Per què més jugadors trien Tron sobre Ethereum?

Un estudi del 2019 de empresa d’anàlisi Dapp Review va mostrar al món que 1.600 milions de dòlars d’activitat van passar per la xarxa Tron gràcies als 432.000 usuaris amb una adreça de cartera que intercanviaven valor entre ells. El que és encara més revelador és el fet que el 64% de totes les aplicacions descentralitzades existents a la xarxa Tron en aquell moment només existeixen per facilitar el joc. Alguns jocs són tan senzills com permetre als usuaris apostar per curses de gossos digitals. Altres inclouen moltes més funcions, històries i elements de joc i prometen 100 vegades l’aposta inicial d’un jugador.

Independentment del tipus de joc, la qüestió és que sembla que cada vegada hi ha més jugadors que opten per utilitzar la xarxa Tron sobre Ethereum i altres altcoin que alimenten els seus desitjos de joc..

Com es fan altres Alcoins

Tot i que Ethereum és la segona cadena de blocs més valuosa del món segons la capitalització borsària, els jugadors van començar a allunyar-se’n a finals del 2018 a causa de les altes tarifes de transacció. És per això que, durant la major part del 2019, Ethereum es va quedar enrere tant de Tron com d’EOS pel que fa al volum de transaccions que passava per la xarxa relacionat amb aplicacions descentralitzades específiques per als jocs d’atzar. Només 4 milions de dòlars en volum diari relacionats amb les apostes van passar per la cadena de blocs d’Ethereum el primer trimestre de l’any passat.

Compareu això amb la cadena de blocs EOS, anomenada cadena de blocs de tercera generació, destinada a millorar els problemes d’escalabilitat i velocitat de transacció que afecten altres cadenes de blocs, tot a un cost inferior. EOS generava prop de 15 milions de dòlars en volum diari relacionat amb les transaccions d’apostes, la qual cosa suposa gairebé quatre vegades el que processava la cadena de blocs d’Ethereum, però encara molt per darrere dels 102 milions de dòlars que va passar per la xarxa Tron.

La raó tècnica que Tron guanya vapor

Tron s’enorgulleix de ser ràpid, però crear una cadena de blocs de nivell superior és més que una velocitat de transacció i comissions de transacció. Es tracta de fer més lucrativa la idea de crear aplicacions descentralitzades a la vostra cadena de blocs del que seria en altres cadenes de blocs. La Fundació Tron va reconèixer una oportunitat al començament del desenvolupament de la xarxa Tron.

La fundació va decidir fer que fos molt atractiu aconseguir que els desenvolupadors d’Ethereum passessin a la xarxa Tron. Van llançar un programa d’acceleradors per a desenvolupadors que els va acostumar als matisos de Tron i va mostrar a tothom el rendible que seria la construcció de la xarxa en el futur. Molts van decidir fer el canvi i ara les principals aplicacions descentralitzades per apostar a la xarxa Tron aporten regularment milions de dòlars al dia en volum de transaccions..

L’augment del volum de transaccions és una gran cosa per a qualsevol fundació sense ànim de lucre que doni suport a una xarxa, ja que als ulls dels inversors minoristes demostra que el valor literal o el cas d’ús d’un blockchain són perfectament vàlids.

Cada vegada hi ha més jugadors que utilitzen Tron perquè els jocs són segurs, donen als jugadors una bona oportunitat de guanyar i, en última instància, la xarxa està fent un gran treball al servei dels desenvolupadors.

La versió 2.0 d’Ethereum serà suficient per ocupar el primer lloc?

Està previst que la xarxa d’Ethereum finalitzi una actualització en algun moment del juliol d’aquest any. L’avantatge és que l’actualització introduirà el concepte d’aposta. Qualsevol persona que tingui una quantitat important de fitxes ETH pot recuperar monedes a la xarxa per assegurar-la a canvi d’un dividend. Les persones que opten per apostar les monedes hauran de ponderar el risc contra la recompensa per decidir si participen o no. A canvi d’assumir el risc associat a la posició de tokens ETH i comprometre’s a apostar per la xarxa, els inversors obtindran un dividend i una rendibilitat pagada en tokens ETH.

D’aquesta manera, l’actualització certament beneficia els usuaris. Dit això, una plataforma d’aposta robusta no necessàriament garanteix que els desenvolupadors que treballen actualment a la xarxa Tron decidiran tornar enrere i retornar el volum de transaccions associat a les seves idees de joc a Ethereum. Si Ethereum vol desafiar Tron específicament pel que fa al volum de les apostes, els jocs han de ser més gratificants per als jugadors, han d’existir més d’aquests jocs i, en última instància, cada vegada hi ha més desenvolupadors que han de començar a triar tornar a Ethereum.

Encara s’ha de veure si passen o no totes aquestes coses. El que sí és cert és que, mentre el joc serveixi com a cas d’ús viable de tecnologies descentralitzades, la guerra entre xarxes de cadenes de blocs continuarà escalfant-se i això és, finalment, bo per als jugadors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me