Predicció de preus de ChainLink per al 2021: augmenta a mesura que augmenta la demanda d’oracles

ChainLink: resum de la previsió

Previsió ChainLink: H1 2021

Preu: $50 – 60 dòlars

Conductors de preus: sentiment de mercat criptogràfic Covid-19, estat de refugi segur, programes d’estímul

Previsió ChainLink: 1 any

Preu: De 100 a 120 dòlars

Conductors de preus: recuperació econòmica, post COVID-19, estat de refugi segur

Previsió ChainLink: 3 anys

Preu: De 200 a 300 dòlars

Conductors de preus: polítiques monetàries més estrictes, estat de refugi segur, recuperació econòmica

Chainlink va començar la seva vida fa dos anys, a principis del 2019; i es va convertir en alcista tan aviat com es va presentar al públic. A finals de l’any passat, el preu havia augmentat per sobre dels 4,50 dòlars. La majoria d’aquests guanys es van perdre després de la retrocés baixista que va seguir, però els compradors han seguit intentant guanyar-se, aconseguint màxims cada vegada més grans, i sembla que han guanyat la batalla; ja que LINK / USD es va situar per sobre dels 35 dòlars. Les mitjanes mòbils han estat fent una gran feina proporcionant suport i augmentant el preu, però el principal motiu de l’augment és el fet que els comerciants han recorregut a les criptomonedes, que han estat actuant com a refugis segurs des de mitjan 2020. La retirada de l’última setmana de febrer va ser encara més petita que en la majoria de cryptos i els compradors ja reprenen el control. 

La incertesa econòmica i política que ha provocat el coronavirus a tot el món ha fet perillós comprar qualsevol cosa als mercats financers, a part de les criptomonedes, que han estat absolutament creixents, i el Link no és una excepció. ChainLink també es beneficia del fet que té el monopoli de la xarxa Oracle, com Ethereum, i la xarxa ha anat creixent exponencialment en els darrers dos anys, ja que la demanda de pagaments i transaccions digitals també augmenta exponencialment. Amb els fonaments totalment alcistes i la imatge tècnica que no mostra signes de retirada després de la recent pujada, ChainLink està obligat a pujar més, fins als 50 dòlars inicialment i després per sobre dels 100 dòlars..    

 

Actual ENLLAÇ / USD Preu: $

Canvis recents en el preu de Palladium

Període Canvi ($) Canvia el%
1 mes +10.30 +46,4%
3 mesos +19.10 +143,6%
6 mesos +16.10 +98,2%
1 any +28,20 +641%
2 anys +31,50 +3000%

 

Factors que afecten ChainLink

ChainLink és una xarxa descentralitzada de nodes i l’única que té el monopoli en aquest camp, fundada per Sergey Nazarov, que l’ha ajudat a atraure un immens interès en els darrers mesos. Més de 415 projectes de criptografia utilitzen la tecnologia ChainLink d’una manera o d’una altra. Va augmentar en 100, des de 315, al novembre de l’any passat, i el nombre augmentarà encara més. La capitalització del mercat creix ràpidament i actualment se situa en 13.807 milions de dòlars, a mitjan febrer del 2021.

La xarxa tradueix dades i informació de fonts / comandes fora de blockchain a contractes intel·ligents de blockchain mitjançant oracles i l’ús de la xarxa augmenta ràpidament. Aquest altcoin relativament nou, que fa només dos anys, s’ha tornat extremadament alcista des de principis de 2021, ja que ha augmentat d’1 a gairebé 35 dòlars. La tendència continua sent alcista per a diversos factors, com el sentiment positiu de les criptomonedes com el nou mercat de refugi segur, i per a ChainLink, com a proveïdor de xarxa Oracle. La inestabilitat econòmica i la incertesa mantenen la demanda de cryptos més elevada, que augmenta encara més per ChainLink, de manera que tot sembla optimista.

Gràfic en viu de ChainLink

Predicció de preus de ChainLink per als propers 5 anys

ChainLink és una xarxa d’oracle descentralitzada basada en Ethereum, que va entrar en funcionament en un bon moment al maig del 2019, després que la gran caiguda del mercat de criptomonedes del 2018 s’hagués acabat. Amb l’expansió dels contractes intel·ligents DeFi, la demanda de LINK / USD també ha augmentat i s’espera que continuï fent-ho a mesura que augmentin les capacitats i funcions d’oracle. ChainLink està sent adoptat per diverses empreses, de manera que l’activitat a la xarxa ChainLink ha augmentat i l’equip de ChainLink té previst introduir nous i interessants desenvolupaments, així com algunes noves associacions amb altres   

Augment de l’activitat de ChainLink

ChainLink és bàsicament com un pont entre els contractes intel·ligents que surten dels oracles i les aplicacions fora de la cadena, per tal d’atorgar accés a recursos fora de la cadena, com ara API web, fonts de dades, etc. Amb un nombre creixent de cadenes de blocs no compatibles, API i conjunts de dades, també augmenta la necessitat d’una millor comunicació entre el món financer fora de la cadena i el de la cadena. LINK és l’avantguarda en resoldre aquest problema oferint la xarxa descentralitzada d’Oracle d’operadors de nodes. Això ha augmentat l’activitat a ChainLink, ja que les dades de Glassnode mostren un augment constant del nombre de noves adreces que es formen i de les adreces passives que s’activen. Això demostra que els nous inversors entren al mercat de la cadena de xifres ChainLink, ja que el preu continua augmentant, cosa que alimenta encara més l’impuls alcista..

Una altra mètrica interessant destacada per Santiment també proporciona un interessant indicador de dades. Mostra un ús creixent de l’última ATH, que es va establir a la part posterior de la circulació de token. El nombre de fitxes inactives que es mouen també ha augmentat, així com el nivell d’activitat d’adreça única, que ha estat sostenible.

L’activitat de Github per a desenvolupadors i Google Trends també mostren una tendència alcista de l’activitat del testimoni LINK en els darrers sis mesos i continua augmentant, cosa que explica en part el recent augment alcista del LINK / USD, com l’activitat a LINK- run oracles augmenta enormement al sistema financer DeFi. Sí, ara s’ha convertit en un sistema i és probable que es converteixi en el principal relativament aviat. Una altra cosa que ha estat mantenint l’impuls alcista de ChainLink, segons les dades de la xarxa de Glassnode, és el subministrament percentual de LINK en els contractes intel·ligents, que ha assolit un ATH del 55,950%. Amb les mètriques esmentades, tenim un biaix alcista a LINK.  

Propers per a ChainLink

El desenvolupador de la xarxa Oracle descentralitzat, ChainLink, que difereix tant de les xarxes distribuïdes com de les centralitzades, ha anunciat que s’està associant amb un important operador de nodes amb seu a la UE.  Enllaç Vulcà va rebre una subvenció per tal d’integrar ChainLink a la xarxa SKALE. SKALE és una prova de participació (PoS) Layer-2 compatible amb la xarxa Ethereum “totalment” descentralitzada. Segons ells, SKALE ofereix tots els avantatges de la descentralització i la velocitat de les transaccions, sense comprometre la seguretat de les plataformes blockchain.

ChainLink va publicar una publicació al bloc sobre això:

“Estem encantats d’anunciar que Vulcan Link, un operador de nodes ChainLink amb seu a la UE i empresa de desenvolupament i consultoria Web3, ha estat seleccionat com a destinatari d’una subvenció comunitària per integrar ChainLink a la xarxa SKALE. Com a xarxa d’oracle blockchain-agnòstic, ChainLink donarà suport a la xarxa SKALE permetent als seus desenvolupadors construir aplicacions de contractes intel·ligents més avançades, mitjançant dades del món real i serveis d’API disponibles a través de ChainLink Oracles. “

ChainLink dóna un cop d’ull al paradigma de Google i altres equips de desenvolupament d’aquest tipus, que han creat les plataformes i les aplicacions a sobre dels protocols que alimenten Internet, eliminant tot el valor. ChainLink captura tot el valor de la capa de protocol, dins del propi testimoni, ja que es basa en un protocol blockchain. A més d’això, ChainLink no té cap competència real, ja que el treball en la construcció d’aquest espai va començar fins i tot abans d’Ethereum, cosa que significa que ChainLink té l’avantatge de ser el primer motor, similar a Bitcoin i Ethereum mateix. L’espai oracle està dominat per ChainLink, que té un monopoli virtual complet.

