Comerç alcista de cru en joc, enmig de la reducció de la producció de l’Aràbia Saudita.

Durant els horaris comercials asiàtics de dijous, WTI El cru va aconseguir ampliar la ratxa de victòries de tres dies anteriors, superant els 51 dòlars després de superar els 50 dòlars per primera vegada des del febrer. No obstant això, el biaix alcista prevalent al voltant del preu del cru es va relacionar principalment amb la caiguda més gran de l’esperada de les existències de cru nord-americà, que va calmar instantàniament les preocupacions per sobreoferta i va contribuir als guanys del cru. Mentrestant, els preus del cru van obtenir un augment addicional després que l’Aràbia Saudita prometés reduir la producció a febrer un milió de barrils al dia.

A més, l’optimisme sobre una possible vacuna contra el coronavirus i la probabilitat d’un paquet d’ajuda financera addicional als Estats Units també van tenir un paper important a l’hora de sustentar els preus del cru. El sentiment optimista del mercat, arran de l’escomesa sorpresa del demòcrata a Geòrgia, dóna més suport als preus del cru amb un rendiment més alt. Com a conseqüència de l’esperit optimista del mercat, la debilitat del dòlar nord-americà de gran abast també ajuda a l’impuls alcista del petroli, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar americà. D’altra banda, les preocupacions intensives sobre l’augment dels casos de COVID-19 i els bloquejos econòmics molt dolorosos s’han convertit en un factor clau que podria limitar els guanys del cru. Mentrestant, la lluita duradora entre Xina i els Estats Units també deixa un impacte negatiu sobre els preus del cru. WTI El cru cotitza actualment al 51,09 i es consolida entre 50,39 i 51,14.

Pel que fa a les dades, les dades de subministrament de cru dels EUA de l’Administració d’informació energètica mostren que les existències de cru nord-americans van disminuir en 8,1 milions de barrils la setmana passada, la qual cosa superava la mitjana de la caiguda de 2,7 milions de barrils. A més, els preus del cru van obtenir un augment addicional després del notable compromís de l’Aràbia Saudita de reduir encara més la producció de cru al febrer, en un milió de barrils al dia. Val la pena recordar que l’Aràbia Saudita, el major exportador mundial de petroli, va anunciar que reduiria la producció d’un milió de barrils diaris (BPD) al febrer i març, després de l’OPEP +, un grup format per l’Organització dels països exportadors de petroli i altres els productors, inclosa Rússia, es van reunir a principis d’aquesta setmana. Aquests moviments positius han ajudat el referent del cru nord-americà a superar de manera decisiva els 51 dòlars per barril per primera vegada des del febrer. a Geòrgia. Val la pena recordar que els demòcrates van guanyar els dos escons del Senat, aconseguint-se 50 escons en total per al pròxim mandat del Congrés, enfront dels 50 escons dels republicans. Les victòries dels demòcrates a les eleccions al Senat a Geòrgia probablement obriran el camí cap a més paquets d’estímul als Estats Units, que donaran suport a la demanda d’energia a la major economia del món.

Pel que fa al dòlar nord-americà, el dòlar nord-americà de gran abast no va poder frenar els seus moviments baixistes dels primers dies, baixant el dia, ja que la demanda d’actius de refugi segur va disminuir, enmig del progrés cap a l’acord sobre l’estímul fiscal dels Estats Units. A més, les caigudes del bitllet verd també podrien associar-se a l’esperança que la Fed mantingui els tipus d’interès més baixos durant un període prolongat. Tot i això, les pèrdues del dòlar nord-americà van ajudar a mantenir l’oferta del cru. A les 23:31 ET (4:31 GMT), l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del bitllet verd enfront d’un dipòsit d’altres monedes, havia caigut un 0,12%, fins al 89,392

En contrast amb això, les preocupacions per l’augment del nombre de casos de COVID-19 i els bloquejos econòmics molt dolorosos continuen desafiant el comportament optimista del mercat, que s’ha convertit en un factor clau que podria limitar els guanys en els preus del cru. Segons l’últim informe, el Regne Unit va registrar més de 1.000 morts diàries per primera vegada des de l’abril, el Japó està disposat a declarar l’estat d’emergència a Tòquio i les zones circumdants i la Xina ha informat de més infeccions a prop de Pequín.

Seguint endavant, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en la publicació del PMI de serveis ISM dels Estats Units per al desembre, que s’espera que arribi a 54,5, contra 55,9. Mentrestant, les actualitzacions del problema xinès-nord-americà i els problemes del virus no van perdre la seva importància el dia. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me