La gran lliura britànica no és massa gran en aquest moment

Hola, companys de comerç! Espero que tots pateixis una setmana profitosa fins ara.  

 

El mercat FX va arrencar la setmana amb força. Això és especialment cert per al GBP / USD, que va caure a la baixa i també va cotitzar a la baixa durant tot el dia. El preu actual és d’uns 118 pips per sota del tancament del divendres.

 

Gràfic diari GBP / USD

No és cap secret que la lliura sigui una de les divises més febles del moment. Avui he jugat la lliura al costat curt, del qual la majoria dels oficis eren intradia. He venut GBP / USD, GBP / CHF, GBP / JPY, GBP / CAD i he comprat EUR / GBP. Segueixo mantenint dues posicions, però les altres ja han assolit els seus objectius. El comerç no sempre és tan fàcil, però quan arriben els diners fàcils, hem d’aprofitar l’oportunitat.

 

Per tant, sabem que la lliura està rebent una pallissa en aquest moment. És probable que aquesta debilitat continuï durant la propera setmana més o menys, fins i tot si ens trobem amb algun tipus de retrocés. Per descomptat, el dòlar nord-americà no és necessàriament la millor moneda per operar contra la lliura en aquest moment. El dòlar australià era considerablement més fort que el dòlar americà actual. Moltes altres monedes també han cotitzat a l’alça contra el Buck, inclosos l’euro i el ien japonès.

 

Vegem un gràfic de 4 hores del GBP / USD:

 

Gràfic de 4 hores GBP / USD

Aquesta davallada ha estat realment agressiva. Només cal mirar l’angle nítid d’aquesta última cama inferior. No m’agrada perseguir el preu d’un instrument quan ja es troba en un estat de sobrevenda o de sobrecompra. Normalment, és millor esperar un retrocés a la mitjana mòbil de 20 exponencials, per exemple. També podeu utilitzar nivells d’inversió de rols o nivells de swing per cercar bons nivells on vendre.

 

Un exemple de nivell d’inversió de rols és quan el tipus de canvi trenca una antiga zona de suport, després de la qual aquesta mateixa zona es converteix en una zona de resistència..

 

Al gràfic superior, podeu veure que el cercle vermell indica una zona on possiblement podríem trobar bones oportunitats per vendre el GBP / USD.

 

USD / CAD: on anirà aquest parell boig?

 

Gràfic diari en USD / CAD

Com he esmentat en un article anterior, tinc la sospita de que aquest parell es pugui veure atrapat en algun tipus de comportament de distància aviat. Les tres darreres espelmes diàries mostren els signes de suport suau que intervenen. Permeteu-me ampliar una mica aquest gràfic per poder veure aquestes espelmes amb més detall:

 

Gràfic diari en USD / CAD

Com podeu veure, aquestes tres espelmes tenen metxes cap avall que ens indiquen que hi havia alguns compradors que defensaven aquesta zona. A aquesta àrea de suport específica d’aquest gràfic l’anomeno “zona de suport suau” perquè aquestes espelmes són relativament petites i potser aquesta no és la configuració més perfecta per utilitzar per a entrades llargues. Podríem tocar-ho bé, però, si esperem un senyal d’entrada adequat, com ara el trencament de l’última espelma diària màxima o alguna cosa així.

 

Potser la parella construirà una sòlida base de suport en aquesta àrea durant els propers dies, cosa que podria reforçar el cas d’una jugada alcista i oferir un entorn més segur per als possibles compradors a negociar.

 

AUD / USD: el dòlar australià NO es retrocedeix

 

El dòlar australià ha estat un adversari dur durant els darrers dies. Em recorda als llangardaixos que habiten el riu on m’allotjo (a Pretòria, Sud-àfrica). De vegades, els grans gossos de la zona intenten caçar aquests nois durs, fins que finalment són apallissats.

 

Vegem un gràfic diari del parell:

 

Gràfic diari AUD / USD

Si llegiu el meu article anterior, potser recordeu que vaig advertir que no em quedéssin massa curts en aquest parell. Encara no hem trobat cap senyal de venda adequat, però potser en pot aparèixer algun en els propers dies.

 

M’agradaria que aparegués alguna cosa com una llarga metxa cap amunt en un gràfic diari, o potser una barra baixista.

 

Sembla que el mercat potser no mostrarà molt respecte a aquest nivell d’inversió de rol en particular, i que potser hi haurà a les cartes una correcció més profunda de l’esperada en els propers dies. Suposo que això també pot dependre del número de vendes minoristes australianes que es publicarà en poques hores a les 00:30 GMT (dimarts). Això pot moure l’australià, així que tingueu en compte els riscos (i la possible recompensa) aquí.

Guanya tots els diners que puguis, bona sort negociant nois!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me