Els intercanvis BTC es beneficien de la plataforma AlphaPoint

Plataforma d'intercanvi AlphaPoint

Mentre Bitcoin es dirigeix ​​cap a l’adopció generalitzada, la demanda d’empreses com la Intercanvi de Bitcoin creix. Això requereix proveïdors de serveis que puguin donar suport a empreses emergents i fins i tot empreses establertes que atenguin aquestes necessitats al mercat.

És aleshores quan AlphaPoint entra en escena, una empresa que ofereix una plataforma de canvi de divises i de remàrqueting digital de marca blanca. El nostre corresponsal de CoinPoint va parlar amb Vadim Telyatnikov, CEO d’AlphaPoint, que va donar llum sobre com el seu negoci afecta l’ecosistema Bitcoin.

CEO Vadim TelyatnikovFins i tot va expressar el seu interès per la “transparència i un joc demostrablement just” que va fer possible la moneda digital, que mostra indicis de col·laboració probablement de la Plataforma d’intercanvi AlphaPoint amb apostes de Bitcoin i fins i tot Bitcoin forex mercats en el futur.

Hola Vadim. AlphaPoint opera al mercat Bitcoin. Com us vau lliurar a Bitcoin o a la criptomoneda en general?

Poc després de vendre la meva última empresa a OpenX, vaig ajudar a crear Admire Capital, un fons de cobertura activista i de valor sistèmic. Vam començar a negociar Bitcoin a Admire, però vam decidir que no hi havia prou liquiditat per seguir-lo com a estratègia independent. Tot i que no vam perseguir Bitcoin a Admire, em vaig enamorar de la cadena de blocs i de la tecnologia subjacent. Veure l’enorme potencial em va portar finalment a decidir que aquí era on necessitava dedicar el 100% de la meva energia.

Com descriuríeu la relació entre la vostra última empresa i la criptomoneda?

El paper d’AlphaPoint és construir i mantenir infraestructures fiables i escalables per a borses i empreses que necessiten accés a liquiditat. En proporcionar tecnologia i infraestructura als intercanvis, ajudem a garantir que totes les persones del món puguin accedir fàcilment a la compra i venda de moneda digital.

La nostra missió és facilitar a les empreses el llançament, l’escala i l’intercanvi de divises digitals a tot el món. Oferim una plataforma SaaS que permet als empresaris llançar ràpidament el seu propi canvi de moneda digital i ajuda les empreses establertes a afegir suport per a monedes digitals a les seves ofertes actuals. En última instància, pretenem ajudar a canviar la manera com transaccionen el món empresarial i la gent quotidiana.

Quins han estat els èxits remarcables que heu tingut en operar el vostre negoci des que va començar?

Llançar el nostre primer client a principis del 2014 i assolir la nostra quinzena fita de clients van ser els grans èxits inicials. Recentment, vam estar molt emocionats quan Bitfinex, l’intercanvi BTCUSD més gran del món, va optar per migrar a la nostra plataforma.

Bitfinex

Què tal els principals reptes que afronta per afavorir la seva causa?

Els nostres primers reptes eren de caràcter tècnic, amb el focus centrat en construir la plataforma més ràpida i escalable possible. La majoria dels reptes als quals ens enfrontem avui els trobem indirectament a través dels nostres clients. Sovint s’enfronten a incerteses reguladores i reptes per garantir la banca. Com a resposta, hem pres mesures per ajudar els clients a automatitzar els processos de compliment, hem educat els intercanvis sobre qüestions reguladores i els hem ajudat amb les relacions bancàries quan sigui possible..

Hi ha hagut canvis significatius al mercat que abans com l’any passat. Com descriuríeu l’economia Bitcoin actualment?


