Joc, joc que suposadament condueix Ethereum, valor Tron superior

Sembla que els altcoins Tron i Ethereum poden agrair als jugadors i jugadors els augments substancials que ambdues xarxes veuen en el nombre d’usuaris actius diaris que obren carteres a les dues plataformes respectivament. Això segons un informe de la firma d’anàlisi de blockchain DappRadar.

El nombre d’usuaris actius diaris que inicien transaccions en carteres úniques connectades a la xarxa Ethereum ha augmentat un 82% aquest any en comparació amb el que es feia fa un any. Tron, per altra banda, també està experimentant un augment substancial del nombre de carteres úniques actives amb un 33% més d’accions comptabilitzades a la seva cadena de blocs.

Amb un creixement tan fantàstic entre dos projectes que compten amb la seva part d’aplicacions descentralitzades relacionades amb els nínxols de jocs d’atzar i jocs, pot semblar natural a alguns que EOS, una plataforma que també compta amb moltes aplicacions en ambdues categories i que pot facilitar les transaccions un ritme més ràpid que la xarxa Ethereum creixeria igual de ràpid. Tot i això, l’informe DappRadar suggereix el contrari.

Per què EOS ha baixat un 61% a Active Wallets

A diferència dels seus competidors que apareixen al mateix informe, el nombre de carteres úniques a la xarxa EOS ha baixat un 61%. El 2019 va començar amb la explosió, però l’espectacularment ineficient salt de fitxes conegut com EIDOS és responsable de la congestió substancial de la xarxa que es va produir a la plataforma EOS durant els darrers tres o quatre mesos de l’any passat.

El nombre de contractes EOS processats al dia va caure un 43% en poc temps. Això es deu al fet que els usuaris van descobrir que podien automatitzar l’enviament de tokens EOS al contracte EIDOS a la xarxa i obtenir beneficis ràpids, però a mesura que cada vegada hi havia més gent que començava a fer-ho, tots els recursos de la xarxa van començar a dirigir-se a transaccions relacionades amb el llançament aeri.

Això fa augmentar efectivament el cost de l’execució de contractes a la xarxa milers de vegades, de manera que la xarxa es va desaccelerar i un nombre important de persones deixen de fer-ho servir junts per frustració. El llançament aeri va crear essencialment un efecte similar al que passa quan els pirates informàtics o actors maliciosos d’una xarxa blockchain intenten llançar el que es coneix com un atac DDOS. És llavors quan la gent inicia la sessió a una xarxa i envia correu brossa per frenar-ho tot, cosa que provoca que la gent perdi diners, el seu seny o tots dos.

Desafiaments per als tres projectes

L’ús actiu de la cartera de la xarxa EOS continua disminuint a mesura que avança el 2020. No cal dir que hi ha molta feina per fer perquè la xarxa recuperi la confiança d’alguns dels seus usuaris més fidels. Dit això, només perquè Ethereum i Tron augmentin, no vol dir que ells tampoc no s’enfrontin a reptes significatius.

La realitat és que la major part del creixement d’ambdues xarxes està lligat a una indústria de risc / alta recompensa, el joc. Tot i que els casinos centralitzats tradicionals tenen pràcticament una llicència per imprimir diners i poden comptar amb les seves arques per continuar construint grans establiments de maó, una situació similar de correu brossa a la xarxa Tron o Ethereum donaria resultats similars.

El que també és important tenir en compte és que el creixement de Tron, en particular, depèn del joc i del joc. La categoria d’ús d’atzar i d’alt risc a la plataforma és responsable que el 83% de tots els usuaris transfereixin tokens Tron entre ells. Això és fantàstic per al joc com a cas d’ús, però l’ideal és que una xarxa vulgui diversificar la seva base d’usuaris, tal com ho faria qualsevol altre negoci o inversió sòlida..

Allà és on brilla Ethereum. La plataforma ha experimentat un augment del 163% a la seva categoria de Jocs i Mercats. El major èxit del gener va ser el joc conegut com Brave Frontier Heroes, que alberga més de 1.200 carteres actives diàries. El joc d’apostes PoolTogether també va duplicar la seva base d’usuaris el mes passat.

Què seguirà per al trio amable per als jocs d’atzar??

Cap altre projecte altcoin pot fer molt per fer caure Ethereum de la seva perxa com la segona criptomoneda més valuosa del món. Això simplement perquè ETH és l’altcoin original i la xarxa puntua usuaris d’una varietat de categories diferents de la manera que les cadenes de blocs més joves i emergents no podran arribar durant força temps, encara que només sigui per falta de reconeixement de marca..

Tot i això, els tres han de ser capaços de demostrar les mateixes coses en el context del joc i del joc. Que poden servir els usuaris ràpidament, permetre que tothom pugui jugar net i, per descomptat, donar a tots els jugadors i jugadors l’oportunitat de guanyar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me