Signals de Forex, breu sessió dels EUA, 1 de novembre: els USD troben una mica d’alleujament després d’un informe d’ocupació decent

El dòlar nord-americà s’ha tornat força baixista aquest mes. Ha estat alcista durant més d’un any, ja que els comerciants no tenien cap on recórrer, amb la majoria de les principals economies del món cap a l’estancament. Però, l’economia nord-americana s’ha debilitat considerablement els darrers mesos i l’informe de fabricació d’ISM del mes passat va baixar el dòlar nord-americà, ja que va demostrar que aquest sector va caure més profundament en contracció al setembre. L’acord comercial parcial entre els EUA i la Xina també va ajudar al sentiment als mercats financers, convertint la majoria de les monedes de risc a l’alça contra el Buck. El FED també ho ha fet es va tornar força dovellós, amb un deteriorament de la inflació i una ralentització de l’economia.

Però, l’informe d’ocupació dels Estats Units, que es va publicar fa un temps avui, va pintar un quadre diferent. Els beneficis mitjans van tornar a créixer, augmentant un 0,2% a l’octubre, després de caure al setembre, cosa que va eliminar algunes de les pors. Noves feines va augmentar més del que s’esperava el mes passat i les xifres de setembre es van revisar molt més altament, cosa que significa que l’ocupació és forta i es va tornar al bon camí després d’unes xifres suaus que vam veure a l’estiu. La taxa d’atur va augmentar fins al 3,6% després d’un descens de 2 punts el mes passat, tot i que es va deure a la taxa de participació més alta i l’atur encara és força baix, de manera que aquest informe ha estat força fort, cosa que ha donat al USD una mica de respiració mentre es movia una mica més alt després de l’informe d’ocupació.

La sessió europea

 • Inflació IPC suïssa – La inflació ha estat realment feble a Suïssa. L’IPC (índex de preus al consum) va caure al 0,0% al juny, va caure un 0,5% al ​​juliol, va tornar a caure a l’agost i va caure un 0,1% al setembre. Per a l’octubre, s’esperava que l’informe d’avui mostri que la inflació es mantingui sense canvis en el 0,0%, però l’IPC va perdre les expectatives amb un descens del 0,2%. L’SNB ha de mirar de prop les xifres de l’IPC.
 • Vendes al detall suïsses – Les vendes al detall també han estat força volàtils a Suïssa. Van presentar un descens important del 0,7% i de l’1,7% a l’abril i al maig. Les vendes van tornar a ser positives, augmentant un 0,7% i un 1,4% al juny i juliol, però van caure un 1,4% a l’agost, que s’ha revisat a l’alça avui fins al -1,0%. s’esperava que l’informe d’avui presentés un descens del 0,7% al setembre, però va superar les expectatives, convertint-se en positiu i augmentant un 0,9%.
 • Xina fa comentaris positius sobre l’acord comercial – El ministeri d’exteriors xinès va fer alguns comentaris sobre les negociacions comercials entre els EUA i la Xina. Van dir que han mantingut un estret contacte amb els EUA en la reunió entre Xi i Trump. Els funcionaris xinesos també van afegir que les consultes comercials han anat sense problemes.
 • PMI Manufacturing UK – Es va publicar l’informe de fabricació del Regne Unit per a l’octubre i va mostrar una millora respecte al setembre. S’esperava que el PMI de fabricació aniria baixant fins als 48,2 punts des dels 49,3 del setembre, però va superar l’expectativa arribant als 49,6 punts. Tot i que hi ha una millora decent, la fabricació continua en contracció. De totes maneres, aquest augment s’atribueix a l’emmagatzematge del Brexit. L’empresa topogràfica Markit assenyala: “La imatge subjacent sembla encara més fosca del que suggereixen fins i tot aquests decebedors números de titulars. Sembla que l’espectre de la incertesa projectarà la seva ombra sobre la fabricació durant la resta del 2019 “. Per tant, Markit té una visió pitjor per a aquest sector i tenen tota la informació que necessiteu.
 • Dòlars nord-americans (JPY) es dirigeixen a 100 segons “Mr Yen” – Eisuke Sakakibara, l’ex viceministre japonès de finances, també conegut com a ‘Mr. Ien ’, va comentar sobre la inflació al Japó, la política monetària del Banc del Japó, així com sobre el ien. Veu que la inflació es manté feble durant molt de temps i que el USD / JPY es dirigeix ​​cap als 100. Aquests són alguns dels seus principals comentaris:
 • El 2% d’inflació és un objectiu que el Japó mai no pot assolir
 • Ara mateix hi ha un període de desinflació a tot arreu
 • Tot i que Kuroda parla d’un objectiu del 2%, no hi creu realment
 • El USD / JPY hauria de mantenir-se al voltant del rang de 105 a 110
 • Finalment, es dirigirà cap als 100, ja que la incertesa encara envolta l’economia mundial
 • Diu que la taxa de creixement actual de l’economia japonesa és suficient

La sessió dels EUA

 • Informe d’ocupació dels EUA – S’esperava que l’atur augmentaria fins al 3,6% després de la caiguda de 2 punts que vam veure el mes passat i es va incrementar fins al 3,6% com s’esperava a l’octubre. El canvi d’ocupació no agrícola va superar les expectatives de 90.000, augmentant en 128.000. el mes anterior també es va revisar molt més, passant de 136.000 a 180.000. La subocupació dels U6 també va augmentar fins al 7,0%, des del 6,9% del setembre. La taxa de participació va augmentar fins al 63,3%, contra el 63,1% esperat i el 63,2% anteriorment. Per tant, la taxa d’atur ha augmentat a causa de l’augment de la taxa de participació. Les nòmines privades van augmentar en 131.000 enfront dels 80.000 que s’esperaven, mentre que les feines de fabricació van arribar als -36.000 en comparació amb les -55.000 que s’esperaven. Es tracta d’un informe força fort en tots els fronts, tot i que els signes del sector manufacturer no són bons.
 • Informe de guanys dels EUA – Els guanys van tornar a augmentar després de caure al setembre. Van augmentar el 0,2% de MoM, però van perdre les expectatives del 0,3%. Els guanys mitjans per hora es van mantenir en el 3,0% interanual versus un 3,0% esperat. Els guanys horaris mitjans anteriors a l’any anterior es situaven en el 2,9%, però es van revisar més al 3,0%, de manera que els guanys tornen a la pista ara.
 • Wilbur Ross se sent positiu pel tracte comercial – El secretari de comerç dels Estats Units, Wilbur Ross, va comentar fa un temps dient que l’acord comercial de la “primera fase” amb la Xina està en bona forma. Els Estats Units estan força còmodes amb el tracte. Espera ressuscitar la data per signar un acord en el mateix termini que el calendari de l’APEC. La reducció de la taxa de la Fed serà bona per al sector de l’habitatge
 • Informe de fabricació ISM dels EUA – L’informe de fabricació ISM dels EUA va fer una immersió més profunda el mes passat, sense esperar un retorn a l’expansió i, en canvi, va caure més en contracció. Aquest mes, es preveia que la fabricació ISM milloraria fins als 49,0 punts. L’informe de fabricació ISM dels EUA s’ha publicat i, tot i millorar, va perdre les expectatives de nou, arribant als 48,3 punts, enfront dels 49 esperats. L’ocupació també va augmentar fins als 47,7 punts, des dels 46,3 anteriors. Els preus pagats es van reduir a 45,5 punts respecte als 49,7 anteriors; les noves comandes van augmentar fins als 49,1 punts, des dels 47,3 del setembre.

Oficis a la vista

Alcista NZD / USD De nou

 • La tendència ha esdevingut alcista
 • La recuperació cap avall s’ha completat al gràfic H1
 • El 20 SMA s’ha convertit en suport al gràfic H1
 • Els fonaments apunten

Avui, el 20 SMA proporciona un sòlid suport per a aquest parell

El NZD / USD ha estat baixista durant molt de temps, però va augmentar la tercera setmana d’aquest mes després de comentar que els EUA i la Xina estaven arribant a un acord comercial parcial. Com a resultat, aquesta parella va pujar uns 200 pips més amunt. Tot i que es va retirar a la baixa la setmana passada, però la tendència alcista es va tornar a reprendre aquesta setmana. Després, vam veure un augment ahir després de la conferència de premsa de Powell el dimecres, després que el dòlar nord-americà es convertís en baixista. Ahir aquest parell trobava suport al 200 SMA del gràfic H4, avui és el 20 SMA (gris) del període de temps H1 que està fent aquesta feina. El preu va retrocedir fins a la mitjana mòbil a principis d’avui després del fort informe d’ocupació dels Estats Units, però va tornar a rebotar els 20 SMA, de manera que tenim un biaix alcista per a aquest parell.

En conclusió

El USD ha tornat a ser força baixista aquesta setmana, però finalment ha trobat un cert suport avui després de l’informe d’ocupació decent. Però, l’informe de fabricació d’ISM encara va ser força feble i, tot i millorar una mica a partir del setembre, aquest sector encara es manté en contracció. Després d’això, el dòlar nord-americà ha tornat a baixar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me