Previsió diària d’or: el comerç lateral segueix, un gran avantatge

Bon dia, comerciants.

Durant la sessió comercial asiàtica de dilluns, els preus del metall groc no van poder ampliar la ratxa de victòries dels primers dies. OR es va reduir al voltant del nivell de 1.724 dòlars, principalment a causa del sentiment optimista del mercat desencadenat per l’aprovació de les últimes mesures d’estímul dels Estats Units. Cal assenyalar que el president dels Estats Units, Joe Biden, va signar la llei passat el paquet d’estímuls d’1,9 bilions de dòlars, que va impulsar els rendiments de les notes de deu anys de referència a l’alça. Les pujades dels rendiments del Tresor es van considerar com un dels factors clau que van soscavar els preus de l’or.

Mentrestant, l’optimisme continuat sobre la recuperació econòmica nord-americana de COVID-19, així com els optimistes detalls de vendes al detall i producció industrial de la Xina, que suggereixen la notable recuperació de la segona economia més gran del món, manté el sentiment de comerç optimista, que al seu torn disminueix la demanda de refugi segur al mercat i contribueix a les pèrdues del metall groc.

En contrast amb això, el combat de llarga durada entre els Estats Units i la Xina sondeja l’estat d’ànim de risc, que pot donar cert suport a l’or del refugi segur. A l’escriure, els preus del metall groc cotitzen actualment en 1.726,88 i es consoliden en el rang entre 1.724,33 i 1.734,08.

El sentiment de negociació del mercat va aconseguir ampliar el seu comportament positiu a principis del dia i encara es manté de color verd el dia com l’aparició positiva del S&P 500 Futures tendeix a ressaltar el sentiment de risc. El motiu podria estar lligat als optimistes comentaris del president dels Estats Units, Joe Biden, i al rebuig d’AstraZeneca de les afirmacions que la vacuna provoca la coagulació de la sang.

Pel que fa a les dades, les vendes minoristes interanuals de gener a febrer de la Xina, la xifra va arribar al 33,8% enfront del + 32,0% esperat i del + 4,6% anterior, amb la producció industrial interanual del + 35,1% i del + 30,0% esperat i del + 7,3% anterior . Mentrestant, la inversió en actius fixos interanuals va canviar al 35,0% enfront del + 40,0% esperat i al + 2,9% anterior. A l’altra banda de l’oceà, l’estímul dels Estats Units i les esperances de més alleujament fiscal també van jugar el seu paper principal a l’hora de recolzar el sentiment comercial del mercat. També podrien donar suport l’estat d’ànim els xerramecs que Tòquio no busca una extensió de l’emergència provocada pel virus. D’aquesta manera, el to positiu al voltant del sentiment del mercat limita els guanys en els preus de l’or.

Tot i l’estat d’ànim del risc, el dòlar nord-americà de gran abast va ampliar la ratxa de victòries de la sessió anterior i va fer algunes ofertes més el dia, possiblement a causa de les optimistes dades dels Estats Units publicades divendres: l’índex de preus al productor (IPP) va augmentar un 0,5% mes a mes al febrer, en línia amb les previsions. Va créixer un 2,8% interanual, enfront de la previsió del 2,7%. El PPI bàsic va augmentar un 0,2% interanual i un 2,5% interanual. Això es va considerar com un dels factors clau que sustenten el dòlar nord-americà. Mentrestant, les creixents apostes del mercat per a una recuperació econòmica més ràpida dels Estats Units després de la pandèmia també presten un suport addicional al dòlar nord-americà. Els guanys del dòlar nord-americà es consideraven un dels factors clau que mantenien la cobertura de qualsevol augment addicional del preu de l’or, ja que el preu del metall preciós està inversament relacionat amb el preu del dòlar americà. El dòlar nord-americà va pujar un 0,1% enfront del ien fins als 109.125 iens, situant-se a la vora del màxim des del juny del 2020.

En altres llocs, les pèrdues dels preus de l’or podrien ser de curta durada o temporals, ja que les preocupacions de llarga durada entre els EUA i la Xina investiguen l’estat d’ànim del risc, amb la propera visita del secretari d’estat nord-americà, Antony Blinken, a Àsia, enmig del fresc Combateig sinoamericà.

En absència de dades / esdeveniments significatius el dia, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en un sentiment de risc de mercat més ampli i en la dinàmica de preus en USD, que poden proporcionar algunes oportunitats comercials per endavant..

Previsió diària d’or: el comerç lateral segueix, un gran avantatge

Suport i resistència diària S1 1658.18

S2 1688,49

S3 1708

Punt de pivot 1718.8

R1 1738,31

R2 1749,11

R3 1779,42

OR continua cotitzant amb un biaix neutral a 1.723, mostrant un fort retrocés alcista per sobre del nivell de suport de 1.722. A la banda superior, el creixement alcista de 1.739 pot ampliar la tendència de compra fins al nivell de 1.754. L’or del metall preciós ha creuat recentment al llarg dels 50 períodes EMA suggerint un biaix alcista. Avui en dia es pot comprar des del nivell 1.723 fins al 1.739. El MACD i el RSI neutralitzen una tendència de compra actual; per tant, el metall preciós pot avançar fins a 1.739. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me