Predicció de preus de Bitcoin (BTC) per al 2020: continuarà augmentant el BTC / USD durant el quart trimestre?

La línia de tendència ascendent a llarg termini del BTC / USD deixa entreveure que té una gran capacitat per seguir funcionant. La criptomoneda més famosa del món va arribar al seu nivell més alt en gairebé un any durant la darrera sessió dels Estats Units dilluns, i va cotitzar a més d’11.000 dòlars per moneda a les sessions asiàtiques del dimarts, ja que els comerciants van seguir un comportament de pastor. 

Bitcoin, una altra alternativa alternativa per augmentar a través de noves sessions, és una excel·lent manera de fer front als programes d’alleujament monetari sense precedents de la Reserva Federal. Tot i això, les principals criptomonedes podrien funcionar com una aposta més tàctica enfront de la inflació i els rendiments moderats.

 

Llegiu la darrera actualització a Previsió del preu de Bitcoin 2021

 

Preu actual BTC / USD: $

Canvis recents en el preu de Bitcoin

Una anàlisi exhaustiva ha pronosticat que el preu dels bitcoins tocarà gairebé 20.000 dòlars aquest any i continuarà creixent fins a gairebé 400.000 dòlars el 2030. Els investigadors també han pronosticat els preus de nombroses altres criptomonedes importants, incloses Bitcoin Cash, ETH Ethereum i LTC Litecoin. . Al seu torn, això planteja la pregunta: amb 11.000 dòlars ja incomplits, quin és el probable que sigui el pronòstic del preu de Bitcoin?

Previsió de Bitcoin: quart trimestre de 2020 Previsió de Bitcoin: 1 any Previsió de Bitcoin: 3 anys
Preu: entre 13.875 i 17.250 dòlars 

Preus conductors: Trencament simètric del triangle, segona onada de COVID19, augment de l’atractiu de refugi segur en or (correlació positiva).

Preu: 12.250 dòlars 

Preus conductors: Correcció baixista, nova prova de violació de la part superior, obtenció de beneficis al final de l’any.

Preu: 20.000 dòlars

Preus conductors:Suport de 50 EMA, finalització del patró ABCD

 

Gràfic en viu de Bitcoin

BTC

BTC / USD: factors que afecten els preus de Bitcoin

El preu del Bitcoin (BTC) ha estat recolzat pels principals intercanvis, que han baixat significativament des de mitjans de març de 2020, després del gran dia del xoc del 12 de març..

Segons les dades de Glassnode, un recurs d’anàlisi de mercat i de cadena, hi havia 2,64 milions de BTC col·lectivament en borses el 29 de juliol. Mentrestant, el preu del Bitcoin es manté a la pista alcista i recentment va creuar un màxima anual de 11.400 dòlars. Discutim la predicció de Bitcoin per diverses fonts. 

Fundador de Heisenberg Capital, Max Keizer, preveu 100.000 dòlars

El fundador de Heisenberg Capital i pioner de Bitcoin, Max Keizer, recentment va utilitzar el seu compte de twitter per compartir les seves opinions sobre un preu BTC de 100.000 dòlars. Va començar un fil comparativament llarg al seu compte de xarxes socials simplement afirmant:

“Hi ha 28.000 dòlars en joc abans de veure un retrocés, i després anem cap a 6 xifres”. 

Aquesta determinació va començar després que el BTC / USD superés els 10.000 dòlars i ja fa temps que es negocia a la baixa. L’especialista no va corregir cap cronologia que suggerís si aquesta previsió es compliria a finals del 2020.

Curiosament, des de llavors nombroses persones han destacat que la caiguda del dòlar verd podria ser responsable d’això. Els metalls preciosos, l’or i la plata també han augmentat de preu. 

Citibank projecta 120.000 dòlars el 2021: heus aquí per què

Una de les previsions més interessants va venir de la institució financera, Citibank, 

ja que es preveia que els preus de Bitcoin arribarien als 120.000 dòlars el 2021. Tot i que aquesta anàlisi s’acredita a Citibank, no és una font oficial. De totes maneres, quins són els obstacles que Bitcoin ha de lluitar en el camí? La prova real de BTC / USD serà de 13.850 dòlars i, si aconsegueix trencar-ho, podríem veure compres massives per sobre d’aquest nivell..

