Vuit dels inversors en criptomoneda més famosos del món

Aquesta llista dels principals inversors famosos de Bitcoin i criptomonedes que esteu a punt de llegir difon l’adopció de més d’una manera. Aquestes persones no només es poden permetre comprar quantitats majors d’actius digitals, cosa que, per descomptat, redueix l’oferta i augmenta la demanda dels projectes de criptografia més interessants del món, sinó que també poden promocionar-la mitjançant la seva imatge i semblança. Això significa que els novells que busquen per primera vegada les xarxes socials per conèixer les tendències de blockchain i les criptomonedes per primera vegada a través de les seves personalitats preferides en una àmplia gamma de gèneres i interessos, inclosa la tecnologia, la música, els esports i només la cultura popular en general.

Per això, hem decidit homenatjar aquesta gent. Poden donar als projectes una plataforma gairebé a l’instant. Tot i que molts s’adhereixen als millors gossos de la indústria com Bitcoin, alguns promouen altres projectes menys coneguts que, de fet, podrien tenir alguna cosa a dir a l’hora de descentralitzar el món en el futur. Això podria ser per a bé o per a pitjor, segons la seva perspectiva.

Tot i això, és hora de presentar alguns dels inversors de Bitcoin i criptomonedes més famosos del món.

Gwyneth Paltrow

Quan no parla dels beneficis per a la salut dels bolets màgics ni de la respiració de Whim Hof ​​a la seva sèrie documental temàtica Goop Labs, Paltrow inverteix en criptomoneda. És probable que sigui titular de Bitcoin donada la seva participació com a assessora i inversora a l’empresa Abra de Bitcoin Wallet.

Pitbull

Pitbull anunciada l’abril del 2018 que estaria relacionat amb una empresa anomenada eMerge Americas. L’associació està prevista per llançar un projecte de criptografia amb l’objectiu de canviar la forma en què els fans i les empreses paguen per la música. El projecte es dirà Smackathon. Pitbull dóna suport a la indústria musical d’una manera nova i emocionant. Qui sabia que tenia tendència a la tecnologia?

El multimilionari Mark Cuban i l’actor Ashton Kutcher

Mark Cuban és propietari dels Dallas Mavericks de la NBA i Ashton Kutcher és famós pel seu paper a That 70’s Show i a la sèrie MTV Punk’d. Els dos posseeixen fitxes Unkrn per valor de més de 25 milions de dòlars gràcies a la seva participació en l’oferta inicial de monedes del 2017. La inversió cubana va ser en gran mesura especulativa perquè participa en esports. Ha canviat d’opinió moltes vegades sobre si Bitcoin té valor o no.

Snoop Dogg

Snoop Dogg és, per descomptat, el llegendari raper gàngster de la Costa Oest i aficionat al cànnabis. Seria fàcil suposar que les seves inversions en criptografia tenen alguna cosa a veure amb qualsevol de les dues o, però això és una suposició incorrecta. Snoop realment va acceptar una donació en moneda criptogràfica que anava cap al seu interès per construir lligues de futbol juvenil a tota Califòrnia i a tota Amèrica.

Rosanne Barr

Sí, és possible que hagin estat expulsades de la televisió per haver compartit algunes opinions controvertides fa uns anys, però s’adapta a la personalitat de Barr. Sabent que no té por de compartir el que realment pensa, no és d’estranyar que algú tan francament estigui interessat a treure diners de les mans del govern i posar-los a Bitcoin. L’estrella de la sitcom és una d’elles.

Drew Carey

Famós pel seu paper protagonista al programa The Drew Carey, l’actual amfitrió de The Price is Right es va negar quan intentava comprar l’esmorzar amb Bitcoin ja el 2013. Va fer un tuit sobre això, de manera que ha de ser cert. Per tant, ja sigui que estigui cobrant diners Bitcoin o fiat, ja sabeu que Carey ha d’estar guanyant un fort preu en fer-se càrrec del llegendari Bob Barker.

Richard Branson

Quan no està ocupat a construir Virgin Galactica, que literalment té com a objectiu llançar persones riques a l’espai per una tarifa molt gran, és probable que Branson compti el seu Bitcoin. Va invertir 30 milions de dòlars en BitPay fa molts anys. Es tracta d’una gran quantitat, però, de nou, el que suposa 30 milions de dòlars per a un multimilionari?

Floyd Mayweather Jr..

Alguns consideren que Floyd Mayweather Jr és el millor boxador de tots els temps, fins i tot més que Mike Tyson. Al cap i a la fi, mai no ha perdut cap enfrontament professional en tota la seva carrera i, amb regularitat, cobra 300 milions de dòlars per a un esdeveniment de pagament per visió. És famós per ostentar la quantitat de diners que també té, i alguns d’aquests diners es presenten en forma de Bitcoin, Etheruem i altres monedes altes, tal com va citar famosament sobre el 2017..

Altres mencions destacables

Aquí hi ha altres persones conegudes que són propietàries de criptomoneda:

  • L’estrella del futbol Luis Suárez.
  • Animador Donald Glover
  • Cantant / actor / humorista Jamie Foxx
  • Amfitrió / humorista Joe Rogan
  • Rappers Nas and The Game i molts més …

Aquí ho teniu, vuit de les celebritats més importants del món que són propietàries de Bitcoin i criptomoneda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me