Ethereum Express llança productes per a jocs d’apostes i mineria

Ethereum Express llança dos projectes pilot, un relacionat amb el joc i l’altre amb la mineria de criptomonedes que afectarà 48.000 usuaris i mostrarà la velocitat de millora que desenvolupen el sistema Ethereum Express fins al 2020 i més enllà. Aquest nou i emocionant desenvolupament no només pot millorar l’experiència de l’usuari en dos dels casos d’ús més populars de la indústria blockchain, sinó que tindrà un impacte profund en el conjunt de la indústria..

Què és Ethereum Express?

Com diu el nom, Ethereum Express està pensat per fer exactament el que fa el projecte Ethereum. Està processant transaccions més ràpidament que la xarxa Ethereum i permetent als desenvolupadors fer el que millor poden fer, llançant la propera onada de les aplicacions descentralitzades més emocionants de la indústria blockchain. Com passa amb la majoria d’iniciatives en el món de la tecnologia descentralitzada, Ethereum Express està totalment impulsat per la comunitat.

El veritable avantatge de tot el projecte és que la velocitat de transacció que pot oferir la xarxa Ethereum Express és aproximadament 10 vegades més ràpida que la cadena de blocs Ethereum original i una al·lucinant 20 vegades més ràpida que la xarxa Bitcoin.

Només per posar en perspectiva els múltiples anteriors, tingueu en compte que, en aquest moment, la xarxa Bitcoin només gestiona set transaccions per segon, mentre que la cadena de blocs d’Ethereum només pot gestionar 15 transaccions per segon. Tot i que Ethereum Vitalik Buterin espera escalar Ethereum a 100.000 transaccions per segon en el futur, aquest desenvolupament encara és força llunyà.

Principis bàsics d’Ethereum Express

La moneda EEX i el seu desenvolupament estan definits pels titulars de tokens, cosa que permet a cada usuari influir en el futur de la xarxa. Tothom juga un paper en el procés de presa de decisions. Tothom té autoritat. Contrasta amb Bitcoin i Ethereum, que permeten intrínsecament la major part del poder als miners més potents i als validadors més rics. La moneda EEX és totalment transparent i permet liquidar transaccions amb contractes intel·ligents.

El nucli principal del projecte és promoure la participació de la comunitat, l’autoritat, la seguretat i la rapidesa distribuïdes de manera justa.

Per què Mining Express és el primer cas d’ús

Mining Express és la cinquena empresa minera més gran del món. Com que és tan gran, la companyia amplia enormement la seva xarxa de socis i també guanya diners. Treballar amb EEX és essencialment una oportunitat per a Mining Express per provar la validesa de la xarxa i, finalment, augmentar els beneficis. El moviment té sentit per a ambdós projectes, ja que la mineria és el cas d’ús més popular de la indústria i millorar l’eficiència del procés pot impulsar la indústria de la cadena de blocs en general.

Com impactarà Ethereum Express en el joc

Si fer que la mineria de criptomonedes sigui més eficaç és el factor més motivador darrere de l’augment de les velocitats de transacció de la xarxa, el joc ha de ser un segon proper. Penseu que el 2013, més del 50 per cent de totes les transaccions de Bitcoin estaven relacionades amb el joc. Tenint en compte que la xarxa Bitcoin llançada el 2008, per a més de la meitat de totes les transaccions relacionades amb el joc és un nombre absolutament enorme.

Quant valen realment les transaccions d’apostes relacionades amb Bitcoin??

En el moment àlgid del boom de preus de Bitcoin el 2017, es calcula que es van utilitzar més de 3,7 milions de bitcoins per apostar en llocs de jocs per valor aproximat de 4.500 milions de dòlars. Aproximadament al mateix temps, els tokens Ethereum van fluctuar en el seu valor entre 800 i 1.500 dòlars, però gran part d’això van tenir a veure amb les vendes de tokens i la recaptació de fons de projectes de criptomoneda coneguts com a oferta inicial de monedes.

Tot i això, la popularitat de les ofertes inicials de monedes i del joc es mantindrà constant al món de les criptomonedes el 2020 i més enllà, i el fet que la xarxa Ethereum Express sigui 20 vegades més ràpida que Bitcoin només significa que els jugadors que busquen acció de manera ràpida i eficient Una manera segura pot ajudar a potenciar el valor de la moneda EEX i el seu ecosistema de la mateixa manera que han fet per Bitcoin i Etherum.


Apostant per la transparència i EEX

El cost global dels projectes pilot per la seva participació a Mining Express i provar casos d’ús relacionats amb els jocs d’atzar a la xarxa EEX costarà uns 500 milions de dòlars i implicarà usuaris dels Estats Units, Japó, Brasil i diversos altres països..

Si EEX demostra tenir èxit, el projecte podria estar al capdavant de la transparència en la indústria del joc de criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector