Predicció de preus de Binance Coin (BNB) per al 2021: el BNB / USD continuarà augmentant el 2021? Factors clau explicats

El preu de Binance va augmentar absolutament a mitjan febrer, ja que va pujar d’uns 50 a 370 dòlars. Va retornar la meitat dels guanys de la darrera setmana de febrer, però sembla que comença a tornar-se a l’alça. Binance Coin BNB va ser el primer a assenyalar el ral·li de les criptomonedes al setembre de l’any passat, quan va saltar d’uns 18 dòlars a 33 dòlars i ara està guanyant el màxim, triplicant el preu des de mitjans de desembre. La retirada del gener va ser feble i de curta durada, mentre que les dues primeres setmanes de febrer han estat extraordinàries fins ara, amb Binance gairebé doblant el seu valor, augmentant d’uns 40 dòlars a poc menys de 100 dòlars i després continuant per sobre dels 145 dòlars, mentre l’impuls només augmenta. Això es produeix enmig d’un impuls de desenvolupament de productes que permet veure a Binance llançar diversos nous productes de criptomoneda.

Binance és un actiu digital que va ser llançat per Binance Exchange. Els usuaris poden pagar els seus càrrecs de Binance a BNB i, a canvi, reben descomptes. Aquests descomptes tenen una vigència de quatre anys i es redueixen a la meitat cada any: un 50% el primer any, un 25% el segon, un 12,5% el tercer i un 6,25% el quart. L’objectiu principal de Binance Coin és el pagament de taxes, tot i que també es pot gastar en diverses botigues en línia i físiques de tot el món. A part d’això, també es pot invertir BNB a les Ofertes inicials de monedes (ICO) que es van fundar com a part del programa Launchpad de Binance.

Fins ara, la desena criptomoneda més gran del món, Binance Coin (BNB), té una capitalització borsària de 4.378.824.720 dòlars. Binance Coin (BNB) es va formar inicialment a la xarxa Ethereum el juliol de 2017, cosa que la converteix en una moneda digital de tercera generació i un testimoni ERC-20. 

Binance Coin va ser creada pel popular intercanvi de criptomonedes xinès Binance. Binance compta amb una gamma de ‘binaris’ i ‘finances’ que cotitza al voltant de 5.184.160.910 dòlars en un període típic de 24 hores i és l’intercanvi de criptografia més gran del món. El seu èxit es podria atribuir al seu motor de concordança intern que coincideix amb els usuaris que volen comprar i vendre el mateix actiu. D’aquesta manera, és probable que Binance passi de força en força, però què passa amb Binance Coin?

Canvis recents en el preu BNB / USD 

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +9,48 dòlars +21,39%
6 mesos +21,18 dòlars +91,55%
1 any +25,07 dòlars +130,23%

 

 

BNB / USD: resum de la previsió

Previsió de Binance: primer trimestre del 2021

Preu: 350 a 400 dòlars

Controladors de preus: Double Top Breakout, alcista MACD, 10 & 20 Suport EMA

Previsió de Binance: 2T 2021

Preu: De 500 a 600 $

Conductors de preus: correcció baixista, retrocés de Fibonacci, presa de beneficis.

Previsió de Binance: 1 any

Preu: 1.000 dòlars

Controladors de preus: suport de 50 EMA, finalització del patró ABCD

 

BNB / USD: factors que afecten el preu de la moneda Binance:

Els següents factors que afecten el preu de Binance Coin us ajudaran a entendre el mercat i a predir els períodes de creixement o declivi, en funció dels esdeveniments actuals. Les prediccions es basen normalment en els principis de l’anàlisi tècnica. Malgrat això, tots hem d’entendre diferents factors que poden afectar el preu d’un determinat actiu, cosa que al seu torn ens permet prendre decisions d’inversió raonables, basades en canvis d’esdeveniments.

Actualment, moltes criptomonedes no estan sotmeses a cap control per part dels governs i els bancs centrals. Tot i això, si es produís algun canvi en els propers anys, això podria afectar el valor de Binance Coin. Vegem els tres factors més vitals que poden afectar el preu de Binance Coin:

Oferta i demanda:

La relació entre l’oferta i la demanda es podria considerar un factor “captivador” que sempre influirà en el preu de la moneda Binance. També val la pena assenyalar que la relació entre oferta i demanda depèn de molts factors diferents. En paraules senzilles, el preu d’un actiu disminuirà si l’oferta supera la demanda i, al seu torn, augmentarà si la demanda és superior a l’oferta. 

Subministrament de moneda Binance:

Binance redueix a la meitat les seves monedes i aquest esdeveniment es produeix aproximadament un cop a l’any. Redueix a la meitat la recompensa per minar nous blocs. Igual que Bitcoin, hi ha un subministrament total màxim de Binance Coin. Quan es va llançar per primera vegada, l’oferta total era d’uns 200 milions; no obstant això, l’intercanvi Binance destrueix intencionadament les fitxes Binance Coin amb el pas del temps.

 Normalment, això es fa per controlar el subministrament de la criptomoneda, cosa que ajuda els preus de les monedes Binance a mantenir-se ferms. En paraules simples, Binance pot gestionar la relació entre l’oferta i la demanda reduint l’oferta total, cosa que té un impacte positiu en el preu de la moneda Binance.. 

L’èxit de les ICO:

Un altre factor important que pot influir en els preus de Binance Coin és l’èxit de les ICO que participen en l’esquema Launchpad de Binance. Si Binance admet llançar una sèrie de noves criptomonedes populars, vol dir que els usuaris de Binance Coin tenen més opcions per negociar les seves fitxes. Això, al seu torn, sustenta la demanda de Binance Coin, ja que crea més motius per operar a la plataforma Binance i, per tant, ser propietari de BNB. 

Dòlar americà & Moneda Binance:

L’augment predominant de Binance Coin també es podria atribuir al dòlar nord-americà més feble, desencadenat pel progrés cap a l’acord sobre la propera ronda d’estímul fiscal nord-americà, que ha minat la demanda d’actius de refugi segur com el dòlar nord-americà i ha contribuït als guanys a Binance Coin.

Per què comprar la moneda Binance? Les qualitats de BNB:

Parlem d’alguns grans motius per comprar la moneda Binance (BNB).

Assequibilitat – En comparació amb altres monedes, com Bitcoin, BNB és favorable en termes de compra, ja que és bastant assequible. Podeu canviar fàcilment monedes BNB a la plataforma Binance.

Oferta i demanda – L’oferta i la demanda determinen el creixement del valor d’una moneda en un intercanvi digital. Bitcoin va créixer en valor, gràcies al seu límit de subministrament de 21 milions. Mentrestant, ja hi ha 99 milions de monedes BNB al mercat i, a mesura que la fama s’estén, l’oferta disminuirà, cosa que al seu torn exerceix una influència positiva en els preus..

 Confiança de la comunitat – Binance Coin és vista com una de les monedes més fiables del mercat, gràcies a la facilitat d’operació i un límit elevat de retirada de 30.000 dòlars. Els inversors guanyen més confiança en BNB, a causa del baix nivell de problemes de seguretat. 

 Creixement – A mesura que la plataforma Binance creix amb el temps, la moneda BNB creix al mateix ritme. La infraestructura és tan forta com el protocol de Bitcoin.

Anàlisi tècnica: podem esperar una continuació de la tendència alcista: BNB / USD? 

Pel que fa a la part tècnica del mercat, Binance cotitza amb un sòlid biaix alcista, després d’haver-se elevat fins als 92,55 dòlars. En el període setmanal, Binance ha violat el doble nivell de resistència superior de 33,66 dòlars i també està creuant la propera àrea de resistència de 47 dòlars. El tancament de les espelmes alcistes en el període setmanal suggereix fortes possibilitats de comprar més a Binance. 

Fent una ullada a la previsió a llarg termini de Binance, el parell de criptografia suggereix un fort biaix alcista. A la banda superior, Binance pot trobar la seva propera resistència al voltant dels 103 i 125.100 dòlars, que s’amplia amb nivells mensuals de resistència dels punts de pivot.. 

BNB / USD Bullish Engulfing, RSI i MACD: tots suggereixen comprar

Al gràfic diari, el 10 & 20 períodes de mitjanes mòbils exponencials també admeten un fort biaix alcista, però, al mateix temps, això també suggereix sòlides possibilitats d’una correcció baixista, ja que el valor es manté en un nivell que s’allunya del preu de mercat actual de 94 dòlars nord-americans..

A la part inferior, el BNB / USD pot trobar suport als nivells de 88,10 $ i 79,44 $, que s’amplia un 23,60% i un 38,20% de retrocés de Fibonacci. El MACD presenta un crossover alcista i ha començat a tancar histogrames superiors a 0, donant suport a un biaix alcista entre els comerciants. Podem esperar una lleugera correcció de BNB fins als 79,44 dòlars aviat, ja que el parell és extremadament sobrecomprat i els bous semblen esgotats. Aquesta actualització va examinar moltes projeccions i idees impressionants d’alguns especialistes destacats dins de l’espai criptogràfic. Cadascun d’ells té un gran argument, cosa que fa que sigui encara més interessant observar el que està a punt de desentranyar-se a principis de 2021. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me