ISM No Manufacturing demostra que el rebot econòmic encara continua als Estats Units

La recuperació econòmica va començar força fort a tot el món durant els mesos de maig i juny, però, des del juliol, la recuperació s’ha reduït a Europa, així com a altres llocs. Tot i això, continua sent fort als Estats Units, tot i la caos que hi ha abans de les eleccions generals, que s’acosten ràpidament.

L’indicador de no fabricació ISM va augmentar al juliol, però es va refredar una mica a l’agost i s’esperava que es refredés encara més al setembre, però, en canvi, es va publicar encara un altre augment el mes passat, superant els nivells de pre-pandèmia i confirmant la bona forma de l’economia nord-americana. Tot i això, el dòlar no va augmentar després que es publiqués aquest informe; de fet, el dòlar va baixar. Ara els comerciants estan més concentrats en la factura d’estímul dels Estats Units, que podria aprovar-se aviat.

 

Índex ISM de fabricació de setembre de 2020

 • Índex de serveis ISM de setembre 57,8 contra 56,2 previstos
 • L’índex de serveis ISM d’agost va ser del 56,9

Detalls:

 • Activitat empresarial 63,0 vs. 62,4 el mes passat
 • Noves comandes 61,5 contra 56,8 el mes passat
 • Retard de comandes 50,1 vs. 56,6 el mes passat
 • Ocupació a 51,8 des dels 47,9 del mes passat
 • Noves comandes d’exportació 52,6 enfront de 55,8 el mes passat
 • Importa 46,6 enfront de 50,8 el mes passat
 • Entregues de proveïdors 54,9 vs. 60,5 el mes passat
 • Canvi d’inventari 48,8 vs. 45,8 el mes passat
 • Sentiment de l’inventari 55,4 vs. 52,5 el mes passat

Els detalls de l’enquesta són fins i tot millors que els titulars, amb les noves comandes i l’ocupació ambdós en augment.Comentaris a l’informe:

 • “El negoci ha estat força estable durant l’estiu; no obstant això, encara hi ha una gran incertesa a mesura que avancem a la tardor i a l’hivern [i] com serà el nostre volum de vendes “. (Agricultura, Silvicultura, Pesca & Cacera)
 • “La nostra indústria s’enfronta a una perspectiva desoladora, ja que els estudis de Hollywood han retirat gairebé tot el seu contingut des d’octubre i novembre i l’han traslladat a l’any vinent. Juntament amb els mandats estatals de salut que restringeixen la nostra assistència, esperem operar amb pèrdues el 2020 i el 2021 “. (Arts, Entreteniment & Recreació)
 • “Les ordres de treball milloren ràpidament. La manca de mà d’obra disponible té un impacte significatiu en la nostra capacitat per complir les comandes ”. (Construcció)
 • “Com a universitat pública estatal, la nostra previsió econòmica depèn que el nostre campus romangui obert i els estudiants estiguin al campus. Actualment, els nostres estudiants es troben al campus, però tenim una petjada reduïda amb una disminució del 25 per cent en els estudiants que viuen en un habitatge proporcionat per la universitat. La inscripció va baixar un 2% i la majoria s’atribueixen a COVID-19. Molts estudiants opten per quedar-se a prop de casa i assistir a classes a la seva universitat o universitat local. En general, els nostres ingressos cauran lleugerament aquest any, sempre que el nostre campus romangui obert. Si hem d’enviar estudiants a casa a causa d’un brot de COVID-19, experimentarem una reducció dràstica dels nostres ingressos ”. (Serveis educatius)
 • “La indústria d’assegurances experimentarà un cert impacte a causa de la intempèrie i els danys patrimonials relacionats amb la protesta i la interrupció empresarial”. (Finances & Assegurança)
 • “Els procediments electius es mantenen a nivells gairebé històrics, fins i tot amb pics periòdics i petits de coronavirus a la regió. La nostra organització retrocedeix i aprova alguns dels projectes de capital aprovats anteriorment per a aquest any, i no tots, i comença a reagrupar-se i planificar / pressupostar per al 2021. Continuem tenint personal amb més funcions administratives que el personal de serveis clínics i compartits. que funcionin bé en entorns de treball alternatius no tornaran fins (com a molt aviat) a mitjans de l’any vinent. La nostra productivitat continua sent alta, possiblement superior, que quan som a les nostres oficines, almenys per a funcions de serveis compartits que no tenen problemes de tecnologia de la informació [TI]. Comencem a veure un augment de les comandes endarrerides i dels rebuigs dels nostres principals proveïdors. El final de curs normalment comporta més discontinuacions i consolidacions de catàlegs per part dels proveïdors i, a més dels problemes de productes COVID-19, els recursos s’estenen més ”. (Atenció sanitària & Assistència social)
 • “El nivell d’activitat es manté estable, amb perspectives optimistes”. (Mineria)
 • “La confiança del client es retrocedeix a mesura que augmenta la creença en el final, o potser la domesticació, de COVID-19; tanmateix, comporta un alt grau de precaució quant a la incertesa al mercat i la reticència a comprometre’s. Les converses exploratòries augmenten, però les ordres difícils no ”. (Professional, científic & Serveis tècnics)
 • “El negoci ha tornat sòlidament des de mitjans de juliol, amb un fort agost i setembre. No obstant això, els proveïdors estan plagats de desafiaments en temps de lliurament impulsats per (1) pràctiques de precaució en termes de reconstrucció de la capacitat, (2) dificultats de contractació per a aquells que intenten augmentar la capacitat i (3) l’impacte dels huracans recents en algunes regions “. (Comerç al detall)
 • “Molt bona tendència de vendes en vendes de productes de millora de la llar, però existeixen desafiaments en les condicions del mercat, com ara una capacitat limitada de l’oceà des d’Àsia fins als Estats Units, retards en el port i el ferrocarril com a resultat de l’impacte de la pandèmia COVID-19” (Comerç a l’engròs). 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector