Session Forex Brief als EUA, 26 de novembre: el sentiment millora a mesura que els italians accepten reduir el dèficit, però Donald Trump mai no decepciona per sorprendre

Hem sentit rumors aquest matí que el govern italià ha acordat reduir el dèficit del pressupost de l’any vinent al 2,0% -2,1%. Més tard, els polítics italians van confirmar aquests rumors amb els dos viceprimer ministres sobre els cables. Luigi Di Maio va dir que no és un problema baixar el dèficit mentre les mesures pressupostàries continuen sent les mateixes, mentre que Salvini va afegir que no està fixat amb que el dèficit estigui en un o dos punts més o menys. Tingueu en compte que van estar molt fixats fins al cap de setmana, de manera que aquest canvi de pensament és una mica sorprenent.

Això va millorar el sentiment als mercats financers al matí i, en conseqüència, els actius de risc com les divises de matèries primeres i l’euro, així com els mercats de valors, han estat a la demanda durant la major part de la sessió europea. Aquest matí també vam comptar amb alguns membres del BCE que confirmaven la recent desacceleració de l’economia de la zona euro. El president del BCE, Draghi, intervindrà avui més tard, de manera que aquests comentaris són un signe del que vindrà durant el discurs de Draghi.

Per acabar-ho, el president dels Estats Units, Donald Trump, va amenaçar amb tancar definitivament la frontera entre els Estats Units i Mèxic, si cal, en resposta a la caravana humana que vol entrar als Estats Units..

 

La sessió europea

 • Di Maio, d’Itàlia, accepta de sobte un dèficit inferior: El viceprimer ministre italià, Luigi Di Maio, ha dit a primera hora d’aquest matí que la reducció del dèficit no és un problema si les mesures pressupostàries continuen sent les mateixes. Doncs bé, si les mesures pressupostàries continuen sent les mateixes, el dèficit encara augmentarà l’any vinent, tot i acceptar baixar-lo ara.
 • Salvini Back Up Di Maio – L’altre viceprimer ministre Matteo Salvini va afegir que no li importa si el dèficit és 0,1% superior o inferior i que la UE no pot prendre ostatge a Itàlia. Li va importar fins al cap de setmana, així que suposo que van amb un dèficit inferior. Va afegir que el govern va rebre comentaris positius de la Comissió Europea, però no va parlar de xifres.
 • Clima empresarial alemany Ifo – S’esperava que el clima empresarial d’Ifo a Alemanya es refredés fins als 102,3 punts dels 102,8 punts anteriors. Però es va refredar més del que s’esperava, ja que el nombre real arribava als 102,0 punts. Tot i que aquest indicador mostra que el clima empresarial encara és fort a Alemanya.
 • Praet del BCE accepta la debilitat econòmica – L’economista en cap del BCE, Peter Praet, va dir que és clar que els riscos a la baixa han augmentat considerablement, però hi ha un desbordament molt limitat del mercat de bons italians. Suposo que Mario Draghi també sonarà més aviat més aviat.
 • Lautenschlager del BCE segueix – La membre del BCE, Sabine Lautenschlager, va afegir que el creixement econòmic s’ajusta a les previsions del BCE i que el programa QE finalitzarà a finals d’aquest any.
 • Trump tanca la frontera amb Mèxic? – Donald Trump s’ha despertat a primera hora d’avui piulant sobre el tancament permanent de la frontera entre Estats Units i Mèxic, si cal. La frontera entre Tijuana i San Diego s’ha tancat en ambdues direccions i Trump també va esmentar el mur, així que potser el mur es construirà, a veure.

 

La sessió dels EUA

 • El president del BCE, Draghi, parla: El president del Banc Central Europeu, Mario Drgahi, farà un discurs en aproximadament una hora. Testimoniarà sobre l’economia i la política monetària davant la Comissió d’Afers Econòmics i Monetaris del Parlament Europeu. Altres membres del BCE han reconegut la debilitat de l’economia de la zona euro, que deixa entreveure el que dirà Draghi més tard avui.
 • Carney Speaks, el governador del BOE – Mark Carney també farà un discurs aquesta tarda, però parla d’un llibre anomenat “El capitalisme a Amèrica; Una història ”, de manera que no sé si tocarà la política monetària en el seu discurs, però, de totes maneres, el Brexit està prenent tota l’atenció ara.
 • El primer ministre britànic de maig farà una declaració – La primera ministra del Regne Unit, Theresa May, parlarà avui a la Sala dels Comuns sobre la sortida de la UE. No hi ha hagut novetats sobre el Brexit durant la cimera del cap de setmana a Brussel·les, de manera que probablement repetirà els mateixos comentaris que hem sentit recentment.

 

Oficis a la vista

Baixista EUR / USD

 1. La tendència principal és encara baixista
 2. El recorregut més alt està complet
 3. Les mitjanes mòbils van proporcionar resistència

L’indicador estocàstic ja baixa

Vem vendre EUR / USD fa un temps, ja que augmentava amb un millor sentiment del mercat a causa que el govern italià acceptava un dèficit inferior per al pressupost del 2019. Tot i que això semblava més aviat una recuperació més alta durant la tendència baixista més gran i la recuperació es va completar al gràfic H1 tal com va mostrar l’indicador estocàstic. A més, el grup de mitjanes mòbils proporcionava resistència, per això vam decidir deixar curt aquest parell de divises.

En conclusió

Els mercats borsaris van augmentar durant la sessió europea, ja que el sentiment va millorar als mercats financers. Però, sembla que la pujada s’ha aturat i alguns índexs europeus com el CAC40 francès ja estan invertint a la baixa, però aquest darrer moviment sembla bastant feble, de manera que cap de les parts sembla segura per operar ara mateix..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me