“Els CV com Bitcoin no són moneda de curs legal” – Govern. de l’Índia publica comunicat oficial

publicitat Phemex

El nostre equip d’investigació ha presentat els darrers desenvolupaments del govern indi per regular l’ús de monedes virtuals i bitcoins

Hola nois!

Poques hores després que l’article sobre els principals intercanvis de bitcoins de l’Índia que tancava les seves transferències bancàries es convertís en viral, el ministeri de finances va presentar la seva declaració que advertia a la gent contra l’ús de bitcoins.

Encara que govern. L’Índia encara no ha classificat l’ús de criptomonedes com a il·legal, però ha plantejat serioses preocupacions sobre transaccions i pagaments realitzats en criptomonedes / moneda virtual. Govern anterior. L’Índia ha presentat l’advertència sobre l’ús de monedes virtuals en diverses ocasions d’aquest any.

La declaració es llegeix-

“Els usuaris, els titulars i els comerciants de VC ja han estat advertits tres vegades, al desembre de 2013, febrer de 2017 i desembre de 2017, pel Reserve Bank of India sobre els possibles riscos financers, operatius, legals, de protecció dels clients i de seguretat que s’exposen a ells mateixos invertint en Bitcoin i / o altres CV. “

El Govern de l’Índia publica una declaració sobre l’estat del bitcoin i d’altres monedes virtuals

Els desenvolupaments de Indian Govt. cap a la regulació de monedes virtuals.

La primera advertència oficial va venir del govern indi. Al desembre de 2013, quan RBI va emetre un comunicat de premsa i hi havia les principals preocupacions en aquest comunicat de premsa.

  • La creació, la negociació o l’ús de VC, inclosos els bitcoins, com a mitjà de pagament, no estan autoritzats per cap banc central o autoritat monetària.
  • El comunicat de premsa esmentava clarament que hi ha hagut diversos informes mediàtics sobre l’ús de VC, inclosos Bitcoins, per a activitats il·lícites i il·legals en diverses jurisdiccions..  
  • L’absència d’informació de contrapartides en sistemes anònims / pseudònims entre iguals podria sotmetre els usuaris a incompliments involuntaris del blanqueig de diners i combatre les lleis sobre el finançament del terrorisme (AML / CFT).

Podeu llegir els comunicats de premsa completsaquí.

Gràcies a aquesta afirmació, els principals intercanvis criptogràfics indis van reestructurar els seus marcs i van introduir els estàndards AML i KYC en els seus processos. Però, aquesta precaució només es va imposar als dipòsits i retirades de monedes fiduciàries i no de bitcoins o monedes virtuals.

Mentrestant, el preu i la valoració de mercat del bitcoin van assolir nous nivells. El preu del Bitcoin va arribar als 1.000 dòlars el gener del 2017, cosa que va provocar un gran augment de la popularitat i la demanda d’aquesta criptomoneda a l’Índia i la resta del món..

Gràcies a aquests avanços, el RBI va presentar un comunicat de premsa més el gener del 2017. Els RBI’s publicació pública disponibles al seu lloc web:

“El Banc de Reserva de l’Índia informa que no ha donat cap llicència / autorització a cap entitat / empresa per operar aquests sistemes ni tractar amb Bitcoin ni cap moneda virtual. Com a tal, qualsevol usuari, titular, inversor, comerciant, etc. que es tracti amb monedes virtuals ho farà al seu propi risc. “

En esdeveniments posteriors, Chris Burnish (ARK’s Blockchain) va publicar un gràfic sobre els principals mercats d’intercanvi de criptomonedes a Twitter i va destacar el paper creixent de l’Índia en el mercat mundial., amb l’Índia el 10% del comerç total al juny.

El govern. va presentar un altre comunicat de premsa el 5 de desembre en què afirmava que preocupava l’ús de bitcoins i altres criptomonedes. Aquí hi ha enllaç

Quin significat té aquesta afirmació?

Bé, és possible que escolteu alguns títols aproximats després d’aquesta publicació d’aquesta declaració del ministeri de finances “El comerç en criptografia pot provocar pèrdues de diners”, simplement significa que la vostra inversió és el vostre risc i no implica cap risc per als vostres fons o bancs. comptes.

Títols enganxosos que provoquen bombo i por

que es farà per espantar-vos. Per tant, abans de creure en qualsevol publicitat mediàtica, seguiu els enllaços proporcionats i llegiu la declaració oficial de Govt. i tractar d’entendre els punts principals que el govern. està augmentant.

CoinGape aviat presentarà una llista de precaucions que podeu prendre i també de possibles regulacions que es poden imposar a les criptomonedes a l’Índia. Fins llavors, feu un seguiment de les vostres transaccions i estigueu al dia!

Feu-nos saber les vostres opinions sobre els cursos de blockchain i la criptomoneda en els comentaris següents o per obtenir més informació, escriviu-nos a [email protected]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me