Ripple: una nova criptomoneda que mostra un fort potencial de creixement

El món de les criptomonedes sovint es pot percebre per error com un domini habitat bitcoin i un grapat d’altres monedes digitals, encapçalades per l’accèssit a la capitalització de mercat més gran, l’etereu. El mateix s’aplica, encara més, als mitjans tradicionals i a la manera de presentar històries que s’originen en aquest camp.

Tot i això, la veritat és que hi ha desenes de monedes digitals, totes elles fent tot el possible per expandir les xarxes de blockchain de suport a un nombre creixent d’usuaris. Tot i que el bitcoin s’utilitza per comprar serveis i béns, obtenir préstecs o fins i tot per visitar-los casinos en línia i aposta amb BTC, encara és només l’entitat més gran en un camp de joc molt divers.

A causa d’això, altres criptomonedes solen passar desapercebudes per al públic en general o fins i tot per a nínxols de mitjans dedicats a la mateixa FinTech. Una de les cadenes de blocs molt prometedores que recentment ha anat elevant el seu potencial lentament és la ondulació. Gràcies a una notícia recent, hi ha l’oportunitat de pujar en un període de temps reduït fins a l’esquivera tercera posició a l’àrea de la moneda digital.

Això no només s’aplica al preu de la seva moneda, sinó també a l’estabilitat i la usabilitat generals de la configuració bàsica de blockchain. A continuació s’expliquen els motius pels quals aviat Ripple es pot convertir en una moneda molt més rellevant del domini FinTech.

The Ripple’s Concept

Ripple representa una cosa que s’anomena RTGS, que significa sistema de liquidació bruta en temps real. Això fa que la ondulació sigui una xarxa de canvi de divises i remeses gestionada pel protocol ripple, que utilitza una xarxa distribuïda que s’utilitza per a tot tipus de validació de transaccions.

Ripple es va llançar el 2012 i la seva missió principal era i encara és proporcionar un mitjà segur de transaccions financeres globals que es produeixin a l’instant i pràcticament sense comissions. El protocol ripple i les seves monedes, anomenades XRPs, es poden utilitzar per transmetre un valor de qualsevol tipus, que va des de monedes fiduciàries, productes bàsics, criptomonedes, però també coses com minuts de mòbil o milles de viatgers freqüents.

Essencialment, igual que altres monedes digitals, utilitza un sistema de verificació de transaccions dins d’una xarxa P2P compartida que després s’aplica per canviar qualsevol valor a les seves monedes fàcilment mòbils. Tanmateix, a diferència del bitcoin, per exemple, que té problemes obtenir reconeixement a diferents països del món, Sembla que XRP ha trobat una forma rotonda cap a llocs que poden accelerar-ne l’ús i l’adopció.

La connexió Alibaba

Recentment, va començar a circular-se el rumor que Alibaba, el gegant asiàtic del domini de la venda al detall en línia, aviat tindrà un node de validació de l’ondulació en funcionament. Immediatament, molts van sospitar que aquest era el punt d’entrada del blockchain al mercat xinès.

Ripple va fer tot el possible per intentar respondre a aquests rumors, proporcionant una resposta afirmativa i negativa. Els seus representants van negar qualsevol connexió amb Alibaba, però van dir que tenen previst irrompre en el gran mercat xinès. Naturalment, això no va sorprendre realment a ningú.

Qualsevol empresa de criptomonedes intenta arribar activament al mercat xinès o configurar un sistema que finalment els permeti fer-ho. Xina té una mida i funcions massives mitjançant un alt nivell de presència digital i també connectivitat en línia.

Al mateix temps, també té un sentit perfecte que Alibaba guardi silenci sobre la configuració del node, sabent que això augmentaria el preu de les fitxes individuals abans que qualsevol entitat tingués la idea de com fer que el mateix procés es movés. A més, com molts observadors i analistes van assenyalar, aquest tipus d’associació seria de l’interès de tothom i aquí teniu les raons per les quals.

Coses a guanyar

Swift, Alibaba, amb una startup recaptada de gairebé 100 milions de dòlars amb l’objectiu de trencar l’elecció actual per a les mateixes transaccions financeres, és un gran objectiu. A mesura que creix l’empenta de la Xina cap a les vies del comerç mundial, també creix la necessitat de trobar fonts estables de pagaments transfronterers que no estiguin llastats pel control de capital, la regulació i l’alt cost.

En aquest moment, el comerç electrònic de la Xina és gairebé una cinquena part del seu comerç exterior global, i això només exigeix ​​vies més ràpides i barates a través de les quals podria fluir la moneda. Ripple s’adaptaria molt a les necessitats d’aquestes demandes, però trobar un lloc a l’ecosistema dels bancs de dominis de la Xina seria molt més difícil.

Per això, una aliança amb un dels gegants d’Internet de la nació seria una forma ràpida que inclogui molts menys obstacles potencials i problemes regulatoris. Al mateix temps, Alibaba és una empresa que fomenta ambicions globals i una gana gairebé insaciable per a tot tipus de creixement..

El mateix és cert no només per a l’ús de blockchain com a mitjà de pagament, sinó també per aplicar els seus altres usos dins de l’enorme empresa. Com mostren molts fragments d’informació anteriors, l’empresa ja està profundament compromesa a intentar esbrinar com la cadena de blocs podria ajudar-la a desenvolupar-se encara més.

En aquest sentit, el programa de Finances Ant de l’empresa podria ser el soci ideal a curt termini per a l’objectiu, si els rumors són certs. Com a coalició, les empreses podrien combinar el seu potencial per desenvolupar encara més Alipay, que actualment domina el camp de pagament mòbil del país de 5,5 bilions de dòlars..

El creixement de l’ondulació

Tot i que tot això és fascinant des de la perspectiva econòmica del creixement i el desenvolupament d’empreses individuals, la majoria d’inversors es pregunten quin efecte tindrà això sobre el preu XRP. En aquest moment, els rumors van produir una pujada del 40% en el preu de la fitxa, cosa que només es pot explicar com un moment d’inversió de vent final..

Però, ja que el XRP cotitza actualment a uns 0,3 dòlars, té molt més marge per al creixement dels preus si es confirma o es nega la notícia d’Alibaba. En aquest moment, sembla que molts simplement aposten pel mateix rumor, però no tenen fets definits per corroborar aquesta hipòtesi de treball.

No obstant això, si es revela l’acord, XRP passarà pel terrat. Al mateix temps, si no és així, hi ha clarament un gran potencial en la seva ondulació, de manera que la seva criptomoneda podria ser una gran oportunitat d’inversió..

Font: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me