En una altra previsió basada en els progressos aconseguits el 2016, Citibank va revelar que aquest any s’havien experimentat tendències relacionades. A més, la institució compartia el següent:

“La bona resistència inicial es compleix entre 10.500 i 10.820 dòlars. Si això cedeix, el següent bon nivell serà de 13.850 dòlars i, per sobre, de 19.511 dòlars. Si els 19.511 dòlars cedissin, bé, el gràfic parla per si mateix ”.  

Per “El gràfic parla per si mateix”, Citibank afirma que BTC podria arribar fins als 120.846,80 dòlars, la qual cosa és una previsió de preus prínceps BTC / USD a tenir en compte. Per això, els comerciants afegeixen operacions de compra a la criptomoneda líder Bitcoin, i és probable que un augment sobtat de la seva demanda augmenti els seus preus ben aviat.. 

Panxora Projects Preu BTC / USD de 7.000 dòlars fins al final de l’any 2020: per això

En una correspondència per correu electrònic entre Forbes i el conseller delegat de Panxora, una empresa d’analistes de criptografia, Gavin Smith, aquest últim va mostrar una volatilitat contínua fins al final del 2020. Per tant, suposa que el valor del preu BTC / USD es pot reduir fins a 7 K $. No obstant això, la següent acció serà l’any d’un màxim històric (ATH) per a la criptomoneda líder Bitcoin. La seva lògica sembla alinear-se amb la del CEO de Crypto Quant, que va compartir això:

“Aquest any es produirà un desastre a curt termini abans que es produeixi la manifestació real [el 2021]”. Per afegir-ne més, va dir: “Els mercats són arrossegats per una banda per la història de la cobertura de la inflació que fa augmentar el bitcoin mentre que, al mateix temps, l’economia mundial pateix un xoc massiu de la demanda amb el potencial de reduir el bitcoin”.

Projectes S2F (Stock-to-Flow) de 55.000 $ BTC / USD fins al final de l’any 2020 

El model S2F és el model Stock-to-Flow i sembla que va arribar a la previsió de 55.000 dòlars basada en l’esdeveniment del maig del 2020. En particular, l’inventor de S2F va afirmar que:

“El valor de mercat previst per a Bitcoin després de la meitat del maig del 2020 és de 1 mil milions de dòlars, que es tradueix en un preu de Bitcoin de 55.000 dòlars”, a més d’això, “l’or i la plata, que són mercats diversos, estan en línia amb els valors del model de bitcoins per a SF “.

Resumint el sentiment S2F, el model dóna suport al biaix alcista dels preus de BTC / USD. 

Metall preciós, or, contra Bitcoin

Aquesta setmana, el preu de Bitcoin (BTC) s’ha recuperat fins al màxim de 2020, de 11.392 dòlars, amb el suport de l’increment de la correlació amb l’or i, actualment, la correlació mensual de Bitcoin amb el metall groc en els rendiments diaris se situa en 0,66, segons l’informe CryptoCompare. La correlació entre aquestes dues mercaderies va començar a créixer a mesura que l’or va superar el màxim rècord de 1.900 dòlars, aproximant-se a un nou màxim, abans de retirar-se al costat del Bitcoin. 

Tenint en compte la creixent correlació, això representa el canvi de tendència, ja que la relació entre tots dos havia estat anteriorment disminuint, segons les dades de l’equip de recerca de l’intercanvi Kraken. Com a resultat, les correlacions anteriors entre Bitcoin i or van provocar un augment del preu del Bitcoin (BTC).

Com tots sabem, el dòlar nord-americà i les economies mundials continuen afrontant els danys derivats dels resultats de la pandèmia COVID-19. Com a resultat, sembla probable que el magatzem d’actius de valor, com Bitcoin i or, continuï tenint molta demanda en el futur. La darrera vegada que es va produir una lleu correlació entre Bitcoin i el metall preciós (al voltant de 0,5) va ser cap a finals del 2018. Ja hem parlat del moment en què, un mes abans, el novembre del 2018, Bitcoin va afrontar una caiguda del 50%, que va ser desencadenat per la guerra Bitcoin-Cash.

