Per què els comerciants utilitzen Bitsgap sobre altres robots criptogràfics?

A dia d’avui, el comerç de criptomonedes ha esdevingut extremadament popular a causa d’un llindar d’inversió baix i d’una taxa de creixement anual compost del 209% a 9 anys amb una correlació a llarg termini fonamentalment nul·la amb els actius tradicionals. El comerç les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana és de fet esgotador i força estressant a causa de la volatilitat del mercat de criptomonedes. En aquest mercat, el comerç algorítmic és la solució per aconseguir operacions d’alta freqüència i maximitzar els beneficis. L’execució automatitzada de les operacions està programada per seguir un conjunt de regles de comerç predefinides, que us permeten mantenir-vos allunyats de l’ordinador ja que ja no se us requereix establir comandes manualment. En aquest article, compararem els robots automatitzats de criptomonedes principals en termes de transparència de rendiment, usabilitat, simplicitat de configuració i qualitat.

Transparència de rendiment

En el comerç, la transparència significa un rendiment vàlid i rastrejable. És un requisit previ per poder controlar les dinàmiques de negociació i gestió de carteres. Aquesta és l’única manera possible d’optimitzar les vostres estratègies per aconseguir millors resultats.

Per exemple, Bitsgap permet als seus usuaris no només fer un seguiment de totes les execucions comercials en un gràfic i en una secció “Comandes completades” dels robots actius actualment, sinó també comprovar els resultats històrics de tots els robots tancats. Aquesta transparència permet als comerciants detectar errors concrets per evitar en el futur i revelar les estratègies amb el millor rendiment per continuar treballant.

Per exemple, el gràfic següent és un parell BNB / USDT amb només 28 nivells de configuració configurats. Com podeu veure, moltes comandes de límit de compra queden enrere de l’impuls a l’alça. Si hi hagués més de 50 nivells de quadrícula, en aquesta ocasió les comandes límit es distribuirien estretament amb més possibilitats de ser provocades pel canvi de preus.

Els robots Bitsgap treballen amb una lògica de distribució d’inversions a la xarxa, que és una assignació proporcional de capital per molts ordres límit. Aquest enfocament tècnic maximitza el retorn d’una tendència alcista, de tendència lateral, i minimitza les pèrdues en una tendència baixista. El més important, Bitsgap ha implementat mètriques clau com ara “Canvi d’inversió” per estimar quant heu invertit en el bot i quant val la inversió més un benefici del bot ara mateix, en forma de moneda de pressupost..

La mètrica “Profit del bot” calcula el benefici en una moneda de pressupost generada pel bot. Totes les mètriques de Bitsgap són netes de totes les comissions de canvi i, a la captura de pantalla següent, podeu veure la compensació de beneficis a la secció “Comandes completades”:

Altres plataformes com 3Commas i Bituniverse no tenen en compte els honoraris a l’hora de calcular el benefici. Això significa que no proporcionen un benefici net i, per tant, el vostre rendiment real és molt inferior al valor mostrat.

(Exemple de comissions excloses de 3Comas)

Optimització i proves

 1. Proves posteriorsEl backtesting és un dels components clau de qualsevol negociació automatitzada. La idea és simular un algorisme de negociació mitjançant dades històriques per analitzar el risc i la rendibilitat abans d’arriscar cap capital real. En altres paraules, el backtesting descobreix com funcionaria el bot mitjançant dades històriques. En el comerç de criptomonedes, la volatilitat pot ser alhora perillosa i rendible ja que el mercat es mou cap als costats. Amb el backtesting, podeu triar una llista de parells de criptomonedes òptims que compleixin les vostres preferències de risc i retorn.

  Utilitzem l’instrument de prova posterior de Bitsgap per comparar dos parells de criptomonedes durant un període d’un mes a partir de l’11 d’abril fins l’11 de maig: ENJ / BTC i BNB / BUSD. Segons el resultat del backtesting, ENJ / BTC ha assolit un 34,46% de benefici de bot amb una volatilitat alcista del 66,76% i un 34,35% de volatilitat a la baixa. Mentre que BNB / BUSD ha aconseguit un rendiment 3 vegades inferior, un 13,37% de benefici de bot, amb una volatilitat alcista dues vegades menor del 35,51% i una volatilitat inferior molt inferior al 23,4%..

  Gràfic BNB / BUSD

Criptomoneda

Benefici del bot

Risc negatiu

Impuls al revés

ENJ / BTC

34,46%

34,35%

66,76%

BNB / BUSD

13,37%

23,4%

35,51%

Diferència:

21,09%

10,95%

31,25%

Aquí teniu una taula per veure la diferència. ENJ / BTC té un rendiment superior al 21,09% de beneficis, però el seu preu suposa un augment del risc a la baixa, que és superior en un 10,95% en comparació amb BNB / BUSD. Calculem la relació risc-retorn per comparar criptomonedes. Hem de dividir els beneficis de Bot entre els riscos negatius. ENJ / BTC té una proporció de l’1%, mentre que BNB / BUSD té un 0,57%. És evident que ENJ / BTC ofereix un millor rendiment per a un risc determinat que BNB / BUSD.

Comerciants i inversors racionals busquen inversions, que ofereixen una relació risc-rendiment superior a l’1%.

Plataformes com 3Commas i Bituniverse no tenen proves de fons. Els usuaris no tenen l’oportunitat de provar les criptomonedes abans d’entrar en un comerç. Es tracta d’una omissió flagrant.

Cryptohopper té un desplegament limitat de proves posteriors. Tot i això, només hi ha algunes monedes disponibles i la configuració és força complicada per als principiants.

 1. Període de prova i negociació de demostracions

Algunes empreses encara subestimen la importància dels períodes de prova. Tenir un període molt limitat per provar un producte no pot ser suficient perquè els usuaris coneguin les funcions principals i, per tant, és poc probable que es converteixin en usuaris de pagament. No tenir cap període de prova, sobretot quan es tracta d’un segment de mercat tan estret com el comerç automatitzat és l’error més gran. La solució és proporcionar als usuaris un període de prova òptim amb un mode de demostració perquè puguin fer diligències pas a pas sense presses. El comerç de demostracions us permet fer operacions sense arriscar diners reals. Com a resultat, acabareu descobrint el vostre propi estil comercial i després podreu començar a negociar amb diners reals!

Al mercat de les criptomonedes, hi ha una llista molt curta d’empreses que ofereixen períodes de prova i, fins i tot, una llista més curta que ofereix períodes de prova adequats:

3Commas ofereix només un període de prova de 3 dies per provar tots els seus productes principals i distints: bot GRID, comerç de futurs, bots compostos, bots simples, algorismes curts i llargs, senyals TradingView, terminal de negociació i altres bots. Aquest és un període de temps ridículament limitat per provar molts productes complexos. L’única cosa bona és que el comerç de demostracions és opcional a tots els plans de subscripció.  

Cryptohopper ofereix un període de prova de 7 dies per provar totes les seves 5 funcions principals. Sembla un període de prova més o menys adequat en comparació amb 3Commas. A més, es proporciona un mode de demostració (comerç de paper) però només per un temps limitat.

Sens dubte, Bitsgap destaca ja que ofereix un període de prova de 14 dies per a tots els seus plans de subscripció. Tingueu en compte que també es proporciona un pla gratuït de 0 $ al mes, que només es limita a un volum mensual de 1.000 $. El comerç de demostració està inclòs en qualsevol pla, igual que en Cryptohopper i 3Commas.

Com hem esmentat el mode de demostració, ara comparem  

Usabilitat i senzillesa de configuració

Els paràmetres de configuració fàcils d’utilitzar i les directrius senzilles són essencials a l’hora d’introduir el producte. Si la configuració del producte és massa complicada i sembla caòticament desordenada, qui es quedaria? La regla és “La simplicitat és la sofisticació definitiva” (Leonardo Da Vinci).

La usabilitat significa la facilitat amb què els usuaris poden completar tasques a la interfície i la velocitat amb què els usuaris poden realitzar tasques la primera vegada que la troben..

La plataforma Bitsgap té una de les interfícies més senzilles, fàcil d’entendre per als principiants que ni tan sols havien intercanviat mai. A la part superior de la pantalla, hi ha un tauler amb tots els productes que s’ofereixen actualment. Tant les configuracions de bot automatitzades “Simple” com “Advanced” estan incorporades. Obteniu informació sobre com optimitzar i crear bots amb una configuració de negociació senzilla i definida automàticament abans de passar a la secció “Avançat”, que inclou algunes de les funcions de comerç de nivell avançat com “Finalitzar”, “Stop Loss”, “Backtesting”. Totes aquestes funcions estan disponibles a partir de la subscripció bàsica i en un període de prova gratuït de 14 dies.

En comparació, a BitUniverse per obtenir accés complet a la plataforma o, com a mínim, per fer una ullada breu a la seva interfície, literalment teniu l’obligació d’adjuntar l’API de qualsevol dels vostres intercanvis al començament del registre. No es pot saltar aquesta etapa. En cas contrari, una senyora molt educada insistirà a veure el vídeo d’instruccions sobre com crear una API i una clau secreta de l’API per connectar-se amb un intercanvi.

Per tal d’experimentar, veure la diferència, intentem llançar un bot de negociació automatitzat, que es basa en un mecanisme de negociació de quadrícula, utilitzant la mateixa configuració de negociació en un parell BTC / USDT a les plataformes Bitsgap i 3Commas:

Preu superior: 9945,45 dòlars

Preu més baix: 8217,12 dòlars

Quantitat de quadrícula (quantitat de comandes límit): 60

Inversió per quadrícula: 0,001373 BTC

Inversió: 700 USDT

Stop-Loss: en aquest exemple només està disponible a Bitsgap

Trailing Up: en aquest exemple només està disponible a Bitsgap

Com podeu veure, 3Commas té una “Comanda oberta” força complicada i una il·lustració d’especificacions comercials, que pot ser enganyosa per als principiants. A més, no es proporcionen instruments Stop-Loss ni Trailing per optimitzar la negociació. La configuració dels nivells de quadrícula només està disponible en mode manual. No podeu ajustar els nivells de quadrícula en un gràfic, cosa que seria molt més senzilla i ràpida.

A Bitsgap, tot sembla senzill i fàcil d’entendre fins i tot per a un comerciant principiant. En fer clic al botó “Veure”, una vegada que el comerç aparegui a la secció “Bots actius”, podeu obtenir un espectre complet d’operacions obertes actualment (preu, import, costat, data). El més important és que tant els instruments Stop-Loss com Trailing es proporcionen perquè els comerciants puguin controlar la maximització dels beneficis i del risc. En cas que us oblideu d’encendre un Stop-Loss, sempre podeu fer-ho més endavant. Els nivells de quadrícula que es mostren al gràfic es poden ajustar manualment simplement arrossegant els nivells de preu límit superior i inferior en qualsevol direcció que vulgueu.

També podem comparar Bitsgap amb BitUniverse per detectar la diferència:

Bitsgap té 3 opcions d’ajust de bot:

 • Ajust manual del gràfic (podeu arrossegar els nivells de preus límit superior i inferior)
 • Ajust manual (podeu escriure els nivells de preus en conseqüència)
 • Ajust automàtic (si el saldo és insuficient per iniciar el bot, el sistema pot ajustar els nivells de la xarxa per proporcionar una estratègia òptima per a un valor d’inversió determinat)

En comparació amb Bitsgap, Bituniverse té una configuració manual bastant primitiva en la qual heu d’escriure els números sense cap botó de suport integrat com “+”, “-” o números preestablerts. Això pot portar molt de temps i, en acabar l’última entrada, el preu del mercat pot canviar i possiblement torneu a plantejar-vos escriure una vegada més amb nous números d’entrada.

El que fa destacar Bitsgap i Cryptohopper és que tots dos han recomanat estratègies de negociació automatitzades. Per exemple, a Bitsgap les estratègies recomanades es poden trobar a l’instant a la secció “estratègies”. Aquestes són les estratègies que ofereixen un gran rendiment per a un determinat nivell de risc. Els usuaris poden tornar a provar qualsevol de les estratègies proporcionades per validar el rendiment.

Cryptohopper segueix un enfocament completament diferent. Ha creat un mercat d’estratègies de negociació automatitzades perquè els usuaris tinguin diverses opcions per triar. No obstant això, el desavantatge més gran és que no es proporcionen estadístiques de rendiment comercial. La dinàmica de l’estratègia és intransparent. Això és el que anomenem un “gat en una bossa”. En primer lloc, heu de comprar una estratègia per veure les estadístiques. Com es pot comprar una cosa que ni tan sols es pot veure per analitzar-la i comparar-la amb la resta d’opcions?

 • Execucions comercials visualitzades
 • Transparència de rendiment
 • Optimització i proves (Backtesting, prova, demostració)
 • Usabilitat i configuració (gestió de riscos, estratègies automàtiques i manuals)

Plataforma

Transparència de rendiment

Optimització i proves

Usabilitat i configuració

Proves posteriors

Període de prova

Comerç de demostracions

Instruments de risc

Estratègies recomanades

Configuració manual

Bitsgap

+

+

+

+

+

+

+

3 Comas

+

+

+

+

BitUniverse

+

+

+

+

Cryptohopper

+

+

+

Limitat

+

Mercat

+

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me