Tres raons per les quals les criptomonedes configuren el futur del pòquer

El Bitcoin i altres criptomonedes jugaran un paper important en la configuració del futur del pòquer. Tot i que els jugadors de pòquer i els operadors de taules de pòquer en línia eren molt més lents en adoptar criptomonedes en el passat, la tendència s’accelera per molts motius diferents. Una vegada que obtingueu més informació sobre aquests motius, veureu que el futur és brillant per a un joc que es va convertir en un fenomen de cultura pop a principis de la dècada de 2000 gràcies a ESPN i que continuarà creant onades una vegada més gràcies a les criptomonedes..

La primera vegada que Bitcoin i Poker es van unir

Tot i que els jugadors de pòquer i els operadors de llocs de pòquer han trigat una mica a escalfar la idea de jugar amb criptomoneda, l’autor del llibre blanc de bitcoin Satoshi Nakamoto en realitat va codificar els plans per incloure el joc de pòquer a la cadena de blocs dins de l’estructura de codificació original. Nakamoto mai va acabar la feina, però és evident fins i tot als inicis del que seria Bitcoin, que el misteriós inventor de la tecnologia blockchain entenia el joc com un cas d’ús vàlid per a criptomonedes..

No només l’estructura de codificació considera el joc com un cas d’ús. Els primers adoptants de Bitcoin també reconeixen aquesta possibilitat. La primera Joc de pòquer Bitcoin va tenir lloc el 2010. La compra va ser de 50 BTC, que és avui un valor astronòmic.

Tenint en compte que han passat deu anys des d’aleshores, és hora que un dels jocs d’atzar més populars mai inventats abraci Bitcoin i criptomonedes, i hi ha moltes raons per creure que Bitcoin tindrà un impacte dramàticament positiu en el futur del pòquer..

Cada vegada més jugadors de pòquer veuen el valor de convertir Bankroll en Bitcoin

És probable que no hagueu sentit a parlar mai de MicroStrategy Inc., que és una empresa de consultoria empresarial que cotitza en borsa i que ha augmentat un 21% en les seves participacions de Bitcoin durant els darrers tres mesos. Quin valor té l’empresa a Bitcoin? Aproximadament 500 milions de dòlars americans. MicroStrategy és només una de les institucions que fa onades per invertir grans quantitats de capital a Bitcoin.

Jack Dorsey, conseller delegat de Twitter i de la companyia de pagaments Square, acaba d’invertir-hi 50 milions de dòlars. Si els multimilionaris i els pesos pesats de Fortune 500 poden veure el valor d’invertir en Bitcoin, per què els jugadors de pòquer no s’hi jugarien? La inversió en Bitcoin fa anys que es compara amb el joc. Qui és millor invertir que els jugadors de pòquer amb grans fons financers que tinguin una predisposició al risc de totes maneres?

L’anonimat i les transaccions sense fronteres permeten a més jugadors de pòquer adquirir Bitcoin

El pòquer és, sens dubte, popular a Amèrica del Nord. En aquest costat de l’oceà, donem la nostra capacitat d’iniciar sessió en un lloc de jocs d’atzar en línia i fer apostes per descomptat. Molts països de tot el món censuren les apostes en línia. Poder utilitzar Bitcoin per jugar a pòquer significa que no necessiteu el permís del vostre govern per jugar i podeu crear el vostre banc sense haver de preocupar-vos que us emportin els vostres diners..

El manteniment de l’anonimat afegeix una altra capa de protecció per als jugadors de pòquer que poden haver de desconfiar-se del que els pot fer el seu govern en cas de descobrir-los no només per jugar en línia, sinó simplement perquè posseeixen criptomonedes. Bitcoin és resistent a la censura.

PayPal i altres proveïdors de pagaments de tercers s’uneixen a Bitcoin Frenzy

PayPal ho anuncia que el 2021, l’objectiu dels proveïdors de pagaments és proporcionar als seus clients i comerciants accés a Bitcoin i altres criptomonedes a nivell internacional. Solia ser que tant els jugadors de pòquer com els operadors d’apostes estaven a la mercè de proveïdors de pagaments externs pel que fa a haver de pagar taxes per accedir al sistema financer, obtenir l’aprovació d’aquests proveïdors per fer negocis i jugar, i, en conseqüència, en conseqüència, es veuen obligats a proporcionar una identificació personal per fer transaccions.

L’ús de PayPal o d’altres proveïdors de pagaments de tercers per comprar criptocurrency no necessàriament us proporciona anonimat, però us permet fer el que vulgueu fer amb la vostra criptografia un cop la hàgiu comprat. Això vol dir que ja no us heu de preocupar que el banc bloquegi la vostra targeta de crèdit. El moviment de PayPal és un gran senyal per a l’adopció de criptografia. Mostra que un gegant de pagaments que una vegada es va oposar fermament a fer que Bitcoin fos accessible a través de la seva plataforma ara segueix la filosofia “si no els pots superar, uneix-te a ells”.

La conclusió és que, si jugueu a Texas Hold’em, a 3 Card Poker o a qualsevol altre estil del joc, sempre que jugueu en línia, la idea que els jugadors de pòquer utilitzin Bitcoin per fer la compra és a punt de ser més habitual que mai abans.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector