.

A continuació es detallen alguns factors que afectaran el preu d’Ethereum en el futur.

  • Els guanys obtinguts a partir de les comissions de transaccions d’Ethereum blockchain
  • L’alt potencial d’utilitzar Ethereum com a garantia en aplicacions financeres en finances descentralitzades (DeFi)
  • El seu ús en els canals de pagament principals, com el punt de venda i les compres en línia
  • Els tokens ETH, intercanvis descentralitzats i programes de recompensa 
  • El comerç especulatiu de la criptomoneda

Alexis Ohanian, cofundador de Reddit: 1.500 dòlars

A l’àmbit de la criptografia, les paraules del cofundador de Reddit, Alex Ohanian, tenen molt de pes. És molt optimista sobre el futur de BTC i altres criptomonedes. Diu que és molt alcista sobre Ethereum, simplement perquè la gent s’hi basa. Preveu que el valor de la moneda augmentarà, fins arribar al nivell de 1.500 dòlars. Segons la seva entrevista amb Forbes, li encanta Ethereum perquè els desenvolupadors estan creant projectes del món real a la cadena de blocs.

el conseller delegat del grup deVere, Nigel Green 2.500 dòlars

El cap del grup deVere, Nigel Green, confia excepcionalment que el preu de l’ETH arribi als 2.500 dòlars el 2020. Basa la seva previsió en tres fonaments: l’augment de la popularitat i l’ús dels contractes intel·ligents i la major demanda de monedes digitals, i creu que DeFi augmentarà els preus de l’ETH / USD.

Analista en línia, Bobby Ullery: pujada del 700%

L’analista en línia, Bobby Ullery, creu que la tecnologia blockchain aviat tindrà un paper molt més gran en el comerç internacional i l’economia en general. Diu que Bitcoin i Ethereum ocuparan cadascun un 25% de tota la indústria criptogràfica. Preveu que la capitalització de mercat total de les dues criptomonedes principals assolirà els 4,5 bilions de dòlars el 2020. Això significa que, perquè la seva predicció es faci realitat, Ethereum haurà d’augmentar més del 700% a finals d’aquest any.

Fundador d’Ark Capital, Brian Schuster 100.000 dòlars

El fundador principal de solucions d’Ark Capital LLC presenta una imatge elevada d’Ethereum: creu que arribarà a un preu de 100.000 dòlars per moneda. Va dir que en última instància, l’ETH s’utilitzarà com a substitut de l’or, com a botiga de valor, i que assolirà la friolera de 100.000 dòlars per moneda. També va dir que les capacitats de la plataforma d’Ethereum podrien acabar convertint-se en una mena de pàtria digital per a totes les monedes futures.

Anàlisi fractal – Ethereum podria superar els 1.000 dòlars

El comerciant / analista, conegut com CryptoWolf, va compartir un gràfic de twitter que mostra l’acció macro de preus d’Ethereum, des dels màxims del 2018 fins ara. Els resultats van ser gairebé idèntics a l’activitat de preus de Bitcoin, des dels màxims de 2014 fins a l’inici de la cursa alcista 2016-17.

L’anomenada “Anàlisi del fractal” va predir que Ethereum passaria dels 1.000 dòlars, molt probablement a mitjan 2021 o cap al final d’aquest any. El comerciant que va fer aquesta predicció és el mateix que va predir, pocs dies després de l’accident de març, que BTC tornaria al nivell previ a l’accident. També va predir el brot continu de l’ETH.

Bitcoin contra Ethereum

Aquesta setmana, els preus d’Ethereum han disminuït un 2,16%, arran de la correcció i la presa de beneficis de les dues darreres setmanes, quan Ethereum va augmentar un 64,21%, fins al màxim dels 12 mesos, per sobre del nivell de 400 dòlars. D’altra banda, els preus de Bitcoin d’aquesta setmana van recuperar el màxim de 11.392 dòlars del 2020. La correlació entre Bitcoin i Ethereum se situa en 0,68, segons l’informe CoinPredictor. Aquesta correlació es va estimar sobre la base de la fluctuació de preus de les dues criptomonedes durant els darrers 100 dies.

No obstant això, l’equip de Skew va dir que la correlació a curt termini entre Ethereum i Bitcoin anava disminuint gradualment. La caiguda podria indicar el final d’una correlació alta de 3 anys entre BTC i ETH. La correlació d’Ethereum amb Bitcoin va caure significativament el 2017 i abans del cicle alcista de tota la criptografia.

Segons Bloomberg, les perspectives d’Ethereum no són impressionants. Es van referir a la seva concentració com a “especulativa”, afirmant, en canvi, que l’augment de Bitcoin es basava en sòl sòlid. L’informe suggeria que Ethereum s’enfrontava a una gran competència de plataformes criptogràfiques similars i a prop de 6.000 monedes comercialitzables. Bloomberg es va mantenir constantment alcista sobre el Bitcoin, afirmant que les seves qualitats semblants a l’or i l’augment de la demanda institucional han provocat un augment dels seus preus.

Van atribuir l’apreciació d’Ether a l’èxit de l’espai DeFi, com passa amb altres plataformes de contractes intel·ligents; la competició només serà més dura. La qüestió és que, quan es tracta del món dels inversors professionals, Ether no té un punt de venda clar, com l’oferta limitada de Bitcoin.

Divendres, Weiss Rating va destronar Bitcoin i va situar Ethereum com a criptomoneda superior. L’empresa de qualificació va actualitzar el rànquing global d’actius digitals en funció de factors com l’adopció, la tecnologia, l’impuls del mercat i el risc d’inversió. Weiss va situar Ethereum al primer lloc, seguit de Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) i Stellar (XLM).

Dòlar nord-americà i Ethereum

L’augment d’Ethereum també es podria associar a la inflació del dòlar nord-americà, desencadenada pels temors a un col·lapse de l’economia nord-americana. El mercat de valors sobreescalfat i el fracàs del govern nord-americà en acordar un paquet d’estímul COVID-19, han instat els comerciants a invertir més en la seguretat d’actius durs, com l’or, o en criptomonedes com Ethereum i Bitcoin. 

És possible que Ethereum estigui finalment preparat per a un altre sentiment alcista, ja que el desenvolupador d’Ethereum, Hudson Jameson, espera que es reprengui el creixement del nombre de validadors. Està animant a fer publicitat al voltant del proper llançament de l’ETH 2.0.

 

Anàlisi tècnica: podem esperar una correcció baixista a Ethereum – ETH / USD?

Parlant del vessant tècnic del mercat, Ethereum cotitza amb un sòlid biaix alcista, després d’haver-se elevat al nivell de 422 dòlars. En el període de temps mensual, Ethereum ha violat el doble nivell de resistència superior de 300 dòlars, i també està creuant el nivell de retrocés de Fibonacci del 23,6% de 400 dòlars. La recent espelma alcista que va absorbir el període de temps mensual suggereix fortes probabilitats de comprar més a Ethereum.

Fent un cop d’ull a la previsió a llarg termini d’Ethereum, el segon parell de criptografia més cotitzat sembla alcista. A la banda superior, Ethereum pot trobar la seva propera resistència al voltant dels 602 dòlars, cosa que marca un retrocés del 38,2% de Fibonacci, mentre que un creuament alcista de 602 dòlars podria conduir el preu d’Ethereum a 761,50 dòlars. Per sobre d’això, és probable que 911,46 dòlars funcionin com a propera resistència.

ETH / USD Bullish Engulfing, RSI i MACD: tots suggereixen comprar

Al gràfic mensual, la mitjana mòbil exponencial de 50 períodes suggereix un fort biaix alcista, però, al mateix temps, també suggereix sòlides possibilitats d’una correcció baixista, ja que el seu valor es manté en un nivell que s’allunya del preu de mercat actual. de 265 dòlars.

Recuperació de Fibonacci ETH / USD 

Pel que fa a la previsió de preus d’Ethereum a mitjan 2021, podem esperar que els preus d’Ethereum baixin a 600 dòlars, arran d’una correcció baixista, sobretot després de completar un retrocés del 50% de Fibonacci. Just després de provar el nivell de suport de 600 dòlars, el preu de l’ETH / USD podria augmentar encara més, fins als 1.142 dòlars, en els propers anys. L’enfonsament alcista recent, suport de triple fons a 87 dòlars i una sèrie d’espelmes Doji per sobre d’aquest nivell, donen suport al biaix alcista de l’ETH / USD.

ETH / USD: previsió de tres anys: predomina el biaix alcista

En aquesta actualització, hem explorat moltes previsions i opinions impressionants d’alguns especialistes famosos dins de l’espai criptogràfic. Cadascun d’ells té un fort argument a la botiga, cosa que fa que sigui encara més fascinant observar allò que està a punt de relaxar-se a prop de finals del 2020. Els que veuen un esdeveniment alcista estan jugant a l’estira i arronsa amb els que preveuen un desenvolupament baixista. Anem a preparar-nos per a la segona meitat de l’any, vigilant més de prop el vessant fonamental del mercat, per tal de captar qualsevol canvi en els sentiments d’Ethereum.

Bona sort! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me