Obtenir ingressos passius consistents amb Cryptos el 2021

El 2020 va desordenar el món sencer i la gran majoria de la població mundial va perdre els seus ingressos per la pandèmia del coronavirus. Més que mai, tots ens vam adonar de la importància de tenir ingressos passius. A continuació es mostren algunes de les maneres amb què podeu obtenir ingressos passius consistents amb cryptos el 2021. 

Serveis d’assessorament expert en criptografia

Diversos EA poden ajudar-vos a obtenir ingressos passius constants el 2021 – ROFX és un dels millors del mercat. ROFX és un assessor expert, un robot de comerç automatitzat gestionat per una IA d’autoaprenentatge. 

No cal que sigueu experts en anàlisis tècniques ni que hàgiu de beneficiar-vos, ROFX us permet obtenir beneficis constantment, independentment del vostre historial. Simplement us registreu per obtenir un compte i rebreu beneficis al final de cada dia. ROFX es va llançar el 2009 i, ja que utilitza una xarxa neuronal d’autoaprenentatge AI, significa que l’EA es fa més intel·ligent i eficient amb cada operació realitzada. Des que va començar a operar, més de 50.000 clients a tot el món s’han beneficiat de l’ús d’EA. Actualment, uns 70.000 clients gaudeixen d’ingressos passius amb ROFX. 

Podeu finançar el vostre compte amb Fiat o Bitcoin. El dipòsit fiat mínim és de 1000 $ i 0,05 BTC. ROFX ofereix cinc paquets per als seus clients, diferenciats per la quantitat de dipòsit: paquet de prova, Easy Start, Moneymaker, Gold i VIP. Aquí teniu una instantània de l’import mínim per a cada paquet i del benefici diari aproximat.

Si sou escèptic i us preocupa la pèrdua de fons, la companyia no utilitza palanquejament ni un sistema automatitzat de stop loss dissenyat específicament per minimitzar el vostre inconvenient. L’equip de ROFX proporciona una funció de “cobertura de pèrdues” per compensar-vos per les pèrdues que pateixi en utilitzar l’EA. Si encara no esteu convençuts, aquí teniu una instantània del registre comercial de ROFX. Tingueu en compte que l’EA informa de tots els resultats en temps real.

Aquí hi ha altres maneres senzilles d’obtenir ingressos passius amb cryptos el 2021.

HODLing Dividend Cryptos

Crypto HODLing fa referència a una estratègia de compra i conservació a la vostra cartera. Això contrasta amb el comerç especulatiu. Tot i que hi ha més de 5.000 criptos al mercat, no tots valen la pena HODLing. HODLing és similar a posar els vostres diners en un compte d’estalvis que us paga interessos. L’avantatge clar de HODLing cryptos és que la vostra cartera apreciarà potencialment i obtindreu ingressos per interessos molt més elevats. Aquí en teniu un exemple. Si anéssiu a HODL Cosmos (ATOM) al començament de la pandèmia el 10 de març de 2020 fins al febrer de 2021, hauríeu obtingut un dividend del 8%. La vostra cartera hauria apreciat aproximadament el 1550%. Tingueu en compte que els millors cryptos a HODL són aquells que paguen un dividend regularment. Els dividends es poden pagar diàriament, mensualment o anualment, segons el criptogràfic, HODL.

Staking Cryptos

Participar en les vostres criptomonedes és una de les maneres més senzilles d’obtenir ingressos de la vostra cartera de criptografia de forma passiva. Permet obtenir recompenses per participar en la seguretat de la xarxa. Avui en dia, la majoria de les criptomonedes passen de la prova de treball al consens de prova de participació (PoS) per permetre les transaccions blockchain. En el mètode PoS, els titulars de criptografia fan que les seves criptomonedes estiguin disponibles per generar nous blocs. La participació crea consens en les transaccions criptogràfiques i elimina el problema de la doble despesa. A continuació s’explica com podeu apostar pels vostres cryptos.

  1. Heu de seleccionar la criptografia en concret que vulgueu participar. En concret, heu de seleccionar els cryptos que utilitzen PoS com a mecanisme de consens; hi ha molt per triar
  2. Descarregueu una cartera de programari de criptografia on guardareu els cryptos que faràs servir per apostar. Això és senzill; tot el que heu de fer és visitar el lloc web de la criptografia que voleu apostar i descarregar la cartera.
  3. Determineu quant voleu apostar. Tingueu en compte que algunes xarxes PoS requereixen que tingueu un nombre mínim de monedes per jugar. Per exemple, Ethereum requereix almenys 32 ETH i Tezos almenys 10.000 XTZ. No obstant això, hi ha alguns cryptos com ATOM que no requereixen una quantitat mínima.
  4. Trieu quin maquinari voleu utilitzar; ja que la participació requereix que tingueu accés a Internet 24/7 ininterrompudament. És possible que utilitzeu el vostre PC, però serà més eficaç utilitzar servidors privats virtuals (VPS), cosa que us permetrà executar-ho tot al núvol.

Préstec del vostre Cryptos

El préstec criptogràfic és tan senzill com sembla. Presteu les vostres criptomonedes i rebreu el pagament dels interessos. Hi ha diverses plataformes i intercanvis de criptografia que us permeten prestar els vostres cryptos. El 2020 es va produir l’explosió dels derivats criptogràfics, que representen aproximadament el 55% de tot el mercat de criptografia. Això va fer necessària la necessitat de prestar criptos a comerciants apalancats. Depenent del tipus de criptografia que presteu i de la plataforma que utilitzeu, podeu guanyar fins a un 0,1999% al dia gràcies a la prestació de criptografia. Tingueu en compte que podeu automatitzar el procés de préstec criptogràfic mitjançant robots de préstec criptogràfic. Tot i això, heu de proporcionar claus d’API.

Esperem que aquesta guia us sigui útil. Si teniu cap pregunta, feu-nos-ho saber en els comentaris següents. Ànims!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me