El biaix alcista sustenta els preus del cru: risc en el sentiment en joc.

WTI Es dóna suport al cru, però no va poder ampliar la concentració alcista del dia anterior, mantenint-se deprimit al voltant del nivell 41,40, ja que la propera onada de bloquejos a tot el món amenaça de minar una vegada més la demanda de cru, que manté la preus del cru sota pressió. Deixeu-me recordar que els preus del cru es van recuperar a principis de setmana, després que Pfizer anunciés que havia assolit un 92% d’èxit en el seu assaig per a una vacuna contra el COVID-19. Els preus del petroli van millorar encara més quan Algèria, membre de l’OPEP, va donar a entendre que l’OPEP + podria aprofundir en les retallades de producció del grup el gener.

Malgrat això, els guanys en els preus del cru van ser temporals o de curta durada, enmig de senyals mixtes sobre el coronavirus (COVID-19) i els resultats electorals dels Estats Units, per no oblidar les perspectives de demanda de l’OPEP. A banda d’això, les fortes pèrdues en els preus del cru també es podrien atribuir als darrers informes que suggereixen que la producció de petroli de l’OPEP per a l’octubre va augmentar en 320.000 BPD, arran de la represa de la producció de Líbia. Mentrestant, la força dels EUA de base àmplia. el dòlar nord-americà, recolzat pel sentiment de mercat mixt, també juga un paper important a l’hora de soscavar els preus del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà..

Però les pèrdues en cru van ser limitades per les esperances prevalents d’estímuls addicionals i una vacuna contra el coronavirus, que va reactivar una mica les esperances d’un repunt constant de la demanda energètica mundial. De moment, el cru cotitza a 41,47 dòlars i es consolida entre 41,39 i 41,67.

Parlant de negatius, les preocupacions sobre la segona onada del coronavirus i els temors de mesures de bloqueig renovades a tot el món amenacen contínuament la recuperació de la demanda de cru. Cal assenyalar que el coronavirus (COVID-19) està passant un pes important als EUA. Segons l’últim informe, el país segueix informant de casos de registre diàriament, amb una quantitat superior a 100.000 diaris. Essencialment, tots els estats nord-americans presenten informes d’estat de COVID-19 que empitjoren constantment, així com registres d’hospitalitzacions i casos diaris superiors a 100.000 en els darrers dies. Com a resultat, Nova York ha declarat una 22:00. toc de queda als bars, gimnasos i restaurants, en un esforç per frenar la difusió. Val a dir que les hospitalitzacions COVID-19 als Estats Units superen actualment els 60.000.

A més dels Estats Units, Europa també va tornar a imposar tancaments la setmana passada, cosa que exerceix una pressió addicional sobre la demanda de petroli. Segons l’últim informe, Suècia ha declarat un bloqueig parcial, tancant bars i restaurants per primera vegada des que va començar el virus. Per tant, les restriccions de bloqueig esquena amb esquena tindran un efecte negatiu instantani sobre el combustible del transport, ja que més persones es quedaran a casa a les hores de la nit.

A més dels problemes del virus, la raó dels baixistes preus del cru també es podria associar a la lluita duradora entre els Estats Units i la Xina, que contínuament agafa ritme. D’altra banda, la represa de la producció de petroli a Líbia continua alimentant les preocupacions d’excés d’oferta, que també van jugar un paper important a l’hora de soscavar els preus del cru. També es va notificar que la producció de petroli de l’OPEP a l’octubre va augmentar en 320.000 BPD.


A part d’això, la caiguda dels preus del cru es va reforçar encara més després que l’OPEP va reduir la previsió d’un creixement de la demanda mundial de petroli, fins als 6,25 milions de barrils diaris (BPD) per al 2021 dels 7 milions de BPD de l’informe de juliol. L’OPEP va afegir que s’espera que la demanda de cru es vegi greument obstaculitzada pel que fa al transport.

 

Tanmateix, el sentiment comercial del mercat ha intermitent des del principi del dia. Com a resultat, el comerç mixt es podria atribuir als senyals mixtos sobre el coronavirus (COVID-19) i la política monetària mundial es mou, sense oblidar els resultats electorals dels Estats Units. Cal tenir en compte que els principals productors de vacunes com Pfizer i Moderna lluiten constantment per trobar la millor cura per al virus mortal. Els rumors sobre l’estímul nord-americà i una nova millora de les relacions entre els Estats Units i el Japó sota el lideratge demòcrata també han ajudat a limitar les pèrdues en termes del sentiment comercial del mercat..

Com a resultat, el dòlar nord-americà de gran abast no va poder allargar la ratxa de guanys d’un dia per l’altre i va patir una certa pressió de venda el dia, enmig d’un sentiment de risc prevalent del mercat. D’altra banda, les pèrdues del bitllet verd també podrien associar-se a l’augment de les taxes d’infecció per COVID-19 als EUA i Europa, que continuen alimentant dubtes sobre la recuperació econòmica als EUA. Tot i això, les pèrdues del dòlar nord-americà s’han convertit en un factor clau que ha ajudat a limitar les pèrdues del preu del cru. Això va fer augmentar els preus del petroli, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà. Mentrestant, l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del bitllet verd contra una moneda d’altres monedes, va caure fins als 92.922.

.

Per la part alcista, les pèrdues en els preus del cru es van limitar encara més quan el membre de l’OPEP Algèria va donar a entendre que l’OPEP + podria aprofundir les retallades de producció del grup el gener. Cal assenyalar que el ministre algerià d’Energia, Mohamed Arab, va dir, el dia anterior, que l’OPEP + probablement estendria les retallades de producció de petroli fins al 2021 o les aprofundiria, en funció de les condicions del mercat. Aquests comentaris positius van ajudar a limitar les pèrdues de petroli.

Avançant, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en el calendari econòmic nord-americà, que posa de manifest les últimes dades sobre inflació nord-americana i reclamacions per desocupació. Mentrestant, les actualitzacions sobre les converses comercials sobre el Brexit no perdran cap importància el dia. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me