Ara mateix estem veient com s’està construint una capa d’infraestructura necessària per a la propera onada d’aplicacions. Fins ara, les empreses que han guanyat més tracció a l’espai Bitcoin s’han centrat en la infraestructura (intercanvis com Bitfinex o serveis de cartera com Coinbase) i hem vist que les aplicacions que s’enfronten als comerciants s’han implementat amb èxit a la part superior d’aquesta capa, més de 80.000 els comerciants accepten Bitcoin. El següent pas és aprofitar la creixent base d’infraestructures per construir aplicacions innovadores i orientades al consumidor per a una adopció més àmplia.

Creiem que a mesura que es desenvolupin aplicacions més útils, la demanda de Bitcoin augmentarà i això reduirà la volatilitat a llarg termini. També creiem que l’ús d’aplicacions que bloquegen Bitcoin a monedes existents (per exemple, Tether, Bitreserve o Coinapult Locks) continuarà creixent en popularitat com a forma de gestionar la volatilitat.

Tanmateix, heu arribat a una predicció de preus de Bitcoin?

En aquest moment tinc 50/50 que s’estabilitzarà al voltant de 100 o 400 dòlars.

De quines maneres creieu que AlphaPoint impacta positivament en la promoció i adopció global de Bitcoin?

Perquè Bitcoin continuï creixent i evolucionant, és crucial que es pugui canviar ràpidament i fàcilment per qualsevol moneda fiduciària i viceversa. Això és cert si l’usuari final és una empresa individual o multinacional. Oferim al mercat una arquitectura provada i segura per construir aquestes solucions d’intercanvi.

Pressupost AlphaPointCom veieu els efectes dels altcoins o de la tecnologia Bitcoin 2.0 sobre el futur de Bitcoin?

Com la resta de la comunitat, tenim moltes ganes de veure què passa amb Sidechains, Ethereum, Omni i projectes similars. Estem entusiasmats amb els tipus d’aplicacions que es poden construir amb la tecnologia Bitcoin 2.0 i creiem que s’utilitzaran àmpliament en el futur.

Quins plans teniu per a les vostres empreses? Teniu previst ampliar aviat?

Ara mateix, el nostre pla és continuar construint AlphaPoint en el que tots creiem que pot ser la tecnologia “Intel Inside” que impulsi els primers intercanvis de divises digitals del món..

Hem crescut el nostre equip de manera exponencial durant els darrers mesos i tenim en marxa una sèrie de nous projectes, que anunciarem al llarg del 2015. Estem encantats del nostre nou frontend, que vam demostrar el mes passat a FinovateEurope. Es tracta d’un conjunt d’eines nou i basat en widgets que permet als clients desplegar la seva experiència d’usuari amb un temps de resposta gairebé nul.

Ara que Bitcoin crida més l’atenció, quins consells podeu donar als milers d’entusiastes del Bitcoin, especialment als nous adoptants i emprenedors??

Aquests són encara els primers dies. Molts problemes encara estan pendents de ser resolts i la comunitat sempre té gana d’innovació i coneixement. És important tenir en compte que, a mesura que s’està construint més infraestructures, que obren el camí per a la propera onada d’aplicacions, encara no hi ha cap aplicació destructiva per a Bitcoin ni per a la cadena de blocs. Els empresaris s’haurien de centrar en la creació d’aquesta aplicació assassina.

Abans de tancar, un dels mercats de Bitcoin més forts continua sent el joc de Bitcoin. Té alguna opinió sobre aquesta indústria?

No treballem directament a l’espai dels jocs d’atzar, però estem emocionats per les oportunitats que veiem per obtenir transparència i un joc demostrablement just. Sovint els intercanvis s’utilitzen conjuntament amb llocs de jocs per a la conversió Bitcoin / fiat.

Qualsevol informació addicional que vulgueu compartir amb el món?

Preveixo que l’impacte de la cadena de blocs sobre la indústria de pagaments rivalitzarà amb l’impacte d’Internet en els mitjans i el contingut. Poder jugar un paper i ajudar a avançar la indústria és increïblement emocionant.

Us desitjo tot l’èxit amb AlphaPoint i moltes gràcies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector