Top 5 fitxes de participació 2020

Tot l’àmbit de les criptomonedes està innovant amb nous conceptes que permeten un millor accés a les criptomonedes. A més, aquests conceptes permeten als usuaris recuperar els guanys màxims dels seus actius de criptomoneda. Tot i que el DeFi i l’agricultura de rendiments són un d’ells, un altre concepte que s’ha popularitzat és la participació de diferents criptomonedes. 

L’aposta és un concepte rellevant per a les xarxes blockchain de la prova d’aposta (PoS) i facilita una manera d’obtenir ingressos passius en criptomonedes. En aquest article, examinem els conceptes bàsics de la participació, què és apostar una moneda i quines són les millors monedes per apostar el 2020. 

Què és Staking?

La participació en criptomonedes és un mecanisme en què els usuaris de criptografia bloquegen les seves monedes durant un temps determinat. A canvi, els usuaris reben recompenses en forma de testimoni de criptomoneda. De manera similar a com els bancs us proporcionen un percentatge d’interès per bloquejar els vostres fons al compte bancari. 

Aquest procés d’aposta facilita les operacions en una xarxa blockchain. Es realitza de manera que admeti xarxes de cadenes de blocs Proof of Stake (PoS). Amb la Prova de Treball (PoW), cadenes de blocs com Bitcoin, el mecanisme de consens d’una transacció s’aconsegueix mitjançant la mineria. No obstant això, les xarxes PoW requereixen una potència computacional considerable i, per tant, limiten el factor d’escalabilitat. 

En canvi, el mecanisme de prova d’estaca tria un validador específic per tal de facilitar el consens i validar el bloc. En la majoria dels casos, l’usuari que posseeix el màxim de monedes de la cadena de blocs es tria per validar. Tot i que el mecanisme PoS redueix el factor de descentralització en comparació amb el mecanisme PoW, facilita una potència de càlcul inferior i una millor escalabilitat. 

Els usuaris bloquegen fons per facilitar les operacions d’una cadena de blocs PoS. A canvi de la participació criptogràfica, als usuaris se’ls paga fitxes de la xarxa blockchain respectiva. El rendiment de l’interès a canvi de bloquejar les vostres fitxes criptogràfiques ha fet que el concepte sigui popular sobretot en els darrers temps.

Les millors monedes d’aposta

Al llarg dels anys, la llista de monedes Proof of Stake ha augmentat significativament a causa de l’augment de popularitat del concepte d’aposta. Vegem algunes de les millors monedes PoS disponibles el 2020. 

Token ARA (ARA)

ARA token és un actiu digital natiu d’un dels intercanvis de criptomonedes destacats ChangeNOW. El testimoni facilita als usuaris accedir a una infinitat de productes interns disponibles a l’ecosistema NOW. Al llarg dels anys, amb la creixent popularitat i adopció dels seus productes, hi ha hagut un augment significatiu del valor del testimoni NOW. 

La plataforma ara permet als usuaris apostar per la seva criptomoneda i rebre recompenses anuals d’acord amb la durada de la participació del testimoni NOW. Com més temps jugueu el seu testimoni, més grans seran les recompenses que rebreu. Un usuari pot començar amb tan sols 10 fitxes NOW i congelar la transacció amb eines proporcionades: Token Freezer de BEPTools o mecanisme de joc de Guarda Wallet. Després d’això, el seu protocol calcularà automàticament i obtindrà una recompensa setmanalment. La valoració del testimoni NOW, les barreres més baixes per a la participació, un percentatge d’interès més gran i les recompenses setmanals són els motius que constitueixen una de les proves principals de les monedes d’aposta a la nostra llista de monedes d’aposta.. 

Tezos (XTZ)

El següent de la nostra llista de monedes d’aposta és Tezos, una xarxa blockchain que s’executa amb el mecanisme Prova d’estaca. Ha formalitzat el seu procés de govern inherent permetent als grups d’interès votar els canvis de xarxa. 

El testimoni natiu de criptomoneda de Tezos és XTZ. Els usuaris guanyen el testimoni XTZ mitjançant la participació, que es coneix com a “cocció” en aquesta xarxa de blockchain en particular. Els forners aproven les transaccions i validen els blocs per rebre el testimoni XTZ a canvi. Com més símbol XTZ tingui un interessat, posteriorment tenen la seva opinió sobre el govern en cadena de la xarxa Tezos. XTZ també s’ha convertit en una de les monedes més populars per delegar a validadors. Els validadors s’encarreguen d’aprovar les transaccions i d’apostar el testimoni XTZ. A canvi, cobren una comissió per realitzar operacions. Staking Tezos premia els usuaris amb un rendiment anual del 5-6%. 

Cosmos (ATOM)

Una altra xarxa de blockchain de la nostra llista de monedes de prova d’estaca és Cosmos. És una plataforma que permet el desenvolupament de diferents aplicacions blockchain i facilita la interoperabilitat entre diferents xarxes. Llançat el 2019, Cosmos funciona amb el protocol Tendermint i incorpora el mecanisme PoS. 

Cosmos ATOM es pot guanyar apostant la moneda. Els usuaris poden accedir a Cosmos mitjançant la delegació o l’execució d’un node validador. En el cas de delegar, delegueu la responsabilitat en un node validador que participi en nom vostre. A canvi, el node validador cobra un percentatge determinat per la realització de serveis. Els usuaris que executin un node o una delegació de validador poden obtenir rendiments anuals d’entre un 8 i un 10%. 

Decred (DCR)

Llançat el 2016, Decret es basa en un model únic que combina la prova de treball (PoW) i la prova de joc (PoS). El mecanisme híbrid facilita una millor seguretat amb la descentralització de PoW i permet el govern en cadena per part de PoS. 

Amb PoW, els miners també poden participar en el protocol de Decred com a processament i validació de transaccions. Amb PoS, els usuaris poden apostar pels seus tokens DCR existents, que també es poden utilitzar per a propostes de govern en cadena. Els miners de PoW reben el 60% de les recompenses de blocs, mentre que els titulars de PoS reben el 30%. Els usuaris poden participar a la xarxa blockchain votant o delegant. Els grups d’interès poden delegar el poder de la validació a stakepool. Els rendiments anuals de la fitxa DCR de participació se situen actualment al voltant del 6%, però els usuaris han de fer una inversió mínima de 138 fitxes DCR. 

Algorand (ALGO)

Algorand és una xarxa blockchain que resol els problemes imminents als quals s’enfronta l’ecosistema blockchain d’escalabilitat, seguretat i descentralització. La xarxa blockchain funciona amb el mecanisme Pure Proof of Stake (PPoS). 

Els usuaris poden accedir al testimoni nadiu de criptomoneda ALGO mitjançant Algorand. A diferència dels nostres exemples anteriors, aquesta xarxa no facilita la delegació a altres nodes. Per tant, permet la descentralització ja que elimina la possibilitat que un conjunt d’usuaris tinguin el màxim poder de vot. Manté un procés relativament senzill d’aposta. Els usuaris han de mantenir el testimoni de criptomoneda ALGO en una cartera sense custòdia. Tenir un mínim d’1 ALGO permetrà automàticament als usuaris obtenir recompenses mitjançant l’aposta. Actualment, es produeix una recompensa anual del 5-6% mitjançant la participació d’aquest testimoni de criptomoneda. 

Observacions finals

La indústria de les criptomonedes està innovant amb nous mètodes per accedir als ingressos en criptomonedes. L’aposta és una d’elles. A la nostra llista de monedes de participació més destacades, hem revisat els sistemes de cadenes de blocs i les seves monedes posteriors a jugar. A més, també hem examinat els rendiments anuals que un usuari pot esperar d’apostar diferents tokens. Aquestes criptomonedes són una de les millors proves de monedes d’estaca el 2020 i faciliten els ingressos passius a la indústria criptogràfica.

Exempció de responsabilitat: Es tracta d’una publicació de pagament i no s’ha de tractar com a notícies / consells.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me