Una setmana volàtil ens queda per davant!

Hola, comerciants! Espero que encara us divertiu als mercats! La setmana passada no va oferir exactament el moviment explosiu del mercat que sempre busco. Tot i això, era d’esperar, ja que no teníem molts esdeveniments importants per alimentar l’astronomia volatilitat. Hi va haver un o dos moviments que no van ser tan dolents, suposo. El S&El P 500 va imprimir un nou màxim històric el dijous i el va fer divendres, fent el mateix. L’euro va tenir una setmana força decebedora i va retornar 151 pips contra el dòlar nord-americà.

Em fa il·lusió la setmana que ve. Tenim moltes dades econòmiques de molts països com el Japó, la Xina, Austràlia, els Estats Units, el Regne Unit, la zona euro i Alemanya. Aquests esdeveniments informatius inclouen IPC, vendes al detall, PIB, PPI i també dades de l’ocupació. A més d’aquests punts de dades, tenim testimonis de FED cadira Janet Yellen dimarts i dimecres, cosa que podria produir una volatilitat substancial del mercat. Espero que puguem treure algun cop d’aquests esdeveniments!

Anem a veure on podem obtenir bons beneficis?

 

EUR / USD: una setmana victoriosa per als óssos

Una setmana volàtil es troba per davant 1 Gràfic setmanal EUR / USD

Els óssos de l’euro van lluitar aquesta setmana i gairebé van treure el mínim de la setmana anterior sobre l’EUR / USD. La parella va aconseguir tancar per sota de la mitjana mòbil exponencial de 20 setmanes la setmana passada, cosa que obre la probabilitat d’un nou descens en les properes setmanes. No m’estranyaria que el parell canviés fins al mínim del 2017 establert el 3 de gener, tot i que pot trigar unes quantes setmanes a arribar-hi. Estaré pendent d’oportunitats breus i us mantindré al dia sobre com es desenvoluparan els detalls tècnics en els propers dies. La meva primera àrea d’interès per a una entrada breu és a la regió de l’exponencial de 20 dies Mitjana mòbil. Mireu aquest gràfic diari:

Una setmana volàtil s’acosta 2Gràfic diari EUR / USD

La línia blava és el 20-EMA, que sovint actua com a resistència dinàmica en un tendència a la baixa. El pla és esperar que el preu retrocedeixi a aquest cercle vermell prop del 20-EMA i, a continuació, observar l’acció del preu en aquesta zona per veure si obtenim espelmes de rebuig al gràfic diari o bé en els períodes de temps més petits, com ara els gràfics de 4 hores o cada hora. El que busco són les espelmes de rebuig, com ara els pinbars o les barres baixistes. Dos patrons d’inversió de barres també poden fer el truc. Com he dit, us faré saber si veig alguna cosa significativa.

Com podeu veure al gràfic anterior, el fitxer RSI l’indicador (que s’estableix en 5 períodes amb els nivells 15 i 85) és relativament sobrevenda. Això confirma que hauríem d’esperar una mica abans d’entrar en posicions curtes. Les entrades curtes de probabilitat més alta normalment es produeixen quan el valor RSI és superior a 50 i, preferiblement, entre 70 i 90. Recordeu que la configuració que faig servir no és la configuració estàndard i que RSI funciona millor quan es combina amb altres indicadors tècnics i activadors de canelobres.

 

USD / CAD – Encara baixista

Una setmana volàtil es troba per davant 3Gràfic setmanal de USD / CAD

El USD / CAD va augmentar la setmana passada, però va fracassar en la mitjana mòbil exponencial de 20 setmanes. Això fa que el costat curt sembli encara més atractiu en aquest moment.

Les dades del mercat laboral canadenc van arribar molt millor del que s’esperava divendres, cosa que és realment positiva per a l’economia canadenca. Això, juntament amb la pujada del preu del petroli, podria enfortir encara més el dòlar canadenc a curt i mitjà termini. Els tècnics també suggereixen una nova disminució del tipus de canvi USD / CAD. Recordeu que el USD / CAD es baixa quan el dòlar canadenc es reforça enfront del dòlar americà.

Vegem un gràfic diari del USD / CAD:

Una setmana volàtil es troba per davant 4Gràfic diari en USD / CAD

Aquí podeu veure que el preu es va tancar per sota de la mitjana mòbil de 200 dies divendres i també per sota de la mitjana mòbil exponencial de 20 dies. Crec que trobarem algunes oportunitats de venda esplèndides en aquest parell en els pròxims dies.

 

GBP / USD: cotització lateral, però durant quant de temps?

Una setmana volàtil s’acosta 5Gràfic diari GBP / USD

El GBP / USD està respectant el 20-EMA com a suport en aquest moment. Si el 20-EMA es manté com a suport dinàmic en els propers dies i setmanes, podríem veure un fort rebot en aquest parell.

Si esteu negociant aquest parell, heu de mantenir oberts els titulars importants del Brexit. The Pound és molt sensible a les notícies sobre aquest tema en aquest moment. De moment, estic a favor de la part superior, tot i que el GBP / USD no és el meu favorit parell de divises comerciar en aquest moment. M’agrada canviar instruments que són de tendència, com per exemple el S&P 500:

 

S&P 500 – Strong Bull Trend en joc

Una setmana volàtil es troba per davant 6

S&Gràfic diari P 500

Realment no necessito dir res sobre aquest índex borsari. Aquest gràfic parla per si mateix. El preu creix sense esforç i el 20-EMA actua com un fort suport dinàmic. El preu és sobrecomprat en aquest moment i si busqueu una entrada llarga i perfectament temporitzada, potser voldreu esperar que el preu s’acosti al 20-EMA abans d’entrar.

Segueixo mantenint les meves llargues posicions en aquest índex i obtenint els beneficis del comerç amb una forta tendència.

Això és tot per a la gent d’avui. Estigueu atents a més anàlisis de mercat i tingueu una setmana brillant als mercats!

PD: Si no heu provat el nostre senyals de divises, ara és un bon moment per comprovar-ho! També podeu llegir més informació sobre el nostre estratègies de comerç de divises per millorar el vostre comerç.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me