Què és la taxa Hash i per què augmenta el preu de Bitcoin a causa d’això?

El preu de Bitcoin va tocar fons a poc més de 3.500 dòlars al març, gràcies en part a la pandèmia COVID-19 i al proper esdeveniment a la meitat que es redueix a la meitat al maig, que redueix la quantitat de Bitcoin nou que es premia per bloc de 12,5 monedes a només 6,25 monedes. I, tanmateix, des de llavors, el preu no ha fet gairebé res, sinó pujar. A partir d’aquest moment, el preu de Bitcoin rondava els 7.000 dòlars.

Tot i que seria fàcil suggerir que la caiguda del preu el mes passat es va deure només a la pandèmia, òbviament no va ser l’únic motiu. El fet que els inversors estiguessin fixant preus i l’impacte del proper esdeveniment a la meitat també pot no ser l’única raó. Els canvis en la taxa de hash també podrien ser part d’aquest motiu.

Què és una taxa de hash?

La taxa de hash d’una xarxa blockchain fa referència a la velocitat amb què es poden agrupar blocs de transaccions, mentre que els trencaclosques criptogràfics es resolen per validar aquestes transaccions i es reorganitzen en hash (o cadenes de caràcters que representen una transacció específica). Si la taxa de hash és baixa, significa que la xarxa es mou a través de les transaccions lentament i que els miners criptogràfics resolen trencaclosques criptogràfics a gran velocitat, cosa que significa que han d’esperar més temps per obtenir la seva recompensa..

Sempre que un elector ha d’esperar més per guanyar diners, és lògic que el seu marge de benefici no sigui tan elevat. Des del 21 de març, dia en què el preu de Bitcoin va patir una forta caiguda, la taxa de hash s’ha expandit i ha crescut un 10%. Això suposa una bona quantitat de creixement en poc temps!

Com afecta la taxa Hash al preu de Bitcoin?

Una part del motiu pel qual augmenta la taxa de hash és que es redueix la dificultat de resoldre aquests trencaclosques criptogràfics de la cadena de blocs. Com més gran sigui el nombre de hash per segon que es pot produir, més potència hi haurà per tirar endavant la xarxa i validar les transaccions.

És lògic, doncs, que l’augment de la taxa de hash faci que la dificultat sigui encara més baixa i permeti als miners avançar més ràpidament mitjançant la validació de transaccions, cosa que torna a rendibilitzar els seus esforços..

La dificultat implícita del temps que triga a validar les transaccions fluctua en funció de diversos factors, incloses les transaccions que van a la xarxa Bitcoin en cada moment, quants nodes participen en la validació d’aquestes transaccions, quanta potència han de contribuir a la xarxa i, per descomptat, tot el que està passant en una economia més àmplia o pel que fa a la pandèmia de coronavirus.

Per tant, la raó per la qual el preu de Bitcoin augmenta és perquè es confirmen més transaccions i es demostra una vegada més l’estabilitat de la xarxa. És probable que aquesta dificultat canviï en qüestió de dies i és probable que el preu baixi després d’aquesta recent cursa.

Per què la incertesa econòmica i el COVID-19 demostren el valor de Bitcoin

El punt més important a tenir en compte amb tot el que envolta Bitcoin en tot el que està passant al món és que, mentre els governs bomben paquets d’estímuls i subvencions als ciutadans per mantenir l’economia a la superfície, els governs esperen que els diners tornin d’alguna manera a l’economia..

El problema és que no tornarà a la mateixa velocitat ni amb la mateixa força. Hi haurà buits. Actualment hi ha persones acomiadades de la feina que no recuperaran els seus llocs de treball quan això s’acabi, i hi ha deutes a comptabilitzar que no es pagaran necessàriament, fins i tot amb els bilions de dòlars concedits a les empreses i persones durant aquest temps.

Contrasta amb la xarxa Bitcoin que, certament, ha de fer front a les fluctuacions, però que tampoc no es pot falsificar ni duplicar en moments d’incertesa. Tot el relacionat amb l’oferta i la demanda de Bitcoin es mou algorítmicament. Tot i que les balenes que inverteixen al mercat poden manipular el preu, el valor a llarg termini de la cadena de blocs és el que mantindrà Bitcoin i altres monedes digitals durant aquests temps. D’aquí a uns anys, aquesta dosi actual d’incertesa pot ser la que catapulta l’adopció de Bitcoin a un nivell completament nou i permet que les monedes digitals continuïn prenent el món lentament, fins i tot mentre alguns dels inversors i economistes més astuts dels planetes continuen ignorant el seu valor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector