Nominex: un altre IEO, o un model de distribució de testimoni revolucionari?

Acabo de dir als meus fills que sóc més gran que Google i pensen que estic fent broma. “Aquesta broma de la coneguda sèrie de signes El Arroyo és natural com a inici de la nostra discussió sobre ICO, IEO i altres ubicacions o distribucions. L’avi només ha de posar-se còmode a la seua balancina i ens n’hem anat …

És possible que a alguns de vosaltres us costi creure, però Ethereum, la criptomoneda que tots coneixem com una de les pedres angulars del món digital i l’entorn més popular per a solucions basades en contractes intel·ligents, va ser una ICO en algun moment. El seu desenvolupament es va finançar amb una venda pública multitudinària en línia a mitjans del 2014 amb els participants comprant amb Bitcoins.

El preu d’un únic testimoni ETH en aquell moment era 0,311 dòlars i Bitcoin se situava entre els 600 i els 800 dòlars. Podeu fer el càlcul: fiat en funció de les divises, aquesta inversió va demostrar ser un dels majors rendiments de la història propera a 1000 vegades, fins i tot al preu baixat actual, i fins i tot els valors nominats a la BTC encara mostren una mica al voltant de 4x, deixem de banda el bombo de 2017 màxims quan les xifres eren sis vegades superiors.

Aquesta senzilla il·lustració mostra que comprar una nova moneda digital no és res més que una cosa raonable, només cal que escolliu les vostres fitxes amb intel·ligència. Com definim intel·ligents i separem les bones idees de les dolentes? Bé, tot es tracta de la idea bàsica que hi ha darrere del testimoni i del projecte i estudiar conceptes nous i prometedors. M’atreveixo a creure que la col·locació Nominex representa un exemple d’alguna cosa realment bona, permeteu-me explicar el perquè.

El testimoni Nominex

La distribució de tokens MNX de què parlem ha començat el 22 d’abril. NMX, per dir-ho en breu, és un testimoni natiu emprat per l’intercanvi Nominex, que, a diferència de molts projectes de criptomoneda, està molt més enllà de les seves primeres etapes (idea o MVP). L’intercanvi funciona des de fa molt de temps sense problemes i ja ha guanyat un fort interès dels clients, a jutjar pels seus números de registre.

Tanmateix, aquest fet no fa sonar tantes campanes: hi ha més de 200 intercanvis de criptografia en funcionament. Podeu qüestionar els seus volums informats, però la tecnologia bàsica de negociació existeix i la competència en el comerç de vainilla simple sembla raonablement forta. El que és realment nou aquí amb Nominex és el concepte.

Nominex és realment el següent pas en l’evolució dels intercanvis gràcies al seu programa d’afiliació sense precedents amb un nombre il·limitat de nivells de referència per obtenir bons. I el programa fa que els seus objectius es compleixin: les distribucions de tokens NMX són més combustible per al programa que una campanya de recaptació de fons per al desenvolupament..

DCO va explicar en termes senzills

Les estadístiques històriques dels OIC no són prou satisfactòries: el 2018 estudiar mostra que el 81% de totes les ubicacions van convertir-se en estafes o no van produir cap resultat notable. És per això que la indústria de les criptomonedes post-crisi s’ha traslladat a les IEO, i aquestes han esdevingut cada vegada més importants i rellevants el 2019. Amb més seguretat i seguretat, els projectes IEO van ser inequívocament la millor opció en els temps de creixement del ciberdelinqüència i un nombre rècord d’intercanvis pirates informàtiques. Amb el pas del temps, però, es va fer evident que les amenaces sofisticades requerien solucions sofisticades. 

La majoria de les fitxes del mercat són d’utilitat, com ho confirma un estudiar fet per la respectada Escola de Dret de Stanford. I és aquí on surten a la superfície les preguntes principals: (a) quina és la utilitat d’un determinat testimoni per se, (b) hi ha usuaris que produeixin la demanda dels tokens (és a dir, els utilitzen) i (c) quin tipus de pressió de venda veurà la fitxa un cop surt al mercat? 

Nominex està implementant el seu propi sistema híbrid anomenat DCO (In-Demand Coin Offering) que combina la millor de totes les funcions dels sistemes anteriors. Un sistema híbrid significa que es venen algunes fitxes i que es distribueixen entre els usuaris. Això és important perquè gràcies als usuaris actius (titulars de tokens) quan un testimoni entra a la borsa, és probable que no experimenti una caiguda del preu, ja que té una utilitat real i ja s’utilitza.

Per tant, no és un altre esdeveniment de distribució de “diners per fitxa”. Per contra, la majoria de les fitxes acaben en mans de qui espera mantenir-les o utilitzar-les en lloc de deixar-les en un augment especulatiu. A més, la distribució es divideix en set fases que, en total, duraran un any, fent-la bastant similar a la model EOS s’ha executat correctament.

A mi mateix m’agrada la idea de DCO: en primer lloc, un nou acrònim genial, jajaja. I ja ho sabeu, no importa quina etiqueta li poseu si la cosa funciona. La ubicació Nominex pot ser realment un principi de tendència per a aquest tipus.

El que fa destacar Nominex 

M’esforço per crear una història completament nova d’aquest capítol, ja que la proposta que va fer Nominex sembla excepcionalment agradable. A l’equip se li va acudir una idea que va canviar el paradigma i que van anomenar “intradició”. Bàsicament, aquesta barreja neta d’entreteniment i ‘trading’ s’explica per si mateixa: la nova generació d’intercanvis ha d’oferir alguna cosa més que els simples parells de negociació BTC-token. Els clients volen divertir-se, comprometre’s i veure un element de joc. Els incentius comunitaris també són importants.

I Nominex ha fet que els deures construeixin una qualitat realment superior en aquests aspectes. Tenen un programa de referència sense precedents amb la possibilitat de pagar fins a 50.000 dòlars a la setmana. El programa és únic per a la indústria criptogràfica, és una estructura d’arbre binari que simplement no té límits en el nombre de nivells per al participant. Tot i que la competència ofereix nivells limitats, Nominex no limita els guanys dels seus usuaris.

Només per enumerar altres avantatges i funcions que introdueixen: reducció de comissions mitjançant l’ús de fitxes NMX, paquets de descompte per a comerciants actius, tornejos diaris amb diners reals que permeten que cada comerciant comenci amb 10.000 dòlars, activitats d’equip i puntuacions al programa de referència. , etc., etc..

Què més fa que aquest sembli sòlid?

No us molestaré amb gairebé un ximple. Aquí teniu una llista de comprovació de les coses que fan sospitosos els compradors de fitxes mentre comproven qualsevol oferta o distribució de fitxes:

  • MVP al seu lloc: Nominex està molt més enllà d’aquesta etapa, l’intercanvi està en marxa
  • Un subministrament addicional de fitxes: cap, el problema es limita a 200.000.000 d’unitats, sense encunyació
  • cremant: la borsa té la intenció de comprar tokens trimestralment fins a fer servir fins al 20% dels seus beneficis, i això va funcionar bé per a Binance, tal com la coneixem
  • proporcions de distribució de fitxes: només el 50% surt al mercat, reduint així la pressió
  • assignació d’equips: excepcionalment moderada, amb només el 10% del pla d’adquisició (molt per sota del que solíem veure en la majoria de projectes llaminers)
  • tancament: un pla de compra de tres anys amb un 25% que es desbloqueja cada any, una vegada que compleix els estàndards més alts de la indústria

Per tant, per acabar-ho de fer, no és una cosa nova quan una cara fresca al mercat produeix quelcom que val la pena mirar. El projecte no sembla una estafa i, per a mi, és poc probable que resulti. Per tant, anem a un ull a Nominex i vegem com funciona el DCO i totes les activitats de referència, què passa amb el producte i si pretenen expulsar BNB del tron. Mentrestant, només hi aniria a negociar per provar la plataforma i guanyar recompenses de tokens, i també vosaltres!

Aquesta és una publicació de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis mencionats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me