ChainLink com a mitjà de pagament i inversió

La principal raó per la qual es van introduir les criptomonedes va ser utilitzar-les com a mitjà de pagament, i també han guanyat la condició d’inversió d’actius, ja que també funcionen com a refugis segurs. Els principals noms estan adoptant els tokens Link per permetre els pagaments, com ara Deutsche Telekom AG, que és la companyia de telecomunicacions més gran d’Europa en termes d’ingressos. Els converteix en el tercer proveïdor de dades més gran de Chainlink, que ofereix l’únic servei oracle en què es basa el mercat financer DeFi. Sí, Deutsche Telekom ha ajudat considerablement tranquil·lament amb la infraestructura de les cadenes de blocs PoS i, de fet, ha començat a custodiar, aplegar i obtenir recompenses criptogràfiques, a més de proporcionar suport de dades DeFi.

Com sabem, els oracles de ChainLink són un sistema d’aliments de dades. Transporten les dades al món de la cadena de blocs dels contractes intel·ligents, que depèn de qualsevol font centralitzada. T-Systems va anunciar que executaria un node ChainLink l’agost de 2020, en un moment en què les transaccions DeFi explotaven, ja que la incertesa augmentava els inversors cap a les criptomonedes. Hem estat testimonis d’un viatge increïble durant aquest temps, que encara continua. Per tant, els grans noms adopten el sistema de nodes ChainLink i el cofundador d’Oracle, Sergey Nazarov, diu que “només és qüestió de temps que altres grans empreses i empreses emprenguin l’exemple de Deutsche Telekom”. Va afegir que “ChainLink permet als millors equips d’infraestructures com T-Systems monetitzar la seva infraestructura distribuïda a nivell mundial i la seva experiència en seguretat a les moltes cadenes que ja estan servint els oracles de Chainlink”.

 A més d’adoptar-se com a mitjà de transacció, ChainLink també es considera un actiu d’inversió. Un dels gestors d’actius criptogràfics més grans del món, Grayscale, que té al voltant de 26.000 milions de dòlars en gestió d’actius en un conjunt variat de productes, ha incorporat sis fideïcomisos més, inclosos els lligats a ChainLink, que van ser formats recentment per Delaware Trust Company. mesos. Michael Sonnenshein, conseller delegat de Grayscale Investments, diu que “Grayscale sempre busca oportunitats per oferir productes que satisfacin les demandes dels inversors. De tant en tant, farem sol·licituds de reserva, tot i que una sol·licitud no significa que introduirem un producte al mercat. Escala de grisos anuncia – i ho seguirà fent – quan es posin a disposició dels inversors nous productes “. Però sabem que part d’aquests efectius fluiran a Link, cosa que farà que s’aprecie més.

Anàlisi tècnica: les mitjanes mòbils continuaran empenyent LINK / USD cap avall?

Al gràfic diari, la tendència va ser alcista per al LINK / USD, amb mitjanes mòbils que van empènyer el preu al gràfic diari LINK / USD, que el va situar al capdamunt de la gamma el juny del 2020. Després va arribar la ruptura, que va enviar aquest la criptomoneda va augmentar al juliol i a l’agost, tot i que els compradors la van cancel·lar per sota dels 20 dòlars i el preu es va retirar fins a la darrera setmana de setembre, quan van decidir tornar. Però la pujada durant els mesos d’octubre i novembre semblava feble en comparació amb altres cryptos importants, cosa que va obtenir uns guanys sorprenents. El preu es va retirar a la baixa, però va continuar sent alcista, amb tendències a l’alça fins a l’última setmana de desembre, quan els 200 SMA (morats) van agafar el preu i ChainLink va augmentar, arribant a prop dels 35 dòlars a mitjan febrer. El 20 SMA (gris) ha estat proporcionant un sòlid suport durant el darrer mes, fent pujar el preu.

Els 20 SMA no han pogut posar-se al dia al febrer

Al gràfic setmanal, les mitjanes mòbils també han estat fent una gran feina en proporcionar suport. Els 100 SMA (verds) ho van fer el març de l’any passat després de la caiguda inicial del coronavirus i, a continuació, els 20 SMA alts (gris) i els 20 SMA normals (morats) es van mantenir com a suport abans de l’última onada. Ara ni tan sols poden arribar al ritme del preu. En el passat, hem vist tres reversions després dels moviments alcistes, però aquesta vegada sembla diferent. 

 L’augment continua a ChainLink

Tarifa en viu de ChainLink

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me