Kraken BTC Exchange comença a acceptar el finançament de Fiat enmig de la incertesa a tota la indústria

Per a qualsevol persona que es dediqui al comerç i al canvi de divises digitals, aquests moments han de ser realment estranys. D’una banda, BTC manté un fort valor relacionat amb les monedes tradicionals. Per això, cada vegada hi ha més persones que opten per crear les seves carteres digitals i comprar bitcoins perquè puguin obtenir béns i serveis en línia, jugar al pòquer BTC i altres jocs, i bàsicament fan el que vulguin amb ell.

D’altra banda, els intercanvis BTC estan sotmesos a un control governamental o poden ser regles autoimposants que afecten directament els clients. Aquesta tendència és especialment destacada a la Xina, on una recent decisió del govern pràcticament va posar fi al comerç nacional de BTC. Per això, els temps han de sentir-se, si no és res, insegurs.

Però, fins i tot en aquest tipus de clima, un canvi de moneda digital va decidir ampliar la seva oferta original afegint suport de transferència bancària per dòlars nord-americans, però també moltes més monedes tradicionals emeses pel govern. L’intercanvi en qüestió és Kraken i encara s’estan publicant detalls addicionals, però els punts clau mostren que serà un esdeveniment important dins de la comunitat BTC..

Una actualització del servei

En un correu electrònic que l’empresa va enviar als seus clients, s’ha presentat l’abast de la seva decisió. Bàsicament, la borsa va afegir suport a les retirades i dipòsits de transferències bancàries que inclouen dòlars, l’euro i les lliures britàniques.

Per a la posada en marxa de San Francisco que fa menys de set anys, aquesta actualització dels serveis començarà pràcticament immediatament, juntament amb el fet que l’opció de retirada començarà a funcionar el 24 d’abril. Dit d’una altra manera, les funcions que han implementat funcionen pràcticament des del primer moment, cosa que no és poca cosa per a l’intercanvi.

Amb això, l’intercanvi de Kraken s’integrarà plenament en els sistemes financers mundials que utilitzen aquestes monedes. A més, amb els seus serveis, tothom que tingui monedes digitals com el bitcoin podria tenir un mecanisme perfecte que pot canviar els seus fons al format digital o des d’aquest.

Per a molts del món de la moneda digital i de les criptomonedes que no són desenvolupadors, aquesta és una de les ambicions de llarga data. Ara, sembla que Kraken proporciona exactament a tots els seus usuaris.

Temps estrany

Molts analistes es pregunten per què l’intercanvi de Kraken va escollir aquest moment per implementar aquest important canvi en la seva oferta. Recentment, Bitfinex, l’intercanvi més gran del món pel que fa al volum en dòlars, va declarar que no pot acceptar cap transferència bancària entrant a causa del fet que té problemes bancaris..

Aquesta empresa, amb seu a les Illes Verges Britàniques, també va participar prèviament en un cas judicial relacionat amb transferències bancàries en dòlars americans que anaven de Bitfinex als seus clients. Tanmateix, l’intercanvi va retirar la demanda només una setmana després, cosa que per a molts era un senyal revelador de que els seus representants legals percebien això com una cosa que no poden guanyar fàcilment..

Però el que és realment desconcertant per a tants comerciants és el fet que Bitfinex no va proporcionar cap detall ni especificació sobre aquests problemes bancaris. Ara, a mesura que s’han aturat les transferències bancàries, molts recorden el Mont. Gox caiguda i es pregunta si la mateixa alternativa podria arribar als mercats de bitcoins en un futur proper.

En la mateixa declaració, Bitfinex va assenyalar que estan treballant amb els bancs per trobar una solució, però això no va assegurar a molta gent. En canvi, ara tots els ulls estan posats en l’intercanvi i en el que es podria produir com a solució d’aquesta crisi.

Ecosistema d’intercanvi xinès

Un altre factor que fa que el moviment de Kraken sigui tan audaç és el fet que Els intercanvis de la Xina encara es troben en el purgatori normatiu on el seu estat no està clar. Les empreses i gran part dels seus fons en viu estan sota el que només es pot descriure com un tancament. Darrere d’ell, el banc central del país, el Banc Popular de la Xina, intenta arribar a un acord amb els intercanvis sobre els factors de supervisió i transparència que s’aplicaran.


A la comunitat bitcoin hi ha una idea distintiva que els intercanvis perdran aquesta batalla i que l’únic problema és el mal que decidirà PBoC empènyer els seus reguladors a les activitats comercials. Quan això passi, l’efecte ondulació repercutirà en la comunitat global de bitcoins.

Podria produir encara més onades si es produís a prop d’un gran esdeveniment monetari a la Xina, com la sèrie de devaluacions que va tenir lloc el 2015. Aquest efecte combinat podria fer trontollar la xarxa bitcoin de manera important i ningú no podria dir amb certesa què faria ser el resultat final, a part d’endevinar que no serien positius.

És per això que hi ha diverses veus que assenyalen que les operacions del domini d’intercanvi de bitcoins s’estan fora de la norma. Aquesta desviació es podria corregir fàcilment, però actualment sembla que s’està relliscant cap a fora.

El problema de la regulació subjacent

Hi ha una forta sensació que tots aquests problemes estan relacionats amb el problema de la regulació de l’intercanvi de bitcoins. Com passa sovint quan es tracta de transaccions comercials, s’accepten canvis inesperats amb una combinació de por, pànic i pensament oportunista. Aquí, el fet de no tenir cap enfocament normatiu definit per part dels governs només aporta combustible al foc.

Tot i que actualment hi ha diversos tipus de mercats comercials, començant per Forex i, fins a arribar a cèntims de cèntim, totes estan cobertes per una o altra forma de regulació. Aquestes regulacions es lliguen a un sistema global una mica cohesionat. Tot i que els sistemes estan lluny de ser perfectes, encara ofereixen algunes garanties.

Ara, els de l’ecosistema bitcoin tenen una situació en què Kraken, un intercanvi, amplia els seus serveis mentre que un altre gran els tanca per motius misteriosos. Al mateix temps, el preu del BTC relacionat amb altres monedes tradicionals continua vigent. En aquest tipus d’entorn, no és estrany que els propietaris i comerciants de bitcoins estiguin preocupats; pel que sembla, tot funciona i això poques vegades és bo per a la configuració de qualsevol sistema, inclosa aquesta criptomoneda..

Font: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector