BTC.sx permet als comerciants de Bitcoin continuar vivint el somni

BTC.sx

Diverses indústries han sorgit des que Bitcoin va crear una entrada innovadora, sobretot en els sectors de les finances i la tecnologia. BTC.sx, la primera plataforma de negociació exclusiva de Bitcoin, va veure una gran oportunitat amb l’ús de Bitcoin i la va utilitzar per servir una part important del mercat de negociació.

En una entrevista amb el cap de gestió de productes i operacions, Colin Kwan, va parlar dels inicis de l’empresa que va introduir innovadores possibilitats comercials i de com BTC.sx continuarà a l’alçada de la seva visió de transaccions Bitcoin fàcils i ràpides per a tots sense l’habitual barreres.

Tots els entusiastes del Bitcoin han passat per un viatge: el que et va portar a estar interessat en Bitcoin i arribar a creure que és una cosa a la qual dedicaries bona part del teu temps?

La majoria de la gent parla sobre que Bitcoin canvia la nostra manera de finançar. Tinc una formació de 15 anys en banca i finançament d’inversions i 22 en tecnologia. He vist com es processen les finances des d’una perspectiva comercial i sé que en els darrers 15 anys, les millores han progressat increïblement lentament i, en la seva major part, són innegablement cares pel que s’ofereix..

Les finances tradicionals són burocràtiques i estan carregades d’intermediaris. Veig que Internet i Bitcoin poden canviar tot això. Reduirà els meus propis costos personals per fer negocis i molt menys la resta del món.

Cita de BTC.sxQuant de temps va trigar a llançar el seu lloc web?

Amb BTC.sx, vam començar la idea a finals del 2012. A principis del 2013, vam crear i provar una versió alfa de la plataforma basada en Mt.Gox i vam poder llançar la nostra versió beta en línia a l’abril del 2013. El lloc s’ha mogut gairebé una mica d’aquells dies anteriors i ara ens hem ramificat en tres intercanvis diferents i estem buscant portar-ne molts més.

El que podeu dir és el millor del vostre lloc web?

Com es va esmentar, els especuladors són necessaris en qualsevol mercat. Sense especuladors, els mercats lliures no estan disponibles. El negoci només es realitza directament amb proveïdors, cosa que crea barreres i desigualtats en les relacions. Els especuladors impulsen la liquiditat que regula el subministrament i, per tant, els costos. El nostre lloc proporciona eines perquè els especuladors puguin negociar amb les borses sense haver de tractar directament amb cadascuna de les borses (tenint així diversos comptes)..

A més, els usuaris poden especular i beneficiar-se de preus pujant (comprar baix, vendre alt, anomenat “llarg”), així com beneficiar-se de preus baixar (vendre alt, comprar baix, anomenat “curt”). Això no es pot fer a les borses, ja que heu de conservar l’actiu abans de poder quedar curt. El palanquejament també proporciona als usuaris la possibilitat de negociar més sense haver d’esgotar la totalitat dels seus fons (el palanquejament és similar a la contractació d’una hipoteca sobre una propietat, encara heu de fer un dipòsit i, amb una hipoteca, podeu obtenir una casa molt més gran).

BTC.sxQuè podeu dir sobre les lleis sobre jocs i la regulació de les criptomonedes?

El joc és una indústria increïblement gran i madura, i el joc en línia, en concret, ha passat per situacions molt similars a les que viu ara la criptografia. Crec que són necessaris requisits normatius similars per garantir la seguretat i la protecció del consumidor, així com legitimar tota la indústria criptogràfica.

Què creieu que necessita Bitcoin per convertir-se en una forma de pagament més destacada i fiable?

Bitcoin s’ha de centrar més a resoldre els problemes que les institucions financeres actuals no han pogut o no estan disposats a canviar. Cal trencar els monopolis (Visa, MasterCard, etc.). Per tant, proporcionar fàcil accés al finançament a la persona quotidiana, així com crear formes més barates, ràpides i transparents de transferir diners a través de les fronteres i de fer comerç tradicional. Quan puguem satisfer aquestes demandes i solucionar aquests problemes, en virtut de Bitcoin esdevindrà més important. Com diu el vell refrany: “Roma no es va construir en un dia”.

Quins han estat els majors èxits que heu tingut durant el funcionament del vostre lloc web des dels seus inicis? Quin ha estat el repte més sorprenent del vostre projecte?

Un dels moments més memorables de BTC.sx va ser quan vam poder passar ràpidament (2 dies) des del Mt. Gox fins a BitStamp després del col·lapse. Aquesta va ser una empresa massiva; però, ho devíem als nostres clients. No només va ser un repte, sinó que va ser extremadament gratificant saber que els nostres clients van poder tornar a operar tan ràpidament.

Una altra ocasió va ser quan vam superar el volum de negociació de 50 milions de dòlars a través del nostre lloc durant els primers 12 mesos de negoci. El repte més sorprenent ha estat mantenir-se prim mentre es fa créixer el negoci.

Quines característiques del vostre negoci considereu revolucionàries?

Vam ser el primer lloc de negociació exclusiu de Bitcoin que hi havia. Tot i que ara sona trivial, aleshores era revolucionari. Vam permetre que la gent intercanviés a tot el món pocs segons després de configurar un compte. Les nostres característiques propietàries també van ser les primeres a oferir el comerç lateral curt. És a dir, també podríeu beneficiar-vos de vendre alt i comprar baix en lloc de comprar baix i vendre alt.

A més, el nostre producte de palanquejament proporciona un control complet als usuaris perquè puguin obrir o tancar una posició en qualsevol moment que triïn (on la majoria dels altres competidors només proporcionen futurs o productes similars apalancats basats en contractes que requereixen 2 contraparts i són molt més complicats mantenir).

Als nostres usuaris els agrada el simple que és obrir posicions amb nosaltres; també agraeixen molt la transparència del nostre lloc. Tots els beneficis es paguen íntegrament. Aquesta és la confiança que hem creat amb ells i volem mantenir les coses així.

Té una predicció de preus de Bitcoin?

Jo crec que amb un menor Preu de Bitcoin, la gent està més disposada a comprar, cosa que significa que s’adoptarà de manera més àmplia i, per tant, l’ecosistema creixerà constantment i es convertirà en un producte quotidià com PayPal. Un cop s’adopti l’adopció i a causa de l’oferta limitada, el preu augmentarà en conseqüència reduint els canvis de volatilitat.

Finalment, per a aquells que no reben Bitcoin, teniu algun suggeriment? I qualsevol cosa més que vulgueu afegir?

És el camí del futur. Ens agradi o no, Bitcoin o criptomonedes s’incorporaran a les economies de tot el món i si algú no s’implica en aquestes àrees, lluitarà per sempre per recuperar el que creu que té. Curiosament, moltes empreses que van resistir l’ús d’Internet van perdre massivament. Aquestes empreses titulars ara estan intentant recobrar els ingressos perduts per part d’Amazon i altres. Veieu que Amazon se’n va? Probablement no.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me