Wargaming i BitPay s’uneixen, ajuden a estendre Bitcoin

Un dels obstacles més importants que ha d’afrontar Bitcoin és aconseguir l’acceptació generalitzada de les principals empreses. L’ús popular de la criptomoneda en els jocs en línia és limitat perquè encara és només una fracció de la gran indústria d’iGaming, fins i tot si el joc és popular..

Aquest és el motiu pel qual és una gran notícia conèixer l’associació de Wargaming.net amb BitPay. Una de les empreses més grans de processament de pagaments de Bitcoin, BitPay ara permet als jugadors nord-americans dels jocs MMO gratuïts comprar or virtual per a compres dins del joc mitjançant Bitcoin.

El joc pot ser una de les “aplicacions més útils” de la tecnologia i afavoreix l’adopció i un ús més gran amb l’ajuda de popularitat dels esports i altres jocs en línia. Com a forma més senzilla i econòmica de fer transaccions comercials en línia, Bitcoin ofereix als jugadors de Wargaming una millor alternativa a les estrictes transaccions amb targeta de crèdit.

Els jocs MMO gratuïts estan bé amb Bitcoin

Wargaming s’ha fet un nom amb la seva excel·lent biblioteca de jocs de guerra d’estratègia MMO. Els jocs de la companyia inclouen el popular joc World of Tanks, amb les seves diverses variacions i derivacions, com ara World of Airplanes i World of Battleships. Els fans d’aquests jocs són milions en tot el món.

Wargaming.net

Una de les característiques importants dels productes de Wargaming és que tots són lliures de jugar. Els jocs es financen amb la compra d’or virtual, que s’utilitza per comprar power-ups i vehicles per als jugadors. Això ha provocat que la botiga en línia de la companyia processi milers de pagaments cada dia.

El paper de Bitcoin en la recent associació és fer que les compres al joc siguin molt més ràpides i còmodes per als jugadors. Ja no hauran de proporcionar detalls financers per convertir els seus diners en or virtual a l’hora d’actualitzar armes o comprar complements. Amb Bitcoin, poden esperar processos ràpids i segurs amb l’ajuda de BitPay.

Allò que aporta BitPay

Aquí és on entra BitPay. Establert el 2011, el processador de pagaments de Bitcoin ha estat a la jove indústria de pagaments de Bitcoin des que va començar a créixer. Això li ha donat l’experiència d’integrar millor els esquemes de pagament de Bitcoin a la infraestructura de pagament ja existent. Amb la introducció de pagaments amb Bitcoin per a clients nord-americans, els jugadors tindran més facilitat amb les seves compres.

A més, BitPay estableix l’ús de carteres del Protocol de pagament com a part de l’associació Wargaming. Introduït per primera vegada a BIP 70 el 2013, aquest estàndard de Bitcoin en particular es va desenvolupar per fer els pagaments de Bitcoin encara més ràpids i segurs.

Segons la publicació del bloc BitPay:

“Estem encantats d’ajudar a portar Bitcoin als jugadors de Wargaming. Bitcoin està dissenyat per a experiències en línia com el joc i ens comprometem a ajudar empreses com Wargaming a utilitzar aquesta tecnologia perquè aquestes experiències siguin més fluides, segures i divertides per als usuaris “.

Hi ha tres diferències notables entre l’ús de carteres de protocol de pagament i les carteres normals de Bitcoin.

En primer lloc, en lloc d’una adreça de pagament, s’envia un URL. Els clients fan clic a l’enllaç i la seva cartera Bitcoin envia automàticament una sol·licitud de Protocol de pagament a l’enllaç. D’aquesta manera, s’elimina la possibilitat d’error tipogràfic que pot fer que s’enviï una adreça o una quantitat incorrecta. En segon lloc, el protocol de pagament fa que el processament sigui més ràpid copiant el registre de transaccions i retransmetent-lo a través del servidor de BitPay. Això garanteix que la transacció es processi més ràpidament.

En tercer lloc, l’ús del protocol de pagament permet reembossaments més ràpids. Tot i que les transaccions de Bitcoin no es poden revertir, es poden fer transaccions addicionals per retornar els bitcoins utilitzats (el principal obstacle per a un reembossament ràpid és determinar una adreça verificada). Amb els estàndards del Protocol de pagament, la cartera del client envia automàticament una adreça de retorn verificada amb cada pagament, que redueix l’atenció al client habitual d’anada i tornada..

BitPay

Impulsar l’acceptació de Bitcoin en els jocs en línia

L’augment de l’exposició a Bitcoin només pot ser una bona notícia. Això és especialment així quan la gent ho veu en acció. Aquesta associació entre Wargaming i BitPay és només la punta de l’iceberg a mesura que Bitcoin aconsegueix una major acceptació.

Els jocs en línia són un escenari ideal perquè Bitcoin aprofiti al màxim les seves habilitats, ja que la comunitat iGaming a nivell mundial continua creixent. Això ja es reflecteix en la creixent atenció i demanda d’espais escurçats de Bitcoin, jocs de taula i fins i tot Apostes de Bitcoin eSports. Tot i que l’enfocament és diferent del d’altres llocs de jocs en línia com Leet, El joc de guerra ja exposa a més consumidors de generació jove els beneficis de Bitcoin.

BitPay, d’altra banda, continua afegint més noms a la seva llista d’empreses i organitzacions que ha ajudat a exposar a la tecnologia de pagament Bitcoin. Tant PayPal com NETELLER, que es poden utilitzar per enviar dipòsits de Bitcoin a determinats casinos en línia, també es troben a bord i s’uneixen a més de 60.000 comerciants que utilitzen BitPay.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me