S&P i Dax passen a comprar zones, però tingueu molta cura aquí.

Hola, comerciants! Avui he parlat amb un dels meus clients i he escoltat algunes històries sobre comerciants que han fallat i sobre comerciants que guanyen molts diners. De fet, no he sentit res de nou.

Els comerciants amb èxit van ser els que van combinar el comerç intel·ligent, una bona gestió dels diners i la perseverança. En la majoria dels casos, la bona gestió dels diners i el comerç intel·ligent només van arribar més tard, i és aquí on la seva perseverança els va atraure.

Els comerciants que no van aconseguir-ho van ser els que van utilitzar massa palanquejament, es van cremar els dits i es van rendir abans de poder dominar-se a si mateixos i als mercats..

El que intento afirmar és el següent: no és fàcil aprendre a operar. Haureu de suportar moltes dificultats i potser perdreu diners en el procés. Però no et rendeixis i no deixis d’aprendre mai. Seguiu negociant fins que pugueu ser rendibles. Si heu perdut tots els vostres diners, comercieu amb un compte de demostració durant un temps. La vostra perseverança donarà els seus fruits al final.

Examinem què poden oferir els mercats …

 

S&P 500 – Quina correcció aguda!

S&Gràfic diari P 500

No m’agrada aquest tipus de descens quan busco oportunitats de compra. Tot i que aquesta caixa verda és la zona ideal per comprar, hem de tenir en compte que l’espelma baixista actual és una de les espelmes vermelles més agressives d’aquesta captura de pantalla. Mireu la mida del seu cos. Realment volem comprar aquesta configuració de seguida? És clar, si sou un comerciant agressiu, aneu-hi. Però el mètode conservador seria esperar un senyal clar que aquesta zona de compra es mantindrà com a suport. La forma en què l’espelma baixista d’avui va perforar impulsivament aquesta zona de compra em fa dubtar si es mantindrà com a suport. Hauria estat ideal si el preu derivés cap a aquesta zona de compra durant uns quatre o cinc dies comercials i després començés a mostrar signes de nova pressió de compra. perfecte. Tot i això, vegem com reacciona el preu a aquest nivell actual durant els propers dies. Potser els bous ens sorprendran amb un nou atac als màxims històrics recents.

 

Dax: encara és compatible

Gràfic diari de Dax

El Dax també ha disminuït avui, però no tan agressivament com el S&P. Notareu que el preu no ha tocat el 20-EMA i que encara està en el rang de la gran espelma (la quarta espelma de la dreta). D’altra banda, la davallada d’avui al S&P ha tret el mínim de la seva espelma. Així, de moment, el Dax sembla una compra millor que el S&P, tot i que encara necessitem un senyal d’acció de preus vàlid al Dax abans de participar en posicions llargues.

 

Nikkei 225: encara es mou cap als costats

Gràfic diari de Nikkei 225

El Nikkei ha quedat endarrerit respecte al S&P i el Dax. En aquest moment no m’interessa comprar aquest índex borsari japonès, sobretot després que avui hagi tancat per sota de la mitjana mòbil exponencial de 20 dies.

 

USD / JPY: falla una vegada més

Gràfic diari USD / JPY

El USD / JPY ha rebutjat avui la seva mitjana mòbil exponencial de 20 dies. Aquesta mitjana mòbil ha estat un formidable nivell de resistència dinàmica durant les últimes setmanes. De moment, les pistes tècniques apunten a algun moviment més lateral o fins i tot a una disminució del tipus de canvi. No obstant això, el BoJ (Banc del Japó) es manté demà amb la seva decisió sobre els tipus d’interès, la declaració de política monetària, l’informe de perspectives i la conferència de premsa. Això podria provocar un trencament decisiu del rang en què cotitza actualment aquest parell. Hem vist moviments massius derivats de les reunions de BoJ en el passat, així que a veure si demanaran alguna cosa significativa.

 

Petroli cru WTI: de moment cap als costats

Gràfic diari del cru de WTI

De moment, el preu del cru continua sent suportat, sobretot si el preu manté una tracció superior als 52 dòlars el barril.

Al gràfic superior, podeu veure que s’ha format un patró de triangle durant les darreres setmanes. Aquest tipus de consolidació sovint comporta un increment superior, tal com es mostra en aquest gràfic. Si canvieu aquest instrument d’aquesta manera, assegureu-vos que espereu un tancament ferm diari per sobre de la part superior del triangle abans d’iniciar la vostra posició llarga. Voleu eliminar els brots falsos tant com sigui possible. Recordeu que el preu també podria trencar-se per la part inferior del triangle, tot i que la direcció preferida és la de la part superior.

Avui no he escrit sobre l’or, però sí un dels nostres analistes, el senyor Ron Rabinov. Feu un cop d’ull al seu escrit del matí per obtenir algunes anàlisis puntuals sobre aquest metall preciós i també cap a on s’espera que arribi el dòlar nord-americà. Aquí teniu l’enllaç: https://www.fxmarketleaders.com/forex-blog/january-30th-morning-brief

 

Notícies

L’esdeveniment més important de demà és la reunió del BoJ, però també vigileu el nombre del PIB canadenc, que és a les 13:30 GMT.

També tenim un discurs del president del BCE, Mario Draghi, a les 08:30 GMT i els números europeus de l’IPC i del PIB a les 10:00 GMT.

Més endavant, tenim el número de CB Consumer Confidence fora dels EUA a les 15:00 GMT.

Això és tot per ara, comerciants. Estigueu atents, ja que encara ens queda molta acció durant aquesta setmana!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me