Forex Signals Session US Brief, 11 de novembre: les dades econòmiques del Regne Unit decepcionen, però el GBP es manifesta en els comentaris de Farage

L’acció dels preus en els mercats financers avui ha estat força tranquil·la i esperava que es fes encara més silenciosa i acabi desapareixent quan ens dirigim cap al final de la sessió europea, ja que els mercats nord-americans estan tancats pel Dia del Record. Tot i que, durant la sessió europea, hem vist una acció de preus decent en parells de GBP. GBP / USD va augmentar uns 120 pips més amunt abans. Però això no prové de l’informe del PIB, que mostrava que l’economia del Regne Unit continua debilitant-se, ja que tots els components van perdre les expectatives i molts d’ells van ser negatius.

El PIB del Regne Unit es va contraure durant els mesos d’agost i setembre, però en el conjunt del 3T, el PIB del Regne Unit es va expandir un 0,3%, cosa que significa que el Regne Unit va evitar per poc una recessió tècnica, després de la contracció del 0,2% del 2T. Però l’economia continua debilitant-se, tal com han demostrat els dos últims informes mensuals del PIB. A més, la fabricació, la producció industrial i la construcció es van tornar a contraure al setembre, mentre que la inversió empresarial es va reduir en el segon trimestre.

Per tant, el GBP no es va moure molt sobre aquestes xifres, però els comentaris de Nigel’s Farage sobre les eleccions al Regne Unit van fer que el GBP augmentés. A principis de mes, vam escoltar al líder del partit del Brexit, Farage, que el seu partit del Brexit lluitaria en tots els fronts de les eleccions del Regne Unit que se celebraran el 12 de desembre. Però avui ha dit que no desafiarà els escons del partit conservador i, en canvi, se centrarà en treure escons als laboristes. Això va a favor dels conservadors i redueix l’imparell d’un parlament penjat després de les eleccions. Tot i que la situació no és tan clara, el GBP ha fugit amb aquests comentaris.

La sessió europea

  • Producció industrial francesa – La producció industrial ha estat volàtil a França, registrant importants descensos en dos dels darrers tres mesos. L’informe del mes passat va mostrar que la producció industrial va disminuir un 0,9% a l’agost, mentre que aquest mes s’esperava que la producció hagués augmentat un 0,4% al setembre. Però es va perdre les expectatives del 0,3%. Les nòmines privades van arribar al 0,3%, tal com s’esperava per al mateix mes, però el mes d’agost es va revisar a un 0,2% del 0,3%. El dèficit de la balança comercial també ha augmentat encara més avui.
  • Pompeo parlant a Berlín – El secretari d’estat nord-americà Pompeo parla a Berlín i diu a l’audiència alemanya que el vostre propi cap d’intel·ligència ha dit que no es pot confiar en Huawei. En referència al gasoducte Nord Stream 2, Pompeo va dir que no volem que els subministraments energètics d’Europa depenguin dels capricis de Putin. Busquem que totes les nacions ajudin a tornar Teheran a la taula de negociacions. L’OTAN necessita créixer i canviar, si no, corre el risc de quedar obsoleta. Volem més comerç amb Europa. Irracional pensar a Rússia com un soci digne a l’Orient Mitjà. Els oficials nord-americans encara estan a terra a Síria, no ens vam retirar. La Xina suprimeix avui la gent amb tàctiques.
  • RBNZ reduirà els tipus d’interès en la propera reunió? – El Banc de Reserva de Nova Zelanda ha reduït els tipus d’interès dues vegades en les darreres reunions, reduint-los en 75 punts bàsics. Han deixat de reduir les taxes, però les probabilitats s’inclinen cap a una altra reducció de les taxes a la propera reunió. RBNZ
  • El primer ministre d’Escòcia que parla sobre el Brexit – El primer ministre escocès, Nicola Sturgeon, va fer comentaris avui abans. Va dir que si hi ha un parlament penjat, el seu partit intentarà formar una aliança progressista per bloquejar els conservadors del govern. Si l’SNP guanya les eleccions a Escòcia, la pregunta al Parlament del Regne Unit seria: “Què us dóna el dret a aturar el vot per la independència?” L’SNP intentarà formar aliances al Parlament per aturar el Brexit. Impulsaria una dura negociació per donar suport a un partit per formar govern.

La sessió dels EUA

  • Informe d’habitatge canadenc – Els permisos de construcció es van reduir a Canadà més del que s’esperava, arribant al -6,5% al ​​setembre enfront del -2,0% estimat. El mes anterior també es va revisar per sota del 5,6%, passant del 6,1%. Els permisos residencials també van ser negatius al -10,7% al setembre, amb permisos unifamiliars al -8,7% i múltiples permisos al -12,1%.
  • Informe d’ocupació canadenc – L’informe d’ocupació de Canda s’ha publicat i la taxa d’atur es manté sense canvis, fins al 5,5%, tal com s’esperava. Però, el canvi net de l’ocupació va arribar als -1,8k contra 15k estimats. El mes anterior es va mantenir sense canvis en 53,7 k. L’ocupació a jornada completa es va situar en -16,1k vs + 2,5k esperats. Aquest és un signe negatiu, però es produeix després d’un mes fort quan l’ocupació a temps complet va augmentar al voltant dels 70.000. La taxa de participació es va mantenir sense canvis en el 65,7% enfront del 65,7% estimat.
  • Bostic Speaking de FED – El president de la FED d’Atlanta, Bostic, parlava fa un temps a Bloomberg TV, dient que creu que la FED és una mica acomodàtica. No tenim tant d’espai en una recessió i encara hi ha riscos per a l’economia, no s’ha resolt molt. Omplir llocs de treball d’entrada és extremadament competitiu. Estem veient competència i això s’està mostrant en salaris i salaris per a les persones que canvien de feina. Probablement no hauria estat contrari a la reducció de la taxa d’octubre.

Oficis a la vista

GBP / USD baixista

  • La tendència ha estat baixista aquesta setmana
  • El dòlar nord-americà s’ha tornat alcista
  • Les administracions locals estan baixant el preu

El 200 SMA ofereix una sòlida resistència per GBP / USD avui

El GBP / USD ha estat força alcista les darreres setmanes, ja que les perspectives d’un escenari de Brexit sense acord han disminuït considerablement. Però, la tendència ha canviat aquesta setmana a mesura que l’atenció es va centrar en el dòlar americà. Les mitjanes mòbils han proporcionat resistència a aquest parell en retrocessos més alts, cosa que fa que la tendència baixi. Avui veiem una petita reculada més alta, que sembla més aviat una consolidació. Però el 200 MA (morat) s’ha convertit en resistència, cosa que impedeix que aquest parell pugi més. Per tant, crec que la consolidació podria acabar aviat.

En conclusió

El dòlar nord-americà ha estat alcista tota la setmana i fa nous màxims avui, de manera que sembla que el Buck acabarà la setmana amb el peu correcte. Tot i que, en les darreres hores, els refugis segurs també han atret algunes ofertes. Així doncs, sembla que el mercat es prepara abans del cap de setmana, ja que els comerciants es posicionen només per ser prudents, ja que pot passar qualsevol cosa durant el cap de setmana: podria començar una guerra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me