La ratlla guanyadora continua per al cru: tots els ulls de les xifres API.

Durant la sessió de negociació asiàtica d’avui, WTI El cru va aconseguir ampliar la ratxa de victòries del dia anterior, refrescant-se fins al seu nivell més alt en més de dues setmanes, molt per sobre dels 54,00 dòlars, principalment a causa de l’estat d’ànim del mercat i de les esperances d’una recuperació econòmica mundial de la pandèmia COVID-19. Això va reforçar instantàniament les esperances d’una recuperació de la demanda de combustible, que va contribuir als guanys del cru. No obstant això, el biaix alcista que envolta els preus del cru també es podria atribuir als darrers informes de Saudi Aramco (SE: 2222), que suggereixen que la demanda de combustible tornarà als nivells anteriors al COVID-19 més endavant. A part d’això, els preus del cru també van obtenir un suport addicional immediatament, després que els principals productors, com l’Aràbia Saudita, expressessin la seva voluntat de reduir la producció de cru segons els seus compromisos. A més, les pujades del preu del cru es van veure reforçades per l’optimisme sobre les vacunes contra el coronavirus i la probabilitat d’un paquet addicional d’ajuda financera als EUA. Mentrestant, el biaix baixista del dòlar nord-americà de base, desencadenat pel sentiment de risc del mercat, també va donar un cert suport als preus del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà..

En contrast amb això, la reaparició de casos COVID-19 a nivell mundial ha empès molts països a imposar mesures restrictives addicionals, com ara els tancaments, que s’han convertit en un factor clau que ha mantingut una tapa en els guanys addicionals en els preus del cru. Actualment, el petroli cru WTI cotitza a 54,11 i es consolida entre 53,47 i 54,32. Seguint endavant, els comerciants semblen prudents a l’hora de situar posicions fortes per davant de les dades de subministrament de cru nord-americà de l’American Petroleum Institute, que s’hauran de publicar més endavant..

Com ja hem esmentat, el sentiment comercial del mercat va ampliar el seu comportament positiu del dia anterior, mantenint-se solidari el dia, enmig de l’optimisme respecte a un paquet addicional d’ajuda financera nord-americana. Aquestes esperances es van augmentar després d’una reunió de dues hores entre el president dels Estats Units, Joe Biden, i un grup de deu senadors republicans, per discutir un paquet d’estímul COVID-19 reduït proposat pel grup. No obstant això, la senadora del partit republicà nord-americà, Susan Collins, va dir recentment que “el grup de senadors republicans nord-americans va mantenir converses productives amb el president demòcrata Joe Biden pel que fa a l’alleujament del COVID-19, però no van acordar un paquet”.

A més, un altre motiu del comportament positiu del mercat també es podria atribuir a l’optimisme sobre el llançament de vacunes contra el coronavirus altament contagiós. Això es va considerar com un dels factors clau que van sustentar els preus del cru. Mentrestant, els preus del cru van augmentar després que els principals productors de cru, com l’Aràbia Saudita, indiquessin que estaven disposats a reduir la producció de cru segons el seu compromís

A l’altra banda de l’oceà, un altre motiu del biaix alcista que envolta els preus del cru també podrien ser els últims informes d’analistes que suggereixen que s’espera que la demanda hivernal sigui superior a l’habitual als EUA, enmig d’una de les pitjors tempestes de neu que va afectar la regió del nord-est. en anys. Pel que fa al dòlar nord-americà, el dòlar nord-americà de gran abast no va poder aturar la ratxa decreixent del dia anterior, mantenint-se deprimit el mateix dia, ja que la demanda d’actius de refugi segur encara era baixa, enmig del progrés cap a l’acord sobre el pròxim estímul fiscal dels Estats Units. paquet. Tot i això, les pèrdues del dòlar nord-americà van ajudar a mantenir l’oferta del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà. A les 23:36 ET (4:36 GMT), l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del bitllet verd enfront d’un dipòsit d’altres monedes, havia caigut un 0,15%, fins als 90,890.

Pel que fa a la baixa, les perspectives dels combustibles asiàtics per al transport empitjoren amb el pas del temps, ja que la reaparició dels casos COVID-19 insta a les autoritats a imposar més mesures restrictives, com ara els tancaments, que al seu torn disminueixen les esperances de recuperació de la demanda de combustible. Això s’ha convertit en un factor clau que ha mantingut una tapa en els guanys addicionals en els preus del cru. Avançant, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en les dades de subministrament de cru nord-americà de l’American Petroleum Institute, que s’hauran de publicar més endavant. A més, les actualitzacions que envolten les vacunes contra el coronavirus i el paquet d’ajuda financera nord-americana podrien proporcionar una nova direcció al producte. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me