Tanmateix, per una banda, la correlació entre or i Bitcoin ha augmentat, mentre que per l’altra, la correlació de l’Eter (ETH) amb Bitcoin va començar a disminuir aproximadament al mateix temps, amb la xifra que ara se situa a 0,56.

Dòlar nord-americà i Bitcoin 

L’augment de Bitcoin també es podria atribuir a la inflació del dòlar nord-americà, desencadenada per la por d’un col·lapse de l’economia nord-americana. El fracàs del paquet d’estímuls COVID-19 i el mercat de valors sobreescalfat van instar els comerciants a invertir en la seguretat d’actius durs, com l’or, i cada vegada més, Bitcoin. 

Seguint endavant, el Bitcoin pot estar finalment preparat per a un altre cicle alcista important del mercat, ja que disminueix l’oferta de Bitcoin en les borses, mentre que, al mateix temps, l’interès minorista i institucional sembla augmentar.

Entrades d’intercanvi de Bitcoin i Tether (USDT)

Els intercanvis indiquen que els agents del mercat mostren més interès en mantenir els seus bitcoins a llarg termini, retirant-los dels intercanvis, per controlar directament les seves pròpies claus privades, segons la firma d’anàlisi de mercats, Arcane Research.

A part d’això, la recent pujada en curs de les entrades de canvi de Tether (USDT), que va arribar ahir al màxim de 2020, i l’oferta global que ara supera els 10.000 milions de dòlars, la quantitat de dòlars digitals que esperen al marge per comprar BTC és possiblement més que mai. Per tant, el potencial d’un augment dels preus de Bitcoin en els propers dies sembla sòlid.  

Anàlisi tècnica: podem esperar una correcció baixista en Bitcoin – BTC / USD? 

Parlant de la vessant tècnica del mercat, Bitcoin cotitza amb un sòlid biaix alcista, després d’haver-se elevat fins als 11.306 dòlars. En el període de temps mensual, el Bitcoin ha violat el patró de triangle simètric dins del rang de 9.875 dòlars. La recent espelma alcista que va absorbir el període mensual suggereix fortes probabilitats de comprar més a Bitcoin. 

Fent un cop d’ull a la previsió a llarg termini de Bitcoin, el parell de criptografia líder sembla alcista. A la banda superior, Bitcoin pot trobar la seva propera resistència dins del rang de 12.017 dòlars, mentre que un creuament alcista de 12.017 dòlars podria conduir els preus de Bitcoin a 13.875 dòlars. Per sobre d’això, és probable que 17.250 dòlars funcionin com a propera resistència.

BTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD i 50 EMA: tots suggereixen comprarBTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD i 50 EMA: tots suggereixen comprar

Al gràfic mensual, la mitjana mòbil exponencial de 50 períodes suggereix un fort biaix alcista, però, al mateix temps, també suggereix sòlides possibilitats d’una correcció baixista, ja que el seu valor es manté en el nivell de 6.397, que està molt lluny de l’actual preu de mercat d’11.275.

Recuperació de Fibonacci de BTC / USD

Recuperació de Fibonacci de BTC / USD

Parlant de la previsió de preus de Bitcoin a mitjan 2021, podem esperar que els preus de Bitcoin caiguin a 12.250 dòlars, arran de la correcció baixista, o potser completin un retrocés del 50% de Fibonacci. Per tal de veure un retrocés baixista, el doble nivell de resistència superior de 17.174 dòlars i el tancament de les espelmes per sota d’aquest nivell semblen sòlids. És possible que vegem un biaix de venda inferior a 17.170 dòlars fins que la resistència violada anteriorment es converteixi en un nivell de suport de 12.250 dòlars. 

Alguns dels famosos especialistes de l’espai criptogràfic han atorgat molts aspectes emocionants. Sembla que cada equip té una forta discussió a la botiga, cosa que fa que sigui encara més fascinant observar allò que està a punt de desconnectar prop de finals del 2020. Els que veuen un esdeveniment alcista estan jugant a l’estira i arronsa amb aquells que preveuen un desenvolupament baixista. Anem a preparar-nos per a la segona meitat de l’any, vigilant de prop el costat fonamental del mercat per captar qualsevol canvi en els sentiments de Bitcoin.

Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me