La història del joc esportiu

El joc esportiu no és cap broma. La indústria és actualment val més de 1.000 milions de dòlars. Es tracta d’un nombre reduït en comparació amb altres esports més tradicionals, però no ha trigat gaire a arribar a aquest nombre i al potencial de creixement futur de l’exponencial de la indústria..

Penseu per un moment que el 2016, més de 60 milions de persones es van sintonitzar per veure les finals del Campionat Mundial de League of Legends. És més la gent que està sintonitzada per veure els premis de l’Acadèmia 2015. Aquí som gairebé 5 anys després, amb els premis Oscar 2020 a la cantonada i les estadístiques continuen demostrant que cada vegada hi ha menys gent mirant la televisió. Això inclou els premis que solien representar una bonança per a les principals cadenes de televisió. És obvi que el públic jove i enèrgic que s’està sintonitzant amb aquests campionats d’Esports és el que fa explotar la indústria.

Com qualsevol fenomen global, però, gairebé tots els esports coneguts per l’home van començar amb un nínxol de seguidors. Llavors, com es va convertir en un videojoc en un esport i com convertir-se en el que ara és un dels esports més populars del món per a una població demogràfica més jove??

La resposta a aquesta pregunta no només és interessant i intrigant i pot tenir un paper important en el futur de l’adopció tecnològica, sobretot pel que fa al vincle entre les monedes digitals i el joc. A mesura que cada cop són més els frikis autònoms de jocs de vídeo que es converteixen en professionals a la recerca de grans diners, cada vegada més llocs de jocs de Bitcoin faran tot el que sigui necessari per atraure aquella audiència embogida de videojocs a la recerca de més beneficis..

Primer guanyador del premi Esports

Dennis “Thresh” Fong es va convertir en un mestre dels jocs de trets en primera persona abans d’arribar als vint anys. Va néixer el 1977 i ara té 42 anys. Però va ser el 1997 quan realment es va fer un nom. Jugant als jocs Quake i Doom, Fong va mostrar als joves entusiastes interessats en jugar com esquivar, esquivar, amagar-se i obrir-se camí cap a la victòria abans que hi hagués massa torneigs importants que repartissin diners o premis. Les seves habilitats i va animar cada vegada més gent a jugar en un moment de finals dels anys 90, quan la llar mitjana s’acostumava a accedir a Internet el dia a dia..

Fong es va fer famós quan va guanyar un gran torneig i va acabar conduint a casa amb un Ferrari. Sens dubte, va ser la primera exposició als mitjans de comunicació d’un jugador conegut d’Esports. Durant la dècada següent als majors guanys de Fong, els avenços en la velocitat d’Internet van permetre que cada vegada més gent comencés a jugar en línia.

El Esports Skins Scheme

Als videojocs, les pells són simplement versions més noves o millors d’armes o eines del joc que fan que els personatges siguin més valuosos i que l’experiència de joc sigui més entretinguda. A mesura que el món dels Esports continuava creixent, els jugadors es van adonar que adquirir aquestes pells pagant-les era més fàcil que intentar guanyar-les al joc. El desig d’aconseguir millors pells va provocar el creixement d’un nou tipus de mercat. Tot i que actualment hi ha molts mercats de skins al web, Steam és un dels més populars.

En qualsevol línia de negoci i actiu només val la pena que la gent estigui disposada a pagar-la. El 2015, dos famosos Esports Youtubers, TmarTn i ProSyndicate va registrar un lloc web de loteria relacionat amb el joc Counter Strike: Global Offensive. En resum, els jugadors poden guanyar pells valuoses en una loteria que després canviarien per diners en un altre lloc. El problema de la idea és que els usuaris de YouTube no van revelar la propietat del lloc i finalment van guanyar tants diners, la FTC els va perseguir i llocs similars i els van tancar. Divuit anys després que Thresh guanyés un Ferrari, el govern va començar a tancar els llocs d’apostes d’Esports.

Utilitzant Crypto per apostar per Esports

Sempre que hi hagi un mercat gris o negre, siguem sincers amb nosaltres mateixos, la criptomoneda és una eina útil. Des de fa molts anys es diu que els criminals sempre estan un pas per davant de les autoritats pel que fa a tecnologia. Tot i que apostar per Esports no és necessàriament un delicte, és obvi que els empresaris intel·ligents que desitgen una porció tant de la moda d’Esports com de la criptomoneda poden ser prou intel·ligents per trobar maneres de combinar els dos..

Fins i tot Mark Cuban, protagonista de l’exitós programa d’inversions Shark Tank i propietari dels Dallas Mavericks de la NBA, participa en l’acció. Ha invertit en Unikoin Gold, una plataforma de criptografia que aposta per Esports. No és l’únic que aprofita l’oportunitat per cobrar diners. Avui en dia, l’apostor mitjà en línia pot caure i caure en un munt de llocs web diferents que ofereixen apostes esportives criptogràfiques..

Ara, l’única pregunta és: quin serà el següent per al futur de les apostes d’Esports? Si la història és una indicació, hi haurà molts diners i il·lusió tant per als jugadors d’Esports com per als inversors en criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector