Com la criptomoneda podria canviar el joc de pòquer en línia per sempre

El primer joc de pòquer de Bitcoin es va registrar el març del 2010. És a dir, 14 mesos després del llançament de la cadena de blocs Bitcoin al gener del 2009.

El que és boig és que el primer joc de pòquer amb una compra de 50 BTC, que avui valoraria més de 550.000 dòlars EUA. El guanyador d’aquest partit es va retirar amb 1.000 bitcoins, o més d’11 milions de dòlars americans segons la valoració d’avui.

Tanmateix, la part important no és el valor actual de la compra. És el fet que, per primera vegada, el joc es va establir com a cas d’ús de la criptomoneda. Té sentit, perquè Bitcoin, al cap i a la fi, és simplement una unitat de compte, igual que recollir fitxes de pòquer. Els jugadors que tenen més unitats poden mantenir el màxim palanquejament i qui acabi amb totes les unitats al final del joc guanyi el premi en efectiu (o en aquest cas, sense efectiu).

El primer joc de pòquer de Bitcoin es va originar en un vell fòrum

Abans que hi hagués CoinDesk, CoinTelegraph o fins i tot Bitcoin Gambling Guide, hi havia BitcoinTalk.org, el fòrum comunitari en línia dirigit a nerds i revolucionaris que necessitaven un lloc per fer preguntes, obtenir respostes i, finalment, formar part d’una comunitat que avui anomenat comunitat de criptomonedes.

El primer usuari de BitcoinTalk que mai va discutir sobre la realització d’un joc de pòquer amigable amb Bitcoin és conegut per una altra cosa. “BitcoinFX” és conegut per la creació de la primera rampa on es podrien canviar diners regularment recolzats pel govern per Bitcoin. Per cert, aquest intercanvi no es va fer en una plataforma de negociació de luxe. Es van fer estrictament per correu electrònic. Imagineu-ho per un segon. Ara existeix tota una indústria on les empreses de criptomonedes de països de tot el món ofereixen als inversors la possibilitat de canviar la seva moneda local per Bitcoin. Tot va començar només amb correus electrònics!

Per què la compra va ser de 50 BTC enorme?

Imagineu tirar Bitcoin per valor de 500.000 dòlars en un joc de pòquer avui. Si ho feu i ho feu saber públicament, probablement us convertiríeu en una celebritat de la vostra zona per haver apostat tant amb una moneda que la majoria de la gent encara no entén del tot, fins i tot a mesura que creix l’adopció. El 2010, 50 BTC no valien ni els 500.000 dòlars.

Però la raó per la qual es va establir el primer joc de pòquer a 50 BTC es deu al fet que la recompensa de la base de la moneda per haver minat Bitcoin amb èxit en aquell moment era de 50 BTC. Aquesta quantitat sembla impressionant avui en dia, però aleshores no valia res. No només perquè el valor brut de mercat d’un Bitcoin en aquell moment era de només 0,003 $ USD (és a dir, que 50 BTC només valien 15 cèntims). També es deu al fet que aquella quantitat de BTC era accessible per a tothom que tingués un ordinador personal.

Tingueu en compte que, si bé en l’actualitat, l’explotació de bitcoins nous requereix una potència informàtica a gran escala i un munt d’espai disponible dins d’un magatzem..

El pòquer i el Bitcoin van literalment de la mà

Els primers jocs de pòquer registrats amb Bitcoin van veure com els participants marxaven amb 325 BTC i 600 BTC respectivament. Però aquests jocs van fer molt més que posar una mica més de moneda digital en una cartera de Bitcoin. Es van casar per sempre amb el joc i Bitcoin. No només per demostrar que el joc podria ser un cas d’ús viable per a una moneda descentralitzada, sinó perquè el mateix fundador aparentment tenia alguna cosa per al pòquer.

El pòquer es troba a Bitcoin’s Code

Has llegit bé! Satoshi Nakamoto, el misteriós autor del llibre blanc de Bitcoin, va incloure referències al pòquer al codi original de Bitcoin. No és exactament casualitat que els primers jugadors de pòquer parlessin de la creació d’un client amable amb el pòquer que pogués acceptar els ingressos sense haver d’utilitzar correus electrònics.

Per a molts inversors (inclosos els partidaris i els detractors de les criptomonedes), la banca a Bitcoin sempre seria una aposta. És lògic, doncs, que Satoshi tingués clarament ambicions de facilitar el joc amb Bitcoin d’una manera confiable.

Si l’aficionat a la criptografia mitjana ho sap o no, és gairebé un altre punt. Però el primer torneig de pòquer de Bitcoin del món marca l’inici del cas d’ús més valuós i evident de les criptomonedes. Apostes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me