Els 10.000 dòlars són el nou pis per a Bitcoin?

El preu de Bitcoin continua augmentant constantment des que l’esdeveniment a la meitat va tenir lloc l’11 de maig de 2020. Atès que el preu va tocar fons a 3.100 dòlars americans al començament de la pandèmia de coronavirus, el fet que Bitcoin estigui coqueteando ara amb la marca de 10.000 dòlars significa inversors amb un bon calendari, ja han triplicat la seva inversió en pocs mesos.

Fins i tot amb tot l’optimisme que envolta Bitcoin i totes les monedes altcoins que augmenten de valor al seu costat, sembla que cada vegada que l’or digital s’acosta als 10.000 dòlars, els comerciants baixistes retrocedeixen el preu. Tot i això, és hora de plantejar-nos una pregunta important: 10.000 dòlars seran el nou pis per a Bitcoin aviat? Anem a discutir.

El que el mercat ha de veure per justificar un pis de 10.000 dòlars

El fet que Bitcoin flirtin fins i tot amb la marca de 10.000 dòlars ara mateix és un mini miracle tenint en compte què passa amb el preu durant la pandèmia de coronavirus. Dit això, hi ha moltes coses que el mercat ha de veure abans que ningú justifiqui els 10.000 dòlars com a nou pis, com el nou preu mínim que mai més no tornem a incomplir..

Penseu per un moment en la diferència entre la variació de preus de 3.100 i 10.000 dòlars que es va produir el 2020 fins ara. Ara penseu en el fet que el desembre del 2017, el preu històric de Bitcoin va veure com la moneda flirtejava amb la marca de 20.000 dòlars.

Ara que ha vingut i desaparegut el tercer esdeveniment de la reducció de la meitat de Bitcoin, molts experts creuen que la marca de 20.000 dòlars està dins del seu abast i que es superarà de nou a finals d’any. Però també hi ha raons per considerar que el preu pot caure en picat.

Creuar temporalment la marca de 10.000 dòlars simplement no és suficient. Des d’un punt de vista fonamental, la disminució del nombre de bitcoins nous que entren en circulació gràcies a l’esdeveniment més recent a la meitat fa essencialment un 50% menys rendible romandre al negoci de la mineria criptogràfica. Això significa que les empreses mineres més petites seran engolides per les més grans. Una consolidació d’aquest tipus centralitza eficaçment el control i esmorteix l’objectiu final de Bitcoin. Fer que l’intercanvi de valor sigui democràtic per a tothom. També significa que els vostres equips admeten la xarxa i potser un preu més baix.

Més captació institucional

L’efecte de les empreses mineres de criptografia més petites que probablement abandonin la indústria del tot podria significar que el preu de Bitcoin necessita una inversió institucional més gran per estabilitzar-se per sobre dels 10.000 dòlars. Notícies recents suggereixen que fins i tot les institucions anteriorment baixistes de Bitcoin comencen a prendre’s seriosament com una forma de cobrir el mercat i també com un mitjà per protegir els seus models de negoci existents..

Un d’aquests exemples és J.P.Morgan. El conseller delegat Jamie Dimon va mostrar-se molt franc sobre el fet que l’augment de preus de Bitcoin el 2017 no fos res més que una bombolla especulativa i que la criptomoneda gairebé no té cap valor intrínsec. No obstant això, més recentment, sembla que el banc ho considera legítim i és gairebé innegable que, en algun moment, qualsevol banc important que se senti amenaçat per les monedes digitals no tindrà més remei que comprar a la indústria.

Com que aquests bancs tenen accés a grans volums de liquiditat, tindria sentit augmentar les divises digitals i aprofitar qualsevol oportunitat que hi hagi per obtenir beneficis..

Tot i que la majoria de governs, bancs i grans empreses inversores semblen més que feliços de trobar les seves pròpies monedes digitals com una manera d’intentar convèncer els consumidors que el seu testimoni digital és tan bo com Bitcoin o qualsevol altra moneda veritablement descentralitzada, la veritat és que tot és aquests components finalment hauran de comprar cadenes de blocs que no siguin propietat de ningú. Els consumidors són prou intel·ligents per veure aquesta necessitat d’entrar ara.

Què poden fer els jugadors per apuntalar el pis de Bitcoin

Tot i que el jugador de criptografia mitjà probablement no és una balena amb milions de dòlars, hi ha una manera que la comunitat de jocs pot ajudar a apuntalar els preus de les monedes digitals. És a dir, estar a les taules de les apostes. Les transaccions d’apostes per milions de dòlars s’intercanvien diàriament a la xarxa Bitcoin i altres cadenes de blocs com Ethereum i Tron per citar-ne alguns.

Com que els preus s’aprecien com són, no hi ha millor moment que ara per sortir a les taules. Fins i tot els jugadors que perdin una aposta haurien de ser capaços de guanyar a llarg termini amb una apreciació del preu, sempre que el bon fons bancari a l’antiga es mantingui intacte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me