Tornant a fer grans les criptomonedes

El setembre passat, el major capitalista de risc i líder de diverses inversions de capital risc en empreses tecnològiques en el moment de la seva creació, Tim Draper, va dir que en els propers 15 anys, la capitalització total del mercat de criptografia superarà els 80 bilions de dòlars..

“Internet va començar de la mateixa manera. Va arribar en grans onades, després va caure sobre el cap i, després, la següent onada es va fer molt més gran. Sospito que passa el mateix amb Bitcoin “, va assenyalar Draper mentre parlava al DealStreetAsia PE-VC 2018 a Singapur. Segons el mateix Draper, la situació actual al mercat de criptomonedes és una mica similar a la dels dies del desenvolupament d’Internet, quan els més grans titans de Wall Street encara no entenien què podria convertir-se en la xarxa mundial en el futur.  

A partir d’aquest any, el nombre d’usuaris d’Internet supera els 3.000 milions. Fins i tot la gent que no premia exactament el botó d’actualització a tots els blocs de blockchain ha començat a donar la benvinguda a la seva realitat amb la criptomoneda. Per tant, aquesta tendència és innegable.

El que està passant al criptomercat ara mateix?

Heu vist un criptogràfic caixer automàtic o portal que us permeti canviar ràpidament diners fiduciaris per una criptomoneda? Si no ho heu fet, no us sorprengueu si els veieu aparèixer al vostre centre comercial o centre comercial. Sí, senyores i senyors, el cripto ha arribat per quedar-se: és a les nostres butxaques i, més concretament, als nostres telèfons intel·ligents.

Prenem Facebook i WhatsApp per exemple. Tots dos tenen previst llançar la seva pròpia criptomoneda. Ha aparegut en línia un vídeo sobre Gram (la criptomoneda de Telegram), involuntàriament o com a part d’una campanya de màrqueting. Tot plegat parla del fet que les xarxes de xarxes socials començaran a incorporar de forma similar la criptografia a les seves plataformes aviat. Tot això és molt emocionant, sobretot si esteu pensant en adquirir-lo. I les empreses que ja tenen una autoritat i una enorme base d’usuaris tenen una oportunitat en la situació.

Tanmateix, pot ser que us sorprengui saber que no només val la pena interessar-vos pels noms familiars. Per tant, mentre passegeu per les aigües de la criptomoneda, assegureu-vos de tenir en compte totes les vostres opcions. Particularment, si no voleu assumir compromisos de sis xifres, podeu provar de comprar criptos que no necessàriament tenen massa publicitat però que tenen un historial provat de creixement incremental constant.

El que ens porta al següent punt …

Introducció a la criptomoneda de la manera intel·ligent

Per tant, si heu estat estudiant la criptomoneda, probablement haureu notat que el valor fluctua dràsticament. A principis del 2018, Bitcoin, la criptomoneda més coneguda, cotitzava a 16.665 dòlars, a partir del 5 de gener, segons Coinbase. No obstant això, a finals d’any, BTC valia només 3.700 dòlars. Naturalment, per a qualsevol persona interessada, això és motiu de dubte. És possible que us pregunteu si la criptografia val la pena.

La veritat és que no totes les criptomonedes entren al canvi de moneda digital (DCE) de la mateixa manera. Això sovint fa una diferència fonamental en la manera com el seu valor augmentarà o disminuirà en el futur. Aquí teniu un exemple d’una xarxa social que té tot el potencial per situar-se entre les 100 criptomonedes més importants en un any.

Tot jo, és la primera xarxa digital del món que reuneix les xarxes socials, el comerç electrònic i la monetització de contingut d’una manera innovadora. All.me ofereix als usuaris les comoditats de les xarxes socials amb la possibilitat d’obtenir ingressos amb l’activitat social. Mentre els usuaris passen temps a la xarxa social, guanyen un testimoni ME que es pot canviar per monedes fiduciàries o fer compres al mercat intern de l’aplicació..

Llistat d’intercanvi de token de Me

ME Token apareix a CoinAll el 11 de febrer de 2019. CoinAll és un nou intercanvi que també manté una forta col·laboració amb OKEx. El sistema de CoinAll està totalment integrat amb OKEx, que permet als seus comerciants registrar-se i negociar a CoinAll a través d’un únic compte sense formalitats addicionals. A partir d’avui, ME es pot canviar per BTC i USDT.

A continuació, es detallen algunes xifres útils:

  • Preu del testimoni en entrar al mercat: 0,014 dòlars
  • Preu del testimoni en el moment d’escriure: 0,10 dòlars
  • Menys de dos mesos després d’haver estat cotitzat a la borsa, el preu del símbol all.me va augmentar un 1000% i és probable que continuï creixent. El fet és que el cost d’EM no només està influït per l’interès pel propi testimoni, sinó també pel nombre d’usuaris de la xarxa social all.me.

Per posar-ho en context, aquests són alguns fets ràpids sobre la xarxa social all.me. (Només ens centrarem en les funcions que diferencien la plataforma d’altres).

  • All.me afirma que els seus usuaris poden obtenir fins al 50% dels ingressos publicitaris
  • Els pagaments es fan internament mitjançant ME
  • Inclou una plataforma comercial que permet als usuaris comprar i vendre productes els uns dels altres (C2C), així com directament de marques internacionals (B2C)
  • Inclou una solució FinTech (mePay) que reuneix tecnologia blockchain, actius digitals, diners electrònics, així com serveis de pagament clàssics.
  • Els usuaris poden emmagatzemar guanys, retirar o ingressar fons al seu meWallet. Cada compte inclou la seva cartera en línia. Mitjançant un sistema de facturació intern, les transaccions es poden realitzar a l’instant sense comissions a la xarxa.

A més, els usuaris tenen l’opció de connectar els seus meWallets a una cartera Etherum.

Per què prediuem que el testimoni augmentarà de valor

Una vegada que Me Token aparegui a més intercanvis, creiem que augmentarà encara més el seu valor. Hi ha algunes raons per les quals. En primer lloc, ME Token és impossible per a mi. Només hi ha un nombre fixat de fitxes, que es poden comprar i vendre. Per tant, el risc del mercat s’inunda i la moneda que es deprecia posteriorment és poc probable. A més, ME Token està totalment avalat per la liquiditat. Les prevendes van tenir èxit i van arribar al nivell de tap suau en 24 hores.

All.me és una xarxa social on la gent pot guanyar en funció de la seva activitat social. Els anunciants han de comprar Token ME per fer publicitat, augmentant així la demanda de la moneda. Mentrestant, els usuaris poden obtenir fins al 50% dels ingressos publicitaris. Amb l’EM que guanyen, els usuaris poden comprar serveis de la plataforma, comprar i vendre productes al mercat de la xarxa o canviar-los, cosa que fa que el comerç sigui més estable. (Val la pena assenyalar que el mercat de all.me només acceptarà el testimoni ME. Només això manté la moneda rellevant.)

Com que la xarxa combina a la perfecció les xarxes socials, les compres en línia i els guanys, tenim tota la confiança que ME Token continuarà sent rellevant i valuós al mercat. L’equip darrere de l’aplicació all.me és enorme i continua creixent, amb oficines a tot el món i visionaris que lideren el projecte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me