El petroli cru aconsegueix una tracció positiva: l’OPEP limita el subministrament.

Durant la sessió de negociació asiàtica de divendres, el WTI els preus del cru van aconseguir estendre el seu biaix alcista durant la nit. Van renovar el màxim de 9 mesos per sobre del nivell mitjà de 46,00 dòlars, principalment a causa de l’acord entre els principals productors de petroli, per continuar amb les retallades de producció induïdes per COVID-19 fins al 2021, per tal de satisfer la demanda reduïda a causa de la pandèmia del Coronavirus. Això ha alleujat les pors sobre l’oferta excessiva i ha contribuït als guanys en els preus del cru. A més, les esperances sobre les vacunes contra el coronavirus (COVID-19), junt amb les expectatives d’un paquet d’estímuls dels EUA COVID-19, continuen pesant sobre el dòlar nord-americà, que es veu com un dels factors clau que ha fet augmentar els preus del petroli , ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà.

El sentiment optimista del mercat també va tenir un paper important a l’hora de sustentar els preus del cru amb un rendiment més alt. Com a resultat, l’esperit optimista del mercat va ser recolzat per les esperances que envoltaven les vacunes contra el coronavirus, com ja hem esmentat. Mentrestant, la raó dels guanys en cru es podria associar a nous informes que suggereixen que els republicans del Congrés estan pressionant per un paquet reduït de 500.000 milions de dòlars, que anteriorment va ser rebutjat pels demòcrates, ja que argumentaven el cas d’un preu més gran . Pel costat baixista, els guanys en els preus del cru podrien ser de curta durada, ja que les preocupacions sobre l’escalada de la pandèmia COVID-19 continuen alimentant els temors de bloqueigs renovats a diversos països, que estan minant la demanda de combustible. WTI El cru cotitza actualment a 46,46 i es consolida entre 45,62 i 46,56.

El sentiment de negociació del mercat representa un comportament positiu el dia, ja que l’aparició alcista de les accions d’Àsia-Pacífic i els guanys dels futurs de les accions nord-americanes tendeixen a posar de manifest l’estat de risc. No obstant això, la raó del sentiment de risc sobre el mercat també es podria atribuir al renovat optimisme sobre una possible vacuna contra el coronavirus altament infecciós. Això va ser testimoni després del S&Els futurs P 500 es van apropar al màxim de diversos anys, mentre que les accions del comerç Àsia-Pacífic eren mixtes. Com a resultat, el sentiment optimista del mercat va jugar un paper important a l’hora de sustentar els preus del cru amb un rendiment més alt.

Val la pena recordar que les notícies sobre la vacuna suggereixen que el món aviat tindrà una cura per a la pandèmia del coronavirus. Mentrestant, Moderna i Pfizer guanyen molta atenció i els Estats Units han aprovat la vacuna de Pfizer. A part d’això, la raó dels guanys als mercats de renda variable també es podria associar a nous informes que suggereixen que els republicans del Congrés dels Estats Units van donar un to més optimista durant les converses d’ajuda al coronavirus el dijous, ja que estan pressionant per obtenir un estímul escàs de 500.000 milions de dòlars. paquet. D’aquesta manera, el sentiment optimista del mercat va jugar un paper important a l’hora de sustentar els preus del cru amb un rendiment més alt, al minar el dòlar nord-americà..

Com a resultat, el dòlar nord-americà de base general no va aconseguir cap tracció positiva, mantenint-se baixista el dia, ja que persisteixen els dubtes sobre la recuperació econòmica mundial de COVID-19. A més, el sentiment de risc sobre el mercat, recolzat per l’optimisme sobre una vacuna potencial per al coronavirus altament contagiós, també va jugar un paper important a l’hora de soscavar el dòlar segur dels Estats Units. Tanmateix, les pèrdues als Estats Units s’han convertit en un factor clau que manté la pressió sobre les pèrdues addicionals del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà. Mentrestant, l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del bitllet verd contra una moneda d’altres monedes, ha caigut a 90,703. A l’oceà, el sentiment al voltant del cru va millorar encara més després de la reunió ministerial de dijous, quan l’Organització dels països exportadors de petroli i la seva els aliats (OPEP +) van acordar alleujar les retallades de producció en 500.000 barrils diaris (BPD) a partir del gener del 2021. Aquest augment de la producció significa que l’Organització dels Països Exportadors de Petroli (OPEP) i Rússia, un grup conegut com a OPEP +, reduiran la producció 7,2 milions de BPD, o el 7% de la demanda mundial, a partir del gener, en comparació amb les retallades actuals de 7,7 milions de BPD.

Pel que fa a la baixa, els guanys en cru podrien veure’s limitats per les constants pors de l’augment del nombre de casos de COVID-19 als Estats Units, Europa i algunes de les nacions asiàtiques més notables, que alimenta contínuament els temors de bloqueigs renovats en diversos països. països, i s’ha convertit en el factor clau que ha mantingut una tapa sobre els guanys addicionals en els preus del cru. Mentrestant, les noves restriccions de viatges als Estats Units per als membres del Partit Comunista Xinès i les seves famílies i la prohibició de les importacions de cotó de Xinjiang continuen desafiant l’estat d’ànim de risc del mercat, que probablement superarà l’impuls a l’alça dels preus del cru.

De cara al futur, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en les dades d’ocupació nord-americanes de novembre, que probablement entretindran els jugadors del mercat enmig d’un calendari lleuger. Amb tot, les actualitzacions al voltant del Brexit, el coronavirus i el paquet d’estímuls dels Estats Units no perdran la seva importància. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me