Esteu cercant un parell de divises volàtils per negociar la setmana que ve? Vigileu els USD / CAD

Hola, comerciants! Els mercats s’han mogut i, amb sort, heu obtingut alguns beneficis. Un instrument que no s’ha mogut gaire, però, és el USD / CAD. Aquest parell ja es consolida des de fa un parell de setmanes i ha format un tipus de formació de triangle / falca.

Llavors, per què ens molestaríem en mirar un inactiu? parell de divises? Bé, perquè sabem que aquestes fases de consolidació no duren mai per sempre. Quan una parella ha passat molt de temps consolidant-se o abastant-se, això sovint condueix a un eventual esclat que pot ser molt potent. És gairebé com si el parell acumulés energia amb la qual esclata violentament, destrossant el vell abast paràmetres. Vegem alguns gràfics:

 

USD / CAD: un volcà inactiu

Buscant una moneda volàtil 1Gràfic diari en USD / CAD

Sembla que aquest parell arriba al punt en què es podria produir un gran moviment. La setmana que ens queda per davant, aquest parell tindrà notícies econòmiques realment importants fora del Canadà. El primer esdeveniment és el Core Vendes al detall número el dimecres a les 13:30 GMT. Es preveu que aquest nombre arribi al 0,8%. Si la lectura real arriba al 0,8% o més, el dòlar canadenc se’n podria beneficiar. El número de vendes al detall es publicarà al mateix temps que el número bàsic de vendes al detall.

Les properes dades importants de la regió són el divendres a les 13:30 GMT, el Core IPC i números de l’IPC (números de l’índex de preus al consumidor). Les xifres de l’IPC superiors a les esperades són positives per al dòlar canadenc. Si canvieu el dòlar canadenc la setmana vinent, heu de ser conscients d’aquests esdeveniments.


Una altra cosa que hem de tenir en compte quan analitzem els parells de dòlars canadencs és el preu del petroli, és clar. Com ja sabreu, el dòlar canadenc i el preu del petroli estan molt correlacionats perquè la producció de petroli té un paper important en l’economia canadenca. El procés d’extracció del petroli al Canadà és més car que en moltes altres parts del món, de manera que el preu del petroli té un paper realment important en la salut de l’economia canadenca i, per descomptat, en la força del dòlar canadenc. Vegem un gràfic del preu del petroli:

 

Petroli cru WTI: també es mou cap als costats

Buscant una moneda volàtil 2Gràfic diari del cru de WTI

Com podeu veure en aquest gràfic, el preu del petroli s’ha negociat lateralment durant diverses setmanes. No sembla que es produeixi cap avenç aquí aviat, però mai se sap. Si els nivells de subministrament de petroli augmenten una vegada més, el preu del petroli pot tenir dificultats per arribar aviat a màxims nous. Mentre que l’OPEP (Organització dels Països Exportadors de Petroli) fa un esforç per reduir la producció de petroli, els nord-americans i molts altres productors de petroli fan tot el possible per impulsar la producció de petroli. No s’espera que l’enfonsament del subministrament de petroli disminueixi aviat, de manera que les perspectives del preu del petroli es mantindran laterals i fins i tot baixistes. Això podria exercir pressió sobre el dòlar canadenc. Per contra, si el preu del petroli aconsegueix conquerir terrenys més alts, podria donar suport al dòlar canadenc. Preneu nota del preu del petroli si esteu negociant el dòlar canadenc!

Pel que fa al USD / CAD, també hem de vigilar les dades econòmiques dels Estats Units. Tenim números de vendes d’habitatges existents el dimecres a les 15:00 GMT i els números de vendes d’habitatges nous el divendres a les 15:00 GMT. Tanmateix, s’espera que l’esdeveniment més important sigui el llançament del FOMC acta de la reunió el dimecres a les 19:00 GMT.

Vegem alguns altres instruments, no??

 

EUR / USD: encara negatiu

Buscant una moneda volàtil 3Gràfic diari EUR / USD

L’EUR / USD es va tancar per sota dels 20 dies exponencials Mitjana mòbil el divendres. De moment, els bous no semblen tenir moltes ganes de defensar el seu territori. Si aquest parell continua cotitzant per sota del 20-EMA, possiblement podríem veure una nova prova dels mínims anuals en poques setmanes. El meu biaix continua sent baixista per ara, però no podem descartar algun moviment lateral de preus a curt termini.

 

AUD / USD: esgotar-se

Buscant una moneda volàtil 4Gràfic diari AUD / USD

L’AUD / USD continua cotitzant en un rang molt ampli. Tanmateix, sembla que aquest parell està realment lluitant per assolir la gamma més alta. Apropem una mica per conèixer millor el rendiment de la parella durant els darrers dies:

Buscant una moneda volàtil 5Gràfic diari AUD / USD

Tot i que el parell continua cotitzant per sobre de la mitjana mòbil exponencial de 20 dies, presenta alguns signes d’esgotament. Es pot veure que els bous tenen dificultats per fer pujar el preu i que és probable que la gamma superior es mantingui com a resistència.

Al primer gràfic de AUD / USD, és possible que hagueu notat que la distància de l’última onada és realment gran: aproximadament 570 pips. Des del punt de vista cíclic, és probable que hi hagi una inversió, sobretot perquè el preu és a prop de la gamma superior i ja reacciona negativament a aquesta zona de resistència.

El dimarts ho tenim RBA (Reserve Bank of Australia) acta de la reunió a les 00:30 GMT. Això pot provocar substancials volatilitat, així que tingueu en compte aquest risc d’esdeveniment. Més endavant, hi ha un discurs del governador de l’RBA, Philip Lowe, a les 21:30 GMT, que també té el potencial de Australià.

Una última cosa: si teniu previst negociar dilluns, heu de tenir en compte que són vacances als Estats Units i al Canadà. Les vacances als Estats Units tenen una manera de limitar la volatilitat del mercat, així que tingueu-ho present. A l’altra banda de l’escala, els xocs inesperats del mercat poden ser més dramàtics quan la liquiditat és escassa, així que no us penseu que vacances com aquestes tenen menys risc que els altres dies normals de negociació.

Que tingueu una setmana pròspera nois!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me