Continua el biaix de venda en EUR / USD: un senyal de venda.

El EUR / USD el parell es va tancar a 1.20349, després de col·locar una màxima de 1.20500 i una mínima de 1.20039. El dimecres, el EUR / USD el parell de divises va ampliar les seves pèrdues, caient per tercera sessió consecutiva, fins al nivell més baix des de l’1 de desembre. La recuperació del dòlar nord-americà i els nervis del coronavirus a la zona euro van arrossegar la EUR / USD parell de divises al seu nivell més baix en diversos mesos el dimecres. Els inversors continuaven inquiets per les perspectives de la zona euro, que finalment pesaven sobre la moneda local.

Els líders nacionals començaven a sentir la calor per les dificultats de la UE en el desplegament dels programes de vacunació contra el coronavirus, que cada cop es veu més exagerat i embrutat per errors, càlculs erronis i dolorosament lent. Angela Merkel i Emmanuel Macron van sentir la necessitat de defensar explícitament l’enfocament de la UE aquesta setmana, ja que les xifres de vacunació continuen per darrere de països com Israel, el Regne Unit i els Estats Units. La cancellera alemanya Merkel va dir que, tot i que altres vacunaven més ràpidament, l’estratègia més lenta però col·lectiva de la UE era l’opció correcta. El president francès també va dir que els progressos podrien semblar lents en comparació amb els països que havien fet altres gestions, però va dir que, juntament amb Alemanya, defensaria l’estratègia adoptada per la UE.

Tot i això, l’euro en moneda única ha estat en gran mesura poc atractiu darrerament, i els inversors han dubtat més a comprar euros, enmig de les preocupacions sobre les perspectives del coronavirus a la zona euro. La UE va lluitar per aconseguir el nombre promès de dosis de vacuna contra el coronavirus i sembla que la incertesa sobre la distribució de vacunes perdurarà. Com a resultat, les perspectives econòmiques europees es van veure afectades negativament per la inquietud del coronavirus i, malgrat els PMIs de l’eurozona més forts de l’esperada, EUR / USD la parella va continuar disminuint dimecres.

Pel que fa a les dades, a les 12:45 GMT, el saldo pressupostari del govern francès de desembre es va situar en -178,1B, contra el -176,8B anterior. A les 13:15 GMT, es va publicar el PMI de serveis espanyols del gener, que indicava una caiguda a 41,7, enfront del 45,1 esperat, que pesava sobre l’euro i se sumava a les pèrdues del EUR / USD parella. A les 13:45 GMT, va entrar el PMI de serveis italians, que va mostrar un augment a 44,7, enfront dels 39,5 estimats, que van impulsar l’euro. A les 13:50 GMT, es van donar a conèixer les xifres franceses PMI dels serveis finals. Es van elevar a 47,3, enfront dels 46,5 previstos, donant suport a l’euro i limitant les pèrdues posteriors a EUR / USD parella.

A les 13:55 GMT, es va publicar el PMI alemany de Serveis finals, que es mantenia pla, en línia amb les expectatives del 46,7. A les 14:00 GMT, va arribar el PMI de serveis finals de tota l’Eurozona de gener, que indicava un augment a 45,4, enfront del 45,0 previst, que donava suport a l’euro i limitava les pèrdues posteriors EUR / USD parella.

A les 15:00 GMT, les xifres de l’estimació de l’IPC Flash de l’any van avançar fins al 0,9%, enfront de la previsió del 0,6%, donant suport a l’euro. L’estimació bàsica de l’IPC bàsic de l’any també va augmentar fins a l’1,4%, enfront del 0,9% previst, augmentant l’euro i limitant les pèrdues addicionals del parell EUR / USD. El PPI de tot el bloc de desembre va avançar fins al 0,8%, enfront del 0,7% previst, reforçant també l’euro. Al gener, l’IPC Prelim italià va augmentar fins al 0,5%, enfront del 0,2% previst, que va donar un impuls a l’Euro i va limitar qualsevol altre impuls a la baixa EUR / USD parell de divises.

Des del costat nord-americà, a les 18:15 GMT, el canvi d’ocupació no agrícola ADP del gener va indicar un augment a 174 milers de dòlars, enfront dels 48 quilòmetres previstos, donant suport al dòlar nord-americà i sumant-se a les pèrdues del parell EUR / USD. A les 19:45 GMT, el PMI de serveis finals del gener va mostrar un augment a 58,3, enfront del 57,4 previst, que va reforçar el dòlar nord-americà, afegint més impuls a la baixa EUR / USD parella. A les 20:00 GMT, el PMI de Serveis ISM va entrar, mostrant un augment a 58,7, enfront del 56,7 previst, donant suport al dòlar nord-americà i arrossegant el EUR / USD parell més avall.

El dòlar nord-americà ha experimentat un augment de la demanda durant la setmana passada, ja que els inversors compren la moneda refugi segur, arrossegant-la de nou des dels seus pitjors nivells. Les preocupacions globals de pandèmia de coronavirus, a causa de l’aparició de noves variants, van augmentar la demanda de refugi segur i van donar suport al dòlar nord-americà, que finalment va afegir una nova càrrega a la EUR / USD preus del parell dimecres.

Nivells tècnics diaris:

Suport a la resistència

1.2005 1.2083

1.1969 1.2125

1.1927 1.2161

Punt de pivot: 1.2047

El EUR / USD parell cotitza amb un biaix baixista a 1.2017, infringint l’àrea de suport de 1.2007. A la part inferior, el EUR / USD pot trobar el seu proper suport a 1.1960 i 1.1930. A la banda superior, la resistència es manté en el nivell 1.2050. Considerem la possibilitat de vendre posicions per sota del nivell 1,2050 avui. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me