The Aussie is Coming Down! El termini setmanal persegueix AUD / USD

Fa temps que miro els AUD / USD. Aquest parell es negocia en una àmplia gamma des de fa aproximadament un any i no sembla que en sortirà aviat. En aquest moment estic emocionat amb aquest parell perquè sembla que una oportunitat immaculada de venda curta es presenta en els períodes de temps més grans, cosa que és especialment visible al gràfic setmanal. Vegem de prop l’AUD / USD:

 

AUD / USD: els óssos estan a punt!

The Aussie is Coming Down 1Gràfic setmanal AUD / USD

Com podeu veure clarament en aquest gràfic, el preu s’ha canviat a una zona de resistència important que també és un rang superior. Els bous han desafiat aquest nivell diverses vegades durant l’últim any, però no han pogut superar-lo. Mentrestant, els operadors de gamma han estat obtenint beneficis saludables, ja que el preu oscil·lava en aquest interval.

El comerç de preus no només s’acosta al rang superior aquí, sinó que mostra signes d’esgotament. Això és exactament el que hauríem de buscar a la regió de la màxima resistència de la gamma. Les tres darreres espelmes diàries tenen totes unes metxes cap amunt que ens demostren que els venedors intervenen aquí mentre els compradors s’esgoten. Aquestes espelmes de rebuig es poden utilitzar com a disparador per anar curt. També formen un patró que s’anomena ona alta. Una onada alta és un parell d’espelmes semblants a doji amb metxes apuntant cap amunt o cap avall. En aquest cas, les metxes apunten cap amunt, cosa que indica l’oportunitat d’anar curt. Aquí teniu un gràfic que ressalta la formació d’ones elevades:

The Aussie is Coming Down 2Gràfic setmanal AUD / USD

Una manera de canviar aquesta configuració és entrar al preu de mercat actual, amb un stop loss situat uns quants pips per sobre de l’alt de l’espelma al centre d’aquesta el·lipse vermella. L’objectiu ha de ser preferentment el doble de la distància de la pèrdua de parada, que en aquest cas sembla una distància objectiu molt realista.

Recordeu que aquí estem analitzant un període de temps setmanal i que aquest tipus de negociació pot trigar un parell de setmanes a desenvolupar-se. És possible que necessiteu una mica de paciència aquí. Dic “potser” perquè aquest comerç pot trigar menys d’un dia a desenvolupar-se si el mercat produeix prou volatilitat.

En pocs minuts, tenim dades econòmiques realment importants fora d’Austràlia: xifres del PIB a les 00:30 GMT. 30 minuts després d’això, ja tenim números de fabricació fora de la Xina. Això és important per a Austràlia i per al dòlar australià, perquè la Xina importa grans quantitats de productes bàsics d’aquest país i és el soci comercial més important d’Austràlia. Quan la fabricació augmenta a la Xina, es pot esperar que es comprin més matèries primeres a Austràlia, cosa positiva tant per a l’economia australiana com per a la seva moneda.

 

EUR / USD: encara és decisivament baixista

The Aussie is Coming Down 3Gràfic diari EUR / USD

L’EUR / USD també ha estat imprimint metxes a l’alça en els darrers tres dies comercials. El panorama tècnic suggereix fermament un nou descens d’aquest tipus de canvi. Aquest parell es pot negociar entrant al preu de mercat actual, negociant una ruptura de l’espelma de rebuig baixista de dimarts o esperant que es produeixi un retrocés abans d’entrar a curt termini. L’espelma de dimarts és una espelma de rebuig forta que va perforar el 20-EMA. Aquestes espelmes de rebuig acostumen a produir un bon seguiment en els dies posteriors. Serà interessant …

 

S&P 500 – Encara volant alt

El S&El P 500, que és un índex borsari dels Estats Units, ha estat notablement alcista darrerament. Aquesta increïble cursa de toros s’ha alentit una mica els darrers dies, però això no vol dir que necessàriament baixi aviat. Per descomptat, les possibilitats d’una correcció sempre hi són, però no lluitem contra aquesta poderosa tendència. Vegem un gràfic diari d’aquest índex:

The Aussie is Coming Down 4S&Gràfic diari P 500

Aquí veiem algunes espelmes de doji que es van formar els darrers dies. Aquests dojis i el moviment lateral recent suggereixen que aviat podríem veure una correcció poc profunda. Per descomptat, el preu només podria continuar cotitzant a l’alça sense formar una correcció notable, però seria més desitjable una correcció per obtenir una oportunitat més neta de tornar a entrar en aquest mercat. Vigileu aquest índex. Aquesta cursa de bous encara no s’ha acabat!

 

Altres esdeveniments informatius de dimecres

El president dels Estats Units, Donald Trump, pronunciarà un discurs en poques hores a les 02:00 GMT.

Les dades de fabricació del Regne Unit i dels Estats Units augmentaran més tard a les 09:30 i a les 15:00 GMT, respectivament.

La decisió sobre el tipus d’interès del Banc de Canadà (Bank of Canada) és a les 15:00 GMT.

Comerç rendible!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me