Les associacions de primer nivell que ajuden a la cursa Tuk Tuk Pass abans de la competició

Un munt de llocs us ajuden a fer plans de viatge: reservar el vostre hotel i vol junts és convenient i us pot proporcionar grans descomptes. Però, què passa amb tots els altres aspectes del vostre viatge? Com es reserva el que realment vol fer quan arribi a la seva destinació? Com saps quins restaurants valen la pena o quines atraccions cal visitar primer? Algunes agències de viatges en línia (OTA) proporcionen ressenyes, però pot ser difícil classificar les ressenyes reals de la resta. Tuk Tuk Pass té la solució; són una solució de xarxes socials i agència de viatges tot en un habilitada per blockchain, que permet als usuaris fer tot, des de reservar el seu hotel fins a trobar els millors restaurants. Tuk Tuk Pass és capaç de fer més que les agències de viatges en línia tradicionals i revisar llocs mitjançant la seva revolucionària tecnologia i el poder de les seves associacions úniques..

Un soci especialitzat i experimentat per a totes les necessitats

Tuk Tuk Pass és capaç d’oferir una experiència de viatge consolidada i completa a través d’associacions estratègiques de primer nivell. En treballar amb proveïdors experts i autoritats locals, Tuk Tuk Pass és capaç d’oferir la informació, serveis i productes més valuosos per a la seva base de clients, alhora que perfecciona l’experiència general del client..

Però Tuk Tuk Pass no ho és només un servei de consolidació. Tuk Tuk Pass utilitza dues tecnologies revolucionàries per canviar radicalment la forma en què la gent fa els seus plans de viatge: la cadena de blocs i l’aprenentatge automàtic.

Mitjançant la tecnologia blockchain, Tuk Tuk Pass és capaç de crear un servei peer-to-peer on els usuaris poden obtenir crèdits publicant comentaris per a altres usuaris sobre béns, serveis i allotjaments que van comprar durant els seus viatges. Amb aquest sistema de crèdit per a viatges, Tuk Tuk Pass és capaç de crear un entorn on els usuaris puguin connectar-se fàcilment sobre transport, allotjament, activitats i altres serveis a qualsevol part del món. Després, un cop han planificat el viatge ideal, poden reservar-ho tot, des de la interfície d’usuari de Tuk Tuk Pass.

L’aprenentatge automàtic, en canvi, s’utilitza per proporcionar un experiència d’usuari sense igual. En lloc de presentar als usuaris una llista d’opcions no curades, Tuk Tuk Pass és capaç d’utilitzar dades massives, combinades amb algorismes d’aprenentatge automàtic, per determinar el millor ajust per a cada usuari. En fer-ho, poden actuar com un agent de viatges complet i artificialment intel·ligent, aprenent dels usuaris segons les seves seleccions i les seves interaccions socials..

Tot i que l’aprenentatge automàtic ajuda Tuk Tuk Pass a fer les millors recomanacions per als seus usuaris, encara necessita una base de dades de productes i serveis per treure’n. I és aquí on entren les associacions estratègiques que han format. Amb les associacions de primer nivell, Tuk Tuk Pass pot proporcionar als seus usuaris una àmplia varietat d’opcions per reservar les seves vacances ideals..

Coneix els socis de Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Els usuaris de Tuk Tuk Pass podran reservar amb més d’1,7 milions d’hotels mitjançant els serveis provats de Booking.com. Booking.com proporciona una API completa mitjançant la qual es poden reservar una gran varietat de serveis, activitats, llocs i serveis, inclosos els vols i el lloguer de cotxes..
  • Rentalcars.com–Amb els lloguers disponibles a 160 països, Rentalcars.com donarà als clients accés al transport allà on vulgui. El pas Tuk Tuk persegueix opcions addicionals, que van des de vols locals fins a trens bala.
  • Associacions professionals de guies turístics–A través d’associacions de guies turístics professionals, com l’Associació de guies turístics tailandesos, el Pass Tuk Tuk proporciona accés a un nombre pràcticament il·limitat d’activitats locals. Les associacions locals de guies turístics coneixen els passos i passos de la seva regió i poden proporcionar una experiència molt superior a la de moltes cadenes nacionals o internacionals.
  • Targeta telefònica–Especialista en processament de pagaments, Wirecard proporciona serveis financers globals, cosa que facilita als clients la realització de pagaments en moltes monedes diferents a través d’un portal segur i convenient..
  • Restaurants locals–Els usuaris podran reservar amb restaurants locals, veure ressenyes i interactuar amb ells, tot dins de l’ecosistema de xarxes socials i blockchain. També hi haurà cupons, descomptes i altres promocions.
  • Serveis de benestar i spa–Els paquets de bellesa i salut seran fàcils de trobar a la plataforma Tuk Tuk Pass, que s’associarà amb serveis com el programa del Ministeri de Salut Pública de Tailàndia per facilitar l’accés a sales de massatges, balnearis i salons locals..

Tuk Tuk Pass és un servei de tot inclòs dirigit per la comunitat que facilitarà als viatgers la creació dels seus plans de viatge perfectes que mai. Amb serveis d’igual a igual, xarxes de xarxes socials i diverses associacions increïbles, Tuk Tuk Pass ofereix un ecosistema robust, flexible i basat en blockchain per a les necessitats de viatges de tots. Per a més informació fes una ullada al llibre blanc del Tuk Tuk Pass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me