Missió X de BitMart: més de 7 milions de BMX finançats el primer dia

BitMart Exchange va iniciar el llançament oficial de Missió X: El mercat de llistats de la comunitat, un nou programa que provocarà la innovació per a la indústria de la cadena de blocs amb 9 projectes adherits i 4 ja qualificats per cotitzar el primer dia.

Wild Crypto (WILD) és un dels projectes ja qualificats per cotitzar al mercat BMX

Després d’haver assolit el milió de BMX el primer dia al Investment Lab, Wild Crypto (WILD) cotitzarà al mercat BMX l’1 d’agost. Wild Crypto (WILD) és un lloc web on els usuaris poden jugar a jocs d’atzar i participar en sortejos de loteria comprant una entrada en línia per apostar pel resultat de la Wild Crypto Lottery o jugar a la pantalla Instant Win per guanyar premis en metàl·lic. Aquest projecte prové de Wild Crypto B.V., que és una empresa privada i operativa registrada a Kaya Richard J. Beacon Z / N, Willemstad, Curaçao. Aquest servei funciona sota la llicència núm. 1668 / JAZ expedida a Curaçao eGaming, autoritzada i regulada pel govern de Curaçao..

Altres projectes que es classifiquen per cotitzar el primer dia inclouen OASES (OAS), Sancoj (SANC) i ZRX (0x).

La missió X de BitMart ofereix avantatges tant als projectes com als comerciants

Bitmart

Tradicionalment, els inversors busquen projectes en la seva etapa ICO amb l’esperança que el projecte sigui un èxit i els doni un alt rendiment de la seva inversió. No obstant això, en molts casos, aquests projectes no figuren en una borsa important i mai no proporcionen als inversors els rendiments que estaven buscant. Res d’això no vol dir que les ICO no siguin importants per al món de la criptomoneda i el blockchain, però sí que apunta a la necessitat d’una solució. És per això que BitMart ha desenvolupat una nova manera de beneficiar-se tant dels projectes com dels inversors amb Mission X: The Community Listing Market.

En resum, els projectes podran recaptar els diners necessaris per cotitzar al Investment Lab en forma de testimoni de BitMart, BMX. Un cop la inversió total d’un projecte assoleixi l’1 milió de BMX, aquest projecte apareixerà a la llista BMX mercat com a parell comercial de BMX. A més, els parells de negociació al mercat BMX tindran una comissió de negociació del 0,1%, que es premiarà diàriament als inversors. BitMart també augmentarà el límit d’inversió a 5 milions de BMX per a projectes en els primers 3 dies de cada mes després de la seva publicació al mercat de BMX, cosa que permetrà als usuaris capitalitzar l’esdeveniment a més del retorn de la inversió..

L’equip de revisió de la llista de monedes de BitMart també revisarà cada projecte per als principals mercats comercials de BitMart. Per obtenir més informació sobre aquesta promoció aquí.

Aquest programa ofereix als usuaris la possibilitat de decidir quins projectes volen que els usuaris cotitzin a la borsa, creant un mercat autoregulat ”, va dir Sheldon Xia, fundador i CEO de BitMart. “També permet als projectes que acaben de sortir de la seva etapa ICO obtenir cotització en un gran intercanvi al començament del seu camí de desenvolupament, impulsant el creixement i la innovació per a la tecnologia blockchain.

Què és la BMX?

El testimoni BitMart (BMX) és un testimoni basat en ERC-20 emès per BitMart Exchange amb un volum total de 1.000.000.000 de fitxes. BMX també compta amb un mecanisme de recompra en què l’equip de BitMart obtindrà un 20% dels ingressos obtinguts de les comissions de negociació cada mes per tornar a comprar BMX. Totes les BMX recompenses es destruiran, i BitMart publicarà immediatament els registres de recompra per garantir la transparència. Aquest mecanisme continuarà fins que només quedin 500 milions de BMX. La primera gravació de BMX s’ha completat a finals de juliol i la següent ronda tindrà lloc a finals d’agost.

El 13 de juliol, BMX cotitzava a CoinMarketCap (CMC) amb un preu de 0,0542 $ USD, cosa que va millorar molt l’exposició a BMX. El preu de la BMX va pujar a 0,055967 dòlars a l’hora d’escriure. És previsible que el valor de la BMX sigui molt superior a l’esperat en un futur proper.

Quant a BitMart

BitMart pretén crear un mercat autoregulat i un mode descentralitzat que prové del seu gen i visió. BitMart Exchange és una plataforma mundial de negociació d’actius digitals al mercat de criptomonedes amb més de 450.000 usuaris a tot el món i un dels 40 primers rànquings a CoinMarketCap. Actualment, ofereix negociació criptogràfica a criptografia només per a monedes i fitxes d’utilitat. BitMart compta amb un equip global amb una àmplia experiència en la indústria de tot el món, inclosos els Estats Units, Rússia, Corea del Sud, Singapur, Japó i Hong Kong. Des del seu llançament al març, BitMart té un volum total d’operacions de més de 894.000.000 de dòlars americans i una mitjana diària d’entre 30.000.000 i 40.000.000 de dòlars. BitMart ofereix actualment 53 parells comercials per a BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT, RHOC, XRR, ZIL , MOBI i BMX.

Qualsevol projecte interessat en el mercat de llistats de la comunitat de BitMart pot enviar les seves sol·licituds omplint el següent formulari de Google: https://goo.gl/forms/pn3d84NPNlJYKCyL2.

Per obtenir més informació sobre BitMart, visiteu el seu Lloc web, Twitter o uniu-vos-hi Telegrama.

Aquesta és una història patrocinada enviada. Coingape insta els lectors a dur a terme la seva pròpia investigació amb la deguda diligència sobre l’empresa, el producte o el servei esmentat al contingut